Уф бе:)

• 40 469
  • 456
  •   1
Отговори
# 270
Честито на Мира и бързо възстановяване.
Да е жив и здрав малкия Жорко. Да радва всички в къщи и да расте палав и усмихнат.
Мира вече има две прекрасни деца и това е по-важно от всичко останало.

# 271
ами, виж сега, да не знаеш отсреща човеккът кога се шегува и кога е сериозен, е много натоварващо, вечно трябва да си нащрек, и накрая писва.

newsm78 Къде пък Мира се шегувала с такива неща, че да ви натовари и обърка?

# 272
  • София
newsm78 Къде пък Мира се шегувала с такива неща, че да ви натовари и обърка?
Прочети поста на Saule.  Peace

# 273
  • София
разлгеждам нещата от ъгъла на това, което Соле написа - че я познава, имала особено чувство за хумор и писането й се удава. Ако приема тази вероятност, значи е възможно за едни неща да е била сериозна, за дрруги да се е шегувала, но понеже по нищо не се разбира кое какво е, това напряга и накрая трябва или дасе приеме всичко за истина, или за шега.

# 274
Постът на Саулето е принципно за Мира. Аз също мисля, че има чувство за хумор, определено. НО това няма нищо общо с тази тема или с предните й. На въпрос - от кого е това дете - съвсем естествено е тя да отговори - от съседите. И това ли не разбирате ?

# 275
  • София
Сори, но съм на мнението на Анди.  Peace
Кое е шега, кое е истина - няма как да знам.
Е, на голямата смешка, че детето е от комшията, не се вързах. Но пак шегата й не беше уместна. Не че въпросът от кого е детето е по-уместен, но поне разбирам защо й е зададен.  Wink

# 276
Защо да не беше уместна шегата?
И още нещо - питам директно - къде в постовете на Мира намирате такава шега, която да ви натовари и обърка? Съвсем сериозно питам, аз лично не съм намирала такива. А това, че може би увърта и послъгва - също намирам за нормално, с оглед факта - че е до болка искрена и в дадени моменти това й го изкарвате през г**а  Wink

# 277
  • София
Аз вече се изказах - не й разбирам хумора и не мога да отсея истината от шегичките й. Това, ако не е натоварващо, е леко изнервящо.  Peace
И явно шегата й за комшията не е уместна, след като толкова съфорумки й се вързаха.  Wink

# 278
 Joy Ох, не знаех, че някой се е вързал - ето това вече говори доста за многото съфорумки!

# 279
Ако това, което пише тук, е проява на чувството й за хумор, и аз не го разбирам.

# 280
Ми не е толкова чудно.Все пак сама е казвала, че я огрява веднъж годишно.Или и това е шега?И първата й тема, в която споделяше, че е нещастна и се чуди как да се махне от мъжа си, и тя ли е шега?

# 281
Дами, нещо стана като развален телефон.
Всеки има право да вярва в каквото намери за добре. Аз проблем с темите на Мира нямам, нито с чувството й за хумор, нито някога съм се обърквала. Напротив - съвсем ясно съм засичала кога крие, кога увърта, кога се майтапи. НО както и да е.

# 282
  • В Космоса
Не, че съм много запозната с творчеството на Мира, но и аз имам чувството, че я усещам кога се гъбарка. А за съседа не мислех, че някой се е вързал.

# 283
Тая "шега" със съседа е доста по-стара от мен и безкрайно банална.

# 284
  • В Космоса
Мда, затова и ми е чудно че някой може да я вземе за истина.

Общи условия

Активация на акаунт