Уф бе:)

• 40 427
  • 456
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, момичета. Аз нямам против това човек да си е женен и без секс, а да си го намира навън. Обаче нека погледне с широко отворени очи какво що, а не да се нерви, че мъжът й може да е изневерил. Това някаква нова форма мазохизъм и садизъм в едно ли е, що е. И освен това а да върви едно такова нещо, трябва уважение и наистина чувство за лична сфера, а не по форумите да се разказват интимни неща под снимката на детето и под името си.

Видях, че авторката е родила. Казвам "Честито!" и с това спирам в тази тема. Ако пусне друга, ще й кажа пак две приказки.

# 316
  • София
Работата малко е моето си е мое, пък чуждото - общо.

# 317
Момичета, момичета. Аз нямам против това човек да си е женен и без секс, а да си го намира навън. Обаче нека погледне с широко отворени очи какво що, а не да се нерви, че мъжът й може да е изневерил. Това някаква нова форма мазохизъм и садизъм в едно ли е, що е. И освен това а да върви едно такова нещо, трябва уважение и наистина чувство за лична сфера, а не по форумите да се разказват интимни неща под снимката на детето и под името си.
Именно!   Peace
Ако и двамата не щат секс, о.к.
Ако и двамата правят луд секс,о.к.
Но единият иска, другият-не, и това води до тема след тема.....хич не е о.к.
Нито за нея, нито за мъжа й , нито за децата им.
И когато има такова кардинално разминаване на желания и потребности, дали за секс или други, нещата са си криви, откъдето и да ги погледнеш.

# 318
  • София
Някой ще ми изясни ли картинката. Мъжът на Мира не ще да прави секс. До тук добре (е, не е много добре, но карай). Питам се обаче и когато са се запознали също ли не е искал и как се е стигнало до там, че двамата се стиковат, т.е. стигат до брак, семейство и деца. Някак си нереално ми е един мъж с нормален сексуален апетит изведнъж да го изгуби и да стане асексуален. Не знам де, не съм сексолог, просто си разсъждавам.

# 319
Защо решихте, че мъжът и не ще секс? Човекът не ще с Мира, а ето с тази перфектната му се иска.

Дано нещата наистина не са такива каквито Мира ги пише в темите.

# 320
Някой ще ми изясни ли картинката. Мъжът на Мира не ще да прави секс......
Нямам идея как е било като са се запознали и в началото.Дори и да е писала някъде, аз явно не съм го чела.Но съм чела нейни мнения в разни теми, че мъжът й няма афинитет към секса.И го правят не повече от няколко пъти годишно....нещо такова.
Затова и беше шеговитият въпрос към нея от кого са децата, като вижда секс по Коледа.    Simple Smile

# 321
  • София
Значи правилно съм разбрала, че мъжът й е асексуален. А не, че само с нея не иска. Въпросът е защо една здрава, права жена с нормален сексуален апетит се хваща с мъж, който прави секс веднъж на високосна година.  Rolling Eyes

# 322
На мен ми звучи като да се ожениш за най-добрия си приятел. Вероятно това в началото не е било проблем за Мира  Thinking То и сега явно не е, щом иска второ детенце от него - значи иска да си остане с него.

# 323
За второто дете имам спомен, че не е планувано,  а е случайност.....

# 324
И???

# 325
И???
И!Не го е искала умишлено, то просто се е случило.
Иначе щеше да си е с едно дете.
Не знам за теб, но за мен има огромна разлика между това , да искаш и да планираш второ дете с един мъж, и то просто да се случи и да го задържиш.
Може да е противник на абортите.

# 326
Може, ама не знам да е задължала детето само защото принципно е против. Фанатизъм в нея не съм усещала.
А за това дали само планираните деца са искани - няма да отговарям  Laughing

# 327
  • София
Абе то и аз не бих пърхала от кеф да направя аборт, но ако се случи да забременея с второ дете, нищо и никой не е в състояние да ме накара да родя дете, което не желая. Дори мъжът ми няма да разбере.

# 328
Може, ама не знам да е задължала детето само защото принципно е против. Фанатизъм в нея не съм усещала.
А за това дали само планираните деца са искани - няма да отговарям  Laughing

А спри да си правиш интерпретации, де....  
След като е станало вече, и го роди даже, ясно, че си го иска.
Просто не е планирала да има второ дете .Поне това писа....
Толкова деца се случват без планове от родителите си.Мислиш ли,че след като родителите не са искали второ, трето дете, не го искат и обичат, след като вече е факт?

# 329
За второто дете беше писала,че не го иска,защото в момента има хубава и интересна работа,не й се занимавало с друго бебе.Но мъжа й не давал да прави аборт,заплашвал я,че ще я изгони и тем подобни,ако направи аборт.
Много ясно си спомням разказа й,такива драми не се забравят лесно.

Общи условия

Активация на акаунт