Уф бе:)

• 40 485
  • 456
  •   1
Отговори
# 285
Абе точно след съседите, написа, че никога не лъже, та както си мислех, че е ирония, така ѝ повярвах. Да не говорим, че и други се включиха, запознати с проблемите ѝ и потвърждаваха липсата на интимности м/у нея и мъжа ѝ.
Нормално е човек да си помисли, че може и да са от съседите децата, щом мъжа ѝ знае за изневерите ѝ и фактът, че за него сексът е трудно упражнение.

# 286
Много се радвам за Мира! Много тежка бременност изкара, надявам се да се възстанови бързо от секциото, все пак е второ...
.............. Онова, което най-много харесвам у нея е, че живее смело. Не глупаво-безрасъдно смело, а смело смело и се справя с неща, под тежестта на които хората масово се огъват до счупване......

Е това никога, ама никога няма да го разбера.Как можеш сам, доброволно да си създаваш какви ли не трудности и спънки?!На човек му е даден един тооолкова кратък живот, че то не остава време дори на хубавите моменти да се насладиш както трябва....А хората зорлем си създават проблеми и трудности.И после се жалват, че живота бил сложен, труден, гаден.....
Хубаво е човек да е силен и борбен, но и умен също така, за да може да си подбира битките.
Иначе си е мазохизъм,без смисъл.

Да й е живо и здраво бебочето!
И Мира да има силата да се пребори за децата си.    Hug

# 287
Краси - не е така, защото, понякога - хората наистина имат трудности, завързват се все повече и повече, без самите те да го искат.

# 288
  • Най-сетне у дома
Много се радвам за Мира! Много тежка бременност изкара, надявам се да се възстанови бързо от секциото, все пак е второ...
.............. Онова, което най-много харесвам у нея е, че живее смело. Не глупаво-безрасъдно смело, а смело смело и се справя с неща, под тежестта на които хората масово се огъват до счупване......

Е това никога, ама никога няма да го разбера.Как можеш сам, доброволно да си създаваш какви ли не трудности и спънки?!На човек му е даден един тооолкова кратък живот, че то не остава време дори на хубавите моменти да се насладиш както трябва....А хората зорлем си създават проблеми и трудности.И после се жалват, че живота бил сложен, труден, гаден.....
Хубаво е човек да е силен и борбен, но и умен също така, за да може да си подбира битките.
Иначе си е мазохизъм,без смисъл.

Да й е живо и здраво бебочето!
И Мира да има силата да се пребори за децата си.    Hug

Краси, разглеждала съм ти блоговете и наистина правиш страхотни неща, но никак не ти се е получил психологическия профил на Мира  Peace Равният старт е мит, понякога животът ти раздава такива карти, че ти се налага да ги изиграеш виртуозно, за да не потънеш. Кой въобще намеси доброволното създаване на проблеми? Не съм аз със сигурност  Peace

Освен това твоята гледна точка не е универсална, ничия не е. Аз, например, не мога да разбера кое налага човек да прекара часове в кухнята, но има милиони хора, които са превърнали готвенето и храненето в изкуство. Аз пък мразя и да ям, и да готвя. Разликата във възприемането на храната не прави някоя от нас двете по-успешна или пък по-лоша, просто с теб сме различни. Не е нужно да разбираш всичко, което хората правят, но ако не го разбираш не е много разумно да го етикетираш, струва ми се  Peace              

# 289
Saule , какъв равен старт намеси?    Thinking   
Цитат
Равният старт е мит, понякога животът ти раздава такива карти, че ти се налага да ги изиграеш виртуозно, за да не потънеш. Кой въобще намеси доброволното създаване на проблеми? Не съм аз със сигурност  Peace
А можеш просто да станеш от масата и да кажеш "Съжалявам, аз съм пас в тази игра!", нали?
Ако нямаш нужните карти, за да не си съвсем валат,и въпреки всичко останеш да играеш, не си ли създаваш сам проблемите?
Не правя никакъв профил на Мира.Но от това , което съм чела от нея тук, не съм останала с впечатлението, че няма избор.И че само животът й е наложил всички "избори".
Напротив, оставя впечатление на жена, която знае какво иска, но се е примирила, че не може да го има.Защо, само тя си знае.
А моята гледна точка не е универсална,Моя си е , споделям я.Грешна, вярна, създала съм си я на база прочетеното от Мира.
А че е силен човек, най-вероятно е.Аз си признавам, че не мога да живея нейния живот и да се жертвам така само заради децата си.Само те не са ми достатъчни, за да се чувствам добре,
трябва ми и ....мъжкото рамо,любов, подкрепа....Сигурно е егоистично, но....различни сме.

# 290
Мира има мъжко рано, подкрепа и добър баща!
И не ми казвай, че ти ще изоставиш мъжа си, ако не иска секс! Понякога нещата не са так апрости.

# 291
  • София
Краси - не е така, защото, понякога - хората наистина имат трудности, завързват се все повече и повече, без самите те да го искат.

Много точно си го казала. Понякога и настъпва един момент, в който просто няма връщане назад и по някакъв начин човек трябва да затвори страницата и да отвори нова но не с друг човек, а със същия.

# 292
И не ми казвай, че ти ще изоставиш мъжа си, ако не иска секс! Понякога нещата не са так апрости.

Абе щом изневерява, значи сексът липсва. А той е един от важните фактори за щастлива връзка. Поне за мен де. Аз не бих търпяла безсексие, признавам си. А да ходя на лов за мъжове и да се чудя кога, с кого, къде, само защото моя не ще/ не може, ама пък иначе е добър баща, не ме задоволява.

# 293

Абе щом изневерява, значи сексът липсва. А той е един от важните фактори за щастлива връзка. Поне за мен де. Аз не бих търпяла безсексие, признавам си. А да ходя на лов за мъжове и да се чудя кога, с кого, къде, само защото моя не ще/ не може, ама пък иначе е добър баща, не ме задоволява.

Това се нищи до безумие. Хубаво е, че си написала - за теб  Peace

# 294
  • София
ами, не е така за секса, съни! Достатъчно хора прекрасно могат да си живеят и без да правят секс, стига вкъщи да им е топло, сито и децата да са добре гледани. А секса или си го намират някъде навън, или просто не им липсва. Някои явно стигат до мисълта, че е по-важно да живеят спокойно без секс, отколкото в бурни сексуални страсти. Има толкова много неща, с които всеки да си запълни сексуалната липса - някои се отдават на работата, на хобита, кръшкат дискретно, но вкъщи  нещата да вървят.

# 295
Аз, например, не мога да разбера кое налага човек да прекара часове в кухнята, но има милиони хора, които са превърнали готвенето и храненето в изкуство. Аз пък мразя и да ям, и да готвя. Разликата във възприемането на храната не прави някоя от нас двете по-успешна или пък по-лоша, просто с теб сме различни. Не е нужно да разбираш всичко, което хората правят, но ако не го разбираш не е много разумно да го етикетираш, струва ми се  Peace              
ееех Saule Saule... и в готвенето и в яденето има тооолкова ...сензуалност... не знам защо си го причиняваш  Hug

# 296
Анди, за мен секса си е секс и не мога да го заменя ни с ядене, ни с готвене, ни с работа, ни с нещо друго и ако мъжо е неспособен да ми задоволява нуждите, ще бъде наритан  Crossing Arms Laughing

# 297
Аз, например, не мога да разбера кое налага човек да прекара часове в кухнята, но има милиони хора, които са превърнали готвенето и храненето в изкуство. Аз пък мразя и да ям, и да готвя. Разликата във възприемането на храната не прави някоя от нас двете по-успешна или пък по-лоша, просто с теб сме различни. Не е нужно да разбираш всичко, което хората правят, но ако не го разбираш не е много разумно да го етикетираш, струва ми се  Peace              
ееех Saule Saule... и в готвенето и в яденето има тооолкова ...сензуалност... не знам защо си го причиняваш  Hug

Ми аз прекарвам доста време в приготовление, в кухнята напоследък- но все още оргазъм не съм изпитала.  Rolling Eyes
Също така - имала съм периоди без секс, не съм умряла.

Защо трябва да мислим, че личните ни нужди и усещания - са общовалидни?
Факт е, че не са. Мира доста пъти е обяснявала как стоят нещата при нея. Аз лично я разбирам.

# 298
  • София
Анди, за мен секса си е секс и не мога да го заменя ни с ядене, ни с готвене, ни с работа, ни с нещо друго и ако мъжо е неспособен да ми задоволява нуждите, ще бъде наритан  Crossing Arms Laughing

За теб така, а за други е онака1 Свят широк - хора всякакви.

# 299
На Мира секса и гушкането в семейството й липсва.Примирила се е с това положение, обаче щастлива ли е?Моето мнение е, че без секс  могат да карат двама с еднаква липса на желание.Но когато единия има нужди, а другия-не, или поне така твърди, какво бъдеще ги очаква?Съквартирантско?

Общи условия

Активация на акаунт