Обичам в къщи да ми е леко затъмнено, като че ли така ми е по-уютно. Но когато се развихря с препарати и прахосмукачки...тогава искам да ми е много светло и отварям и дърпам щорите на всякъде

Какъв е този мой мазохизъм не зная, вкарам ли се в някой филм..."отиде коня у ряката"...
, всяка свободна минута съм на вън и си търся занимание....Например от няколко години гледам цветя, с грижите покрай тях си отпочивам, а те ме даряват с прекрасните си цветове....Избягвам да търся "под вола теле" ....защото който много рови намира
. Живота и покрай моя мъж се научих да виждам, че чашата е наполавина пълна ...сценариите и съмненията ги изхвърлих ....така се чувствам добре и не се натоварвам излишно....защото два пъти съм се срещала със смърта и от тогава осъзнах, че времето ми е ценно и немга да го пилея в нерви и разни меланхолични моменти....
. Живота и покрай моя мъж се научих да виждам, че чашата е наполавина пълна ...сценариите и съмненията ги изхвърлих ....така се чувствам добре и не се натоварвам излишно....защото два пъти съм се срещала със смърта и от тогава осъзнах, че времето ми е ценно и немга да го пилея в нерви и разни меланхолични моменти....

, защото сме уприти и сме винаги с рогата напред

Препоръчани теми