Рали, задължително дерматолог да я погледне, за да не я мажете с боклуци без ефект.
Дерматолога, дето водихме Боби 2 пъти, много остро се изказа относно педиатрите, че неглижират проблема, поставят грешни диагнози и лекуват както им падне / в повечето случаи без ефект, разбира се/. Иначе и аз от опит споделям мнението на Мерката, че зелената серия на А-дерма е най-доброто за моя Боби, който се оказа с алергичен дерматит, а не атопичен, както смятахме.
Но все пак това го установи дерматолога и няма смисъл да се купуват от вас тия безумно скъпи продукти, ако на детето няма да му понесат или ще влошат състоянието. Другото което е, че нашата педиатърка категорично не поставя ваксини при обострен дерматит, и затова на Боби първите ваксини му бяха след 6-месечна възраст.
Според нея ваксините влошават картинката. ЛаВида, бързо оздравяване на Дребната!

Нашите взеха Боби да го поизведат, че нали не спи на обяд.

Искам веднага след празниците да я заведа, ако може, защото не мога да я гледам така. Иначе е спокойна, не плаче, значи не я сърби, ама е много гадно - червена, грапава като шкурка и суха кожа

Винаги се изявява, ако има крещящо, ревящо, пищящо, бягащо човече, след което се потят 2-ма възрастни - нашето е! Да ми е здрав само, не оставаме незабелязани никъде!
На всичкото отгоре едната му дъщеря е с атопичен дерматит и има доста големи наблюдения и опит в тази насока...И друго - ако искаш изчакай с купуването на козметика до прегледа при д-р Борисов...тази козметика не е много евтина, пък той може и да ти каже някаква съвсем друга. Иначе аз също взех зелената серия на А-Дерма. Александра добре се повлиява от нея и Ериус давам и аз като Мери
От 4 дни е с Т около 37,1-37,6С и вчера врътнахме едни кръвни изследвания, педи каза ако и денс има Т да почваме АБ и аз реших да не чакам целия ден, та сутринта и дадох първата доза...на всичкото отгоре ей сега преди да легне имаше 38,2С...аман...дано не се получи нЕкъв омагьосан кръг 
. Вчера бяхме у нашите за празника и преядохме доволно.
Та питанИето ми е за количката (Jane) - ти преди беше казала, че някак я правиш така, че летния кош да става с пълно легнало положение, ама въртях, гледах и не успах да зацикля какво мога да направя, та да се изправи изцяло. Бухта вече не се кефи на зимния кош и голямо мрън пада, а в коша за кола много се изпотява и хич не ми се ще...