Жената Козирог 3

• 40 362
  • 637
  •   1
Отговори
# 465
 wavey козички! голямо затишие настана преди празниците  Wink  Като се познавам,предполагам че и при вас има "еуфория" около подготовката  Wink  Днес попаднах на "интересно" четиво за нас  Laughing  "2013 година открива пред вас огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието.Късметът ви съпътства почти във всяка една работа. Животът е изпълнен със събития както никога досега. Остава само да ви стигне вечно бързащото време." Е нищо ново ново  Laughing както винаги ще сме център на внимание  Laughing ,пък и късмета не ни е изневерил  Wink поне до сега  Peace

# 466
  • Пловдив
Ехо-о-о-о  Peace привет и от мен!Тъкмо си мислех онзи ден да издиря темата и да вземем да я събудим малко,че идат рожденни дни,ей Laughing Whistling Стягайте се!

# 467
Идат... за съжаление  smile3518 smile3521

# 468
Добро утро!
Приемате ли една януарска коза във вашата група? Flutter
vesselaa, много ми хареса прогнозата за 2013 г., дано се сбъдне. Имам нужда от това. Simple Smile

# 469
Злато, не така мила, няма нищо по хубаво от това да си празнуваш РД  Laughing , поне за мен е така. Не съм пропускала, дори 40я го празнувах три дни  Laughing  на пук на всички суеверия. Като стана въпрос за съеверия, вярвате ли в тях или не ви пука  newsm78 
 gretacvetina и аз съм януарска коза  Laughing

# 470
  • Пловдив
И аз съм януари,на 8-ми Peace
А за суеверията...донякъде вярвам.Или по-скоро,когато ми оттърва и е в моя ползо съм по-склонна Wink Laughing

# 471
Злато, не така мила, няма нищо по хубаво от това да си празнуваш РД  Laughing , поне за мен е така. Не съм пропускала, дори 40я го празнувах три дни  Laughing  на пук на всички суеверия. Като стана въпрос за съеверия, вярвате ли в тях или не ви пука  newsm78 
 gretacvetina и аз съм януарска коза  Laughing

Heart Eyes Както споменаха скоро по радиото: Няма 40 годишни жени, има 18 годишни  с 22 годишен опит Laughing

Малко ми беше гадно м.г - 40 г, но го отбелязах скромно.

Тази пак ще е така, не заради годините, ами ми е едно такова, горчиво в устата....
Добре, че е форума да се позасмее човек! Благодаря за което!

# 472
Веси, страхотна прогноза за 2013! А дано Praynig! Не вярвам в суеверия. По скоро в предчувствията, интуицията. Но вярвам,  че няма случайни неща.  Grinning

# 473
Тази година депресията няма да ми влезе в дома...  hahaha
След големи перипетии се роди нашият син и сега освен да спя и да съм щастлива, ама много щастлива, за друго време не ми остава...  Blush
Честно казано в момента оптимизмът ми е толкова голям, че не вярвам Козирожкото, лошо настроение да ме хване скоро.... Ха, дано...  Laughing
аз не съм суеверна и на разни врели-некипели хич не вярвам...  Peace око да види, ухо да чуе, пръст да пипне  Joy

# 474
А как се справяте с тая вродена доброта на козирозите граничеща до глупост? Нещо ми стана кофти, винаги съжалявам хора, които даже на са ми никакви, и после се случва да се чувствам гадно. Съжалявам и помагам на хора, които не заслужават, просто го правя защото са в гадна ситуация, или поне така аз си мисля. Имам колега примерно, с тежък наем и кредит, жал ми е защото е свестен, но постоянно дрънчи, я цигара, я пари за кафе, я заем, я да го закарам до тях, все такива дребни неща, но на мен парите не ми падат от небето. Всеки месец му разменям купоните за храна, които ни дават от фирмата с пари, аз така или иначе пазарувам с тях, но сега просто пред празниците, предпочитам да имам повече парички и не ми се даваха, та му отказах, той нищо не каза, но се нацупи или по-скоро натъжи. Знам, че съм права, но ми е криво от часове, хем не трябва да се чувствам виновна, хем ми иде да му звънна, да му кажа, че ще му ги купя пак, обаче, после пак ще се чувствам като балама.

# 475
А как се справяте с тая вродена доброта на козирозите граничеща до глупост? Нещо ми стана кофти, винаги съжалявам хора, които даже на са ми никакви, и после се случва да се чувствам гадно. Съжалявам и помагам на хора, които не заслужават, просто го правя защото са в гадна ситуация, или поне така аз си мисля. Имам колега примерно, с тежък наем и кредит, жал ми е защото е свестен, но постоянно дрънчи, я цигара, я пари за кафе, я заем, я да го закарам до тях, все такива дребни неща, но на мен парите не ми падат от небето. Всеки месец му разменям купоните за храна, които ни дават от фирмата с пари, аз така или иначе пазарувам с тях, но сега просто пред празниците, предпочитам да имам повече парички и не ми се даваха, та му отказах, той нищо не каза, но се нацупи или по-скоро натъжи. Знам, че съм права, но ми е криво от часове, хем не трябва да се чувствам виновна, хем ми иде да му звънна, да му кажа, че ще му ги купя пак, обаче, после пак ще се чувствам като балама.
мдам, и аз така се чувствам понякога....
може би, разковничето е в това да се дава и да се забравя много бързо след това...  Hug и също да си съвсем наясно кое от себе си можеш да дадеш, и кое не...

# 476
може би, разковничето е в това да се дава и да се забравя много бързо след това...  Hug и също да си съвсем наясно кое от себе си можеш да дадеш, и кое не...
Права си, но все пак ми остава онова чувство, че хората ме използват, понеже знаят, че съм жалостива и не мога да отказвам, то бързо, бързо, ама колко бързо може да се отървеш от чувството, че те използват просто защото си добронамерена? Примера го дадох просто, защото е нагледен, и се случи днес, но често ми се случва, ей така, някой закъсал, реве ми, аз веднага помагам, ако не помогна се чувствам виновна. И в двата случая не ми е приятно.

# 477
Права си, но все пак ми остава онова чувство, че хората ме използват, понеже знаят, че съм жалостива и не мога да отказвам, то бързо, бързо, ама колко бързо може да се отървеш от чувството, че те използват просто защото си добронамерена? Примера го дадох просто, защото е нагледен, и се случи днес, но често ми се случва, ей така, някой закъсал, реве ми, аз веднага помагам, ако не помогна се чувствам виновна. И в двата случая не ми е приятно.
хех   Grinning, ами, не помагай и пак забравяй... въобще забравяй всичко... наистина ли се чувстваш виновна или се питаш какво мисли другият за постъпката ти?... Все пак чувството на вина е нещо, от което можем да се избавим с правилният набор от мисли. Има неща, които не можем да променим, като чуждото нещастие, например, особено когато става въпрос за пари. Понякога е като да наливаш от пусто в празно. И това ти го казва човек, който дължи пари и е бил в безизходица. Ако не си бях намерила работа /помогнаха ми и за това/, все така някой щеше да ми дава пари. В смисъл, хубаво е да се помага на човек в нужда, но ако другия не предприема нищо, ама съвсем нищо, за да промени състоянието си, тогава какво правиш?

# 478
Виновна може и да се чувствам, макар и неоснователно, но точно тая вродена доброта и чувствителност при козирозите ми е малко в повече, а познавам и други представители на зодията в реалния живот и все сме от един дол дренки.

# 479
  • not found
Виновна може и да се чувствам, макар и неоснователно, но точно тая вродена доброта и чувствителност при козирозите ми е малко в повече, а познавам и други представители на зодията в реалния живот и все сме от един дол дренки.
Така е понякога и аз правя неща за които в последствие съжалявам и забелязвам ,че хората не са като мен добри ...

Общи условия

Активация на акаунт