Пораснаха малчуганките, ей!

Претенции имат вече...

Оздравявайте бързо! Рали, Теди, Мии, Ла вида,
!
Мина ми уплахата, няма проблем с кърмата, а дядото си прибра тъпите злобни песчета още същия ден, защото се спуснали и на едно дете след мен.
. Това са новините за сега. Аааа,...и нашия батко е със сополи и кашлица, но ше рискувам и няма да ги разделям. Бабите го искат, но аз не го давам, искам да свикне със сестра си, а не да се чувства изгонен...Бързо оздравяване на всички. 
Съжалявам, че са болни дребните, бързо оздравяване!

Така го возех дребния аз, по-легнало няма как да стане с лятната седалка. 

При нея това съсояние се наблюдаваше до около 6 г и половина. Към 7 - 7 и половина започна да прилича на човек, а с наближаването на 8-та годинка, се наблюдава укротяване и мързел. Рапорт даден! 

Много да нацелуваш Къдричка от мен и бързо да оздравява! 

Винаги съм ви се възхищавала на теб, Любезната и Котето - как успявате всичко да свършите! 
Ще съм ви изключително признателна ако стиснете едно палче за една изтрещяла майка в мое лице. 
, липсвате ми много, дано да намирам повечко време и да ви чета и да ви пиша! Хубава седмица и много слънчеви дни! Надявам се - до скоро!

Даже ме е яд за някои неща, ма няма да ви досаждам. И се заемам със задачите, че нямат край.

Иначе си работим по въпроса 
Тъкмо си мислех,че съм решила проблема с гледането за тази събота,ама не 

и без повече болести тази година 
дано няма промени с работата на мъжа ти, а на теб да ти се отвори възможност да си смениш работата скоро!
Чудно се получи...ми тоз зимен кош й умаля