Уф бе:)

• 40 458
  • 456
  •   1
Отговори
# 300
ами, не е така за секса, съни! Достатъчно хора прекрасно могат да си живеят и без да правят секс, стига вкъщи да им е топло, сито и децата да са добре гледани. А секса или си го намират някъде навън, или просто не им липсва. Някои явно стигат до мисълта, че е по-важно да живеят спокойно без секс, отколкото в бурни сексуални страсти. Има толкова много неща, с които всеки да си запълни сексуалната липса - някои се отдават на работата, на хобита, кръшкат дискретно, но вкъщи  нещата да вървят.

Точно така.

# 301
На Мира секса и гушкането в семейството й липсва.Примирила се е с това положение, обаче щастлива ли е?Моето мнение е, че без секс  могат да карат двама с еднаква липса на желание.Но когато единия има нужди, а другия-не, или поне така твърди, какво бъдеще ги очаква?Съквартирантско?
Малко е вероятно човек с нормално сексуално желание да се примири дотолкова, че да кара още 30-40 години без секс.А Мира явно не може, щом си търси алтернативи в лицето на любовници.
НАй-вероятно ще срещне някой ,който ще й завърти главата с невероятен секс, и решението ще си дойде само.
Жалко ще е за децата....

# 302
  • БГ
ММ - моето мило
ТМ - твоето мило

М, даа като гледам темите скоро ще въвеждаме и НМ - наШто мило. Peace

разсмя ме:) Joy

# 303
  • София
някои издържат, а други не. има жени, които след като родят желания брой деца, решават че им стига толкова секс и просто приключват.

# 304
Мира май не е от тях. След първото се оплакваше. После явно си е решила проблема. За мен това не е решение, но разни хора...

# 305
Мале, като чета форума - пълен със сексуални тигрици, които се спукват от секс. То без оглед години, продължителност на брака, обстоятелства и тн. Егати мръсниците сте тук, пък в живота...съм срещала какви ли не различия от споменатото...

# 306
Много се радвам за Мира! Много тежка бременност изкара, надявам се да се възстанови бързо от секциото, все пак е второ...
Имам честта да я познавам лично, макар откакто заминах да позагубихме връзка (а и тя си имаше свои битки за водене). Мира има особено чувство за хумор  Wink и е трудно да познаеш кога се шегува. Има и подчертан литературен талант в разказваческите жанрове (това сериозно, врънкала съм и да пропише неведнъж, според мен ако хване клавиатурата, съвременните БГ писачи ще й дишат прахта от километри). Онова, което най-много харесвам у нея е, че живее смело. Не глупаво-безрасъдно смело, а смело смело и се справя с неща, под тежестта на които хората масово се огъват до счупване. Освен това е чудесна майка. 
Още веднъж честито на Мира. Георги е извадил късмет с майка си.   bouquet

Ако смелост означава да пускаш теми за съмнителното отношение на мъжа ти и заплахите, че ще ти вземе детето при развод, понеже баща му е някакъв селски големец - Ок, смела е била девойката.
Но това в никакъв случай не е хумор, нито талант за писане.

# 307
# 308
Мале, като чета форума - пълен със сексуални тигрици, които се спукват от секс. То без оглед години, продължителност на брака, обстоятелства и тн. Егати мръсниците сте тук, пък в живота...съм срещала какви ли не различия от споменатото...

Едни нормални сексуални отношения за теб е спукване от секс  Rolling Eyes Не бих казала, че нормалното е с месеци без такъв, така че си задръж оригиналниченето.
И не всички с раждането заприличват на лелки и отказват секса. Вярно е, че са в повече последно време, но има и доста изключения. Ама щом безсексието се е превърнало в съвсем нормално нещо, не отиват на добре нещата.
Не знам защо адвокатстваш на авторката, не ме и интересува, но със защитата си към нея, доста  противоречиш на собствените си възгледи.
 Жалко, бях почнала да те харесвам.

# 309
Не знам за какво пишете тук, само аз ли не виждам нито смешното в цялата работа, нито таланта за писане?

Сексът е хубаво нещо, но не е основата за добър брак, Уважението е, а аз тук уважение не виждам.

# 310
Съни, в която и тема да вляза - се намесва секса. Да спят ли децата в отделна стая - а каже някоя, че спи при тях детето - и веднага - оле, как правите секс. Прост пример само ти давам. А, всъщност - именно за мен - сексът не е на първо място в семейството. Изключително важен е за всеки човек, почти не познавам хора, които да не правят секс, така е. НО понякога нещата не са така прости. При Мира има наистина много питанки, много странна се вижда ситуацията отстрани. Обаче - не е трудно да се разбере в крайна сметка, че добро семейство може да има - дори без тръпката и влудяващия секс, за които всички говорят и ахкат.

Има отделна тема за тръпката всъщност - може да я попогледнеш, на Касита е. В нея доста откровено доста потребители споделят, че с годините - нещата се променят. Тогава щом е нормално секса да не е вече така вълнуващ след време - е то, явно при Мира просто се е случило по-рано. Няма нищо толкова ненормално. НО това го разбрах и аз наскоро де, всъщност самата аз съм питала Мира ама как така. Накрая...взех, че вденах  Wink

Не знам за какво пишете тук, само аз ли не виждам нито смешното в цялата работа, нито таланта за писане?

Смешно няма, никой не е твърдял, че има. Жената назад сподели като цяло впечатлението си от Мира, не е изпадала в детаили за тая или оная тема. Защото, ужасно различно е - когато познаваш човека в реалния живот.  Wink

# 311

Не си сама... Crazy

# 312
 И какво излиза се, че е нормално да се живее без секс и ако ти се прави секс, значи си няква психично болна жена  newsm78 мръсница, развратница, ужас!И, явно щом мъжът ти не се навива си някаква грозна, запусната лелка с ролки и размазан вчерашен грим  Mr. Green
И много ми е интересно, как аджаба се живее дълго време, под време имам предвид месеци и години, без секс?
Аз издържах около три години нередовен и се предох...на желанието  Mr. Green Whistling За сметка на това поне беше качествен, ама то толкова рядко, че чак забравяш...
Надявам се да не ми се наложи поне младостта да си прекарвам без секс, за старостта някак по - разбираемо ми се вижда, да е по - рядко, не изобщо да го няма. Twisted Evil
Единственият период, в който не ми се е правил секс, беше началото на бременността ми, до към 5тия месец. Сигурно съм болна..

# 313
е, що,  хората виждаме различно  Twisted Evil
аз виждам в полето с крави до нас безкрайна пустош  Stop, а мъжът ми- страхотна природа  Crazy

та що да не се вижда и някъде я талант, я друго.

мирка е иначе сладурана, мисля, че просто тежестта от бременността и е дошла в повечко  Wink

сега като си нагласи хормоните, и всичко ще стане наред - може да еволюират и до духовен секс, какво му е лошото newsm78 Laughing

# 314
  • София
психично болна е жена, която смята, че всички трябва да са катонея, ако може клонинги - щом тя умира за секс, ззначи и другите трябва, щом тя не иска секс, значи и другите не трябва.
Айде, стига глупости вече! Всичко е нормално!

Общи условия

Активация на акаунт