Уф бе:)

• 40 327
  • 456
  •   1
Отговори
# 45
Леле, леле, как е възможно толкова сърдечни драми само в едно семейство! не го вярвам, просто не го вярвам да е истина! На същата авторка ли бяха темите за свалката с колегата на работа и още някакви изцепки на съпруга?

Не, не с колегата беше друга съфорумка.  Peace

# 46
Не разказваше ли авторката , че споделя на милото си всичките си изневери? И той е ОК с тях, защото знае, че не може да я задоволи?
Имам някакви спомени, може и да бъркам. Ако е така-нищо лошо не виждам това, той да и обясни за перфектната.  Peace
#Crazy Shocked ooooh! Crazy
Баси семейството, ако е така! ooooh!

Мда, спомням си го и аз това  Rolling Eyes
Ама аз доколкото разбрах, проблемът със задоволяването бил негов, та по тая логика не знам как ще свърши работа с "перфектната" newsm78

Да ме прощава авторката ако не съм разбрала обаче.

# 47
Идеята ми беше май не толкова за думите на ММ/моя мъж,не мило Mr. Green/ за това каква е тази жена,която на детската площадка разказва на непознат мъж къде живее,къде и какво работи,как нямала мъж...и каквото се сетите.Смисъл ко не си търси нещо то тогава какво newsm78
Пък какво как казал през нещото ми е вее Peace

# 48
Леле, леле, как е възможно толкова сърдечни драми само в едно семейство! не го вярвам, просто не го вярвам да е истина! На същата авторка ли бяха темите за свалката с колегата на работа и още някакви изцепки на съпруга?

Не, не с колегата беше друга съфорумка.  Peace

Да, да.  bowuu

Мира, твоя беше темата за "Любов, където не трябва", нали?  Ето ти отговорът- едни в офиса, едни на детската площадка.  Mr. Green

# 49
  • София
Е, ми то проблем няма. Къв е проблема? Mr. Green
Щом не го ревнуваш и си имате демокрация кво ти тука що му е разказала всичко..... Сигурно я кефи. Иначи що ще разтяга локуми с него Simple Smile

Боже...що и аз не мога така да приемам нещата Tired

# 50
Мире, ами всякакви жени има, въпросът е дали им се връзват мъжовете, нали Naughty

# 51
  • Mars Hotel
Мира, от цялата случка ти най-много се впечатли от това, че жената си говори с мъжа ти на детската площадка?  Shocked

# 52
*Мира*, търсила си е занимание жената и е хванала твоя мъж за канарче...) какво лошо има...
Абе ти защо си с него?. )

# 53
  • София
Мира, от цялата случка ти най-много се впечатли от това, че жената си говори с мъжа ти на детската площадка?  Shocked

Защо те впечатли?
И аз съм си говорила с татковци по детските площадки, да си мълчим ли ся?

# 54
  • Mars Hotel
Мен ли питаш, Бърди? Въпросът ми беше към Мира. Всички сме говорили с татковци.  Laughing

# 55
  • София
На площадката най-много обичам да си лафя с младия ни съсед, който наглежда племенника си. Даже си шушукаме, не знам как изглежда отстрани. Момчето много ми споделя - бил с разбито сърце, работа търсел... Дружки сме си, пием си биричка и си изливаме душите.  Mr. Green Мъжът ми на майтап ме пита какво толкова си гукаме, и аз на майтап му отговарям, че са си наши лични неща. Та на площадките се завръзват хубави социални контакти.  Peace  Grinning

Но да се върнем на темата и авторката. Тук някои постове ме потресоха и така и не разбрах наистина ли мъжът й не прави секс и тя съответно си намира удоволствието другаде.  Blush Тогава това, че същият този си споделя с г-ца Перфектна, не е кой знае каква изневяра.

# 56
  • София
Ох, Светлица , прощавай, много съм заспала  Laughing Прочетох от цялата случка ти най-много МЕ впечатли това и се зачудих кое пък толкова те е впечатлило - извинявай  Hug

Тонче - в една тема за изневерите в Татковци съм я чела Мира по темата, ама не знам коя къде и как, но съм го запомнила, защото ужасно се опулих тогава  Shocked

Иначе, по темата мами и татковци се залюбват по площадки си има цял филм с Кейт Уинслет - http://www.imdb.com/title/tt0404203/ - ама не е много хубав  Grinning

# 57
Правя запис, интересен поглед над нещата има авторката. Rolling Eyes

# 58
Е, погледнато така, за мен е нормално да си говорят. Какво като му е казала къде живее или с какво се занимава. Няма да си говорят само за памперси и пюрета.
Но не разбрах в какъв смисъл е "перфектната"  newsm78

# 59
Еми, Пипи вече я описа  Laughing Забрави да добави животински принт към визията само hahaha

Общи условия

Активация на акаунт