Жената Козирог 3

• 40 620
  • 637
  •   1
Отговори
# 345
Тук сме, пък то жегите са повече от ужасни!  ooooh!

# 346
Я да скокна и в тази тема,аз съм СТРЕЛЕЦ,а най-добрата ми приятелка е КОЗИРОГ.

Когато бях ученичка постоянно бяхме заедно с приятелката ми,споделяхме си почти всичко от 9клас до 12 клас,не знам как стана един ден се запозна с едно момиче и от тогава все при нея ходеше,мен сякаш ме забрави,много рядко идваше на училище.
Помагала съм и много и пари на заем съм и давала,сега вече аз съм семейна от доста време не сме се виждали,а тя живее в София идва си от време на време да види сестра си и момичето с което ме замени.И някак си съм обидена или по -скоро подтисната се чувствам за 4години заедно сега ме забрави,пишем си в фейсбук,но като я питам дали ще си идва и спира да ми пише.,имах чувството че ме използвала.
Общо взето харесвам момичетата на тази зодия,мога да кажа че са мили,искрени,красиви,елегантни и много др положителни неща.,и могат да пазят добре тайни Laughing

# 347
Дидинка90 като ти чета поста и си виждам една моя много лоша черта - не поддържам стари приятелства. Не знам дали е от зодията, но през различни периоди от живота си съм имала различни много близки приятелки, с които по стечение на обстоятелствата сме попаднали в различни среди и по-скоро по-моя вина сме спрели да поддържаме връзка. Не го правя нарочно или от лоши чувства, просто като не се движим в една компания или не работим вече заедно имам най-доброто желание да поддържам тази връзка, но все не намирам време и не го правя. Което е лошо и се опитвам да работя по въпроса, но имам променлив успех. Така, че ако това е нещо козирожко, приятелката ти сигурно не те е използвала, а просто я мързи да поддържа връзка  Peace

# 348
И аз съм така, имам приятелки от училището, от различните работи на които съм била, били сме в много добри отношения, но някак си като се преместя на друго място нещата се развалят. В интерес на истината ми е мъчно за приятелките но някак си не ми се занимава да организирам срещи и т.н. Също така ако някой човек ми допадне повече, нормално е да контактувам повече с него отколкото предишния приятел.

# 349
 И аз съм същата!  Shocked Нямам проблеми с нови запознанстна, сприятелявам се много бързо, т.е. новите ми приятелки се привързват бързо към мен. Всичко си е цветя и рози докато нещо ни събира - било то работа, учение и т.н  Когато обаче пътищата ни се разделят, нещо се случва, че все обещавам да се видим, но все не намирам време. В един момент даже почва да ме хваща срам да се оправдавам и направо приключвам комуникацията. Честно казано като се сетя за някои случаи чак срам ме хваща от себе си.  ooooh! Ужасна черта е това! Може би истината е, че някак си все едно си губя времето и предпочитам да правя по-полезни неща или поне да си почина, отколкото да се връщам в стари неща, които не са относими до мен, със старата си позната.

# 350
Чак пък ужасна черта не е, просто доказва че, козите не са лицемерни.

# 351
И аз съм същата!  Shocked Нямам проблеми с нови запознанстна, сприятелявам се много бързо, т.е. новите ми приятелки се привързват бързо към мен. Всичко си е цветя и рози докато нещо ни събира - било то работа, учение и т.н  Когато обаче пътищата ни се разделят, нещо се случва, че все обещавам да се видим, но все не намирам време. В един момент даже почва да ме хваща срам да се оправдавам и направо приключвам комуникацията. Честно казано като се сетя за някои случаи чак срам ме хваща от себе си.  ooooh! Ужасна черта е това! Може би истината е, че някак си все едно си губя времето и предпочитам да правя по-полезни неща или поне да си почина, отколкото да се връщам в стари неща, които не са относими до мен, със старата си позната.
Същата съм, все едно за мен е писано.  Shocked Но....има и друго. Не се обаждам, защото и не на мен не ми се обаждат... Ами като са си толкова заети, та чак са ме забравили, да забравят, че и аз ще ги потърся. Зачеркна ли някой от списъка си с приятели....и край! ooooh!

# 352
  • not found
Същата съм и аз  Embarassed

# 353
Същата съм, все едно за мен е писано.  Shocked Но....има и друго. Не се обаждам, защото и не на мен не ми се обаждат... Ами като са си толкова заети, та чак са ме забравили, да забравят, че и аз ще ги потърся. Зачеркна ли някой от списъка си с приятели....и край! ooooh!

Олеее, ми то и аз съм така  Embarassed

Дам ли игнор на някой - КРАЙ !

# 354
Питам се, дали ще се намери някоя сред нас да не е такава  hahaha Mr. Green

# 355
  • София
Mай не  bowuu Излезе ли някой от листата с приятели, трудно влиза в нея пак.
Злопаметност ли е, предпазливост ли е да не те наранят/разочароват отново newsm78
И на моменти си прикривам доста чувствата- не искам да давам подробни обяснения на разни хора и така избягвам любопитството  bowuu

# 356
Mай не  bowuu Излезе ли някой от листата с приятели, трудно влиза в нея пак.
Злопаметност ли е, предпазливост ли е да не те наранят/разочароват отново newsm78
И на моменти си прикривам доста чувствата- не искам да давам подробни обяснения на разни хора и така избягвам любопитството  bowuu
А аз все прощавам на човека, дето ми е на сърце....Чудя се защо съм толкова смотана... newsm78

# 357
  • Пловдив
Аз имах подобна случка с приятелка от училище...след което повече така и не си проговорихме Confused
Трябваше да идем заедно да учим след 8-ми клас в друг град,но аз се отказах почти преди 15.09 и тя ми се разсърди...Та така,аз не помня дали се извиних или не...май дори не сме се разправяли.И до там.

# 358
Аз имах подобна случка с приятелка от училище...след което повече така и не си проговорихме Confused
Трябваше да идем заедно да учим след 8-ми клас в друг град,но аз се отказах почти преди 15.09 и тя ми се разсърди...Та така,аз не помня дали се извиних или не...май дори не сме се разправяли.И до там.
Аз не се карам, не повишавам тон. Просто спирам да говоря, hahahaа това е много лошо... hahaha

# 359
  • not found
Аз в последно време само повишавам тон и викам , така се оправям , поне после не ми тежи  ,че не съм си казала каквото имам .  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт