Жената Козирог 3

• 40 357
  • 637
  •   1
Отговори
# 480
А аз пък забелязвам, че по - скоро действаме на принципа "Какво ще кажат хората". Много срещан черта в характера на някой въобще, каквато и да е зодията, е да плаща данък "Обществено мнение". Откривам я и у себе си. И все си мисля,че това, всъщност, е двигателя и мотиватора. Ами ако колегата ми ме сметне за еди си каква си? Примерно....
И да питам, как се със самокритичността?

# 481
Аууууу...много съм самокритична, постоянно искам да съм на върха, да давам най-доброто, стремим се към съвършенство. И разбира се, когато се провалим, се чувстваме много разочаровани, все едно сме най-неможещите  Embarassed Cry

# 482
Аууууу...много съм самокритична, постоянно искам да съм на върха, да давам най-доброто, стремим се към съвършенство. И разбира се, когато се провалим, се чувстваме много разочаровани, все едно сме най-неможещите  Embarassed Cry

Мдам.....ужасно е......ужасно. Днес бях в подобна ситуация. Имаме някакво вродено чувство за самокритичност. Отврат.....

# 483
la vie est belle, няма по хубав подарък от това! Честито! Това малко богатство наистина изпълва живота! Живи и здрави да сте!
THE_dilian,  според мен душевния комфорт е единствения барометър и ако ти се чувстваш добре правейки добрина, дори спрямо само един човек, не би трябвало да се замисляш какво мислят другите за твояа постъпка. Това е времето в което всички спекулират, медии, държава.... с чувствата и състрадателността на хората.... и какво,като си съчувствал и нищо не си направил  newsm78  ,а само си страдал тайно през нощтта, защото си се питал....трябва ли да помогна ...дали няма само да ме използват......От това няма да ти стане по-леко....и защо повечетто се опитват да бъдат добри само по Коледа.....Всеки е такъв какъвто е, и не трябва да съжалява за това, че е добър или да си мисли ,че звездите имат пръст в това  Wink  
Колкото и клиширано да звучи, но пък е вярно, единственото което хората виждат е какво си направил,  а всъшност това което трябва да осъзнаят е, защо си го направил......

# 484
То е ясно, но както обясних на мен и в двата случая не ми е добре на душата, а мнението на другите със сигурност не ме интересува, проблема, е че, не знам да помагам ли, и да се чувствам използвана, или да не помагам в случаите когато мога, пък после да ме измъчват терзания.
Хубаво го обясних, май съм попаднала в сатурновата дупка преди рождения ден.

# 485
постоянно искам да съм на върха

Типично за козите! Ама самокритичността... с годините  ми идва  в повече.

# 486
Честито Рождество, мили мами. Аз още не съм мама като вас, дори не съм и омъжена, но като пресметлив Козирог , реших че от вас мога да получа най-точен съвет. Силно ме интересува дали има някоя като мен, която да е била запленена от лекия и несигурен Стрелец. Този, за когото аз говоря е неомврийски да подчертая. Та гледайки го и говорейки си с него, откривам абсолютна моя противоположност. Свикнала съм мъжете дълго време да ми показват, че наистина ме искат и чак тогава да се впусна в нещо.Този Стрелец, обаче е точно обратното. С него в началото всичко бе само и единствено интимно. (Доста трябва да ме е впечатлил, че да се съглася)Чувахме се рядко, но всеки път завършвахме в леглото. Моята проницателност, обаче веднага забеляза малките издайнически знаци, че и при него вече има нещо повече от нагон. Опитвах се да го провокирам, да го отпусна, всячески да разбера методите му и причините за държанието му. Но така и никога не преглътнах гордостта си, както и той. Спрях да го търся и той спря. Тази седмица,обаче съвсем случайно се засякохме на разстояние 10м. Аз съм убедена, че той ме позна както и аз него. Престраших се отново и му писах смс .. Сега отново имам среща, която ще протече в леглото, но аз искам този мъж да разкрие себе си вече. Искам да знам защо се държи така. Този ентусиазъм, който и двамата проявихме след 3 месеца без комуникация .. не е случаен... Хайде дами помогнете на една объркана козичка !
Благодаря ви !

# 487
То е ясно, но както обясних на мен и в двата случая не ми е добре на душата, а мнението на другите със сигурност не ме интересува, проблема, е че, не знам да помагам ли, и да се чувствам използвана, или да не помагам в случаите когато мога, пък после да ме измъчват терзания.
Хубаво го обясних, май съм попаднала в сатурновата дупка преди рождения ден.

Следвай сърцето си! Не се чувствай използвана. Не забравяй, че това, че ти с чисто сърце искаш да помогнеш те извисява високо НАД дребните душици, целящи само собствена изгода.

Честит рожден ден на всички декемврийски Козирози. Живи, здрави и право напред! Да почерпя, че празнувах на 25ти Simple Smile

# 488
  • София
леле наистина започнахме с рождените дни .... остаряваме с още една година  Mr. Green Mr. Green Mr. Green честито на всички козички родени днес

# 489
ЧЕСТИТО!

# 490
  • Пловдив
Честита Коледа на всички!Да сте живи и здрави!  bouquet

# 491

Пожелавам на всички през новата година от сърце да осъществят мечтите си и да открият кои са тези, които си е струвало и кои са тези, които са били просто илюзия  Wink
И да не забравяме, че звездите са благосклонни към нас  Wink 

# 492
Честито Рождество, мили мами. Аз още не съм мама като вас, дори не съм и омъжена, но като пресметлив Козирог , реших че от вас мога да получа най-точен съвет. Силно ме интересува дали има някоя като мен, която да е била запленена от лекия и несигурен Стрелец. Този, за когото аз говоря е неомврийски да подчертая.

Първо да честитя Новата 2013 година на всички козирожки дами! Нека сме все така упорити, целеустремени, много здрави и повече усмихнати Simple Smile (че си падаме малко темерути по презумция).

Сега видях какво си писала, Александра. Ще ти дам съвет като имала някога вземане - даване със Стрелец. А твоят Стрелец е ноемврийски, което не изключва да има и черти от характера на Скорпион. Стрелецът е ловец. Той обича да преследва жертвата си и за него тази гоненица е по -интересна от самата победа. Ако искаш да е твой, винаги го дръж на една ръка разстояние от себе си. Уж си с него, уж си негова, нооо...не съвсем. Играй по правилата му. Никога не му звъни първа. Нека се поозори с теб за да разбере, че има силен опонент Simple Smile Във връзката с огнена зодия като цяло човек трябва да е по - изобретателен, защото те са си точно като огъня - изгарят те ако не знаеш как да се отнесеш с тях. Имам мъж Овен и, Бога ми, добре че съм търпелива. Успех!

# 493
Минавам само да споделя, че днес в банката видях страхотни златни медальони - Козирог - 24 карата! Много ме е яд, че р.д мина и не можах да си 'поръчам' такава!

# 494
  • Бургас
Aз съм чувала/или чела, не помня/, че не е хубаво човек да носи своята зодия, своята буква и т.н. Колко е вярно нямам идея.
ЧНГ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт