Жената Козирог 3

• 40 559
  • 637
  •   1
Отговори
# 90
  • Kопенхаген
Golden*Carnival , понеже съм цветарка   bouquet преди време се интересувах за саденето на ананас, а също така и на авокадо. Преди години пък изучавах техниката на бонзай, но май повече от любопитство така и не засадих нито едно от трите посочени  Grinning

Арвен.. , добре дошла!  Hug И аз съм отскоро тук и много ми допадна компанията  Grinning
 Напълно те подкрепям в цитата ти за недвоумението и в бързото решение. При мен обикновенно се отнася за промяна на външния вид или в покупката на нещо  Crazy

# 91
Момичета, поздравявам ви  Hug , май всички имаме хубави коси  Peace , но нито роздяла, нито нещо друго ме е провокирало за промяна, а само желание .... май не е толкова силно и аз не съм толкова смела  Wink  и готова за промяната ....   Арвен...за раздялата с любими хора, казват "че времето лекува".....за мен това е илюзия.....времето може да има способност да заличи мъката, но белега в сърцето никога....

# 92
  • Бургас
..времето може да има способност да заличи мъката, но белега в сърцето никога....

Абсолютно.

# 93
  • София
Момичета, поздравявам ви  Hug , май всички имаме хубави коси  Peace
Аз съм изключение,хич не си харесвам косата,тънък,тъъъънък косъм имам,но с помощта на правилните продукти я поддържам в приличен вид.Редовн се включвам в темата за професионалните продукти за коса и се боря с моят косъм  Mr. Green

# 94
  • В близката далечина...
Момичета, извинете че малко късно се включвам, а аз съм "драката" с лалетата  Grinning
Мадам Дьо Помпадур това са  Grinning
Аз за първи път ги видях миналата година на Keukenhof.Това изложение се прави всяка година и трае около два месеца.Последните два дни завършва с парад на фигури направени от цветя, много красиво.
Ако искате да разгледате ето линка към сайта на фестивала
http://www.keukenhof.nl/  
има снимки на този линк
 http://www.keukenhof.nl/en/upload/
Ще ви пусна снимчици от въпросния парад

vesselaa знам че си ценител на красотата  и мисля , че ще ти представлява интерес Hug
За жалост живея в апартамент, но когато живот и здраве си купим къща, ще имам много цветя Grinning, те носят толкова красота и живот Grinning

Golden*Carnival от къде ще вземеш семенца или расад (срам ме е но незная от какво се развъжда ананаса).Иначе едва пак миналата година видях ананас, безкрайна невежест от моя страна, но винаги съм си мислела, че това е палма...но човек се учи докато е жив ...нали? Grinning

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 20:13 от lllora

# 95
  • Kопенхаген
lllora,  Shocked невероятна красота са тези скулптури от цветя, а розовите лалета си ги копирам в албума ми с цветя  Hug

# 96
lllora благодаря ти мила,  Hug  напълни ми душата ....

# 97
  • В близката далечина...
lllora,  Shocked ..., а розовите лалета си ги копирам в албума ми с цветя  Hug

Наистина са впечетляващи, на мен ми е малко далечко на 150 км с кола, но пък си заслужава  и гледката и изживяването Grinning А и ако искаш може да си купиш  лукувички от там на цветята които си харесал Grinning
Поласкана съм, че са ти харесали "парцаливковците" Мадам Дьо Помпадур (аз така съм си ги кръстила)  Hug
Удоволствието е мое, мила vesselaa Hug
Момичета да ви се похваля, днес не мога да си намеря място от кеф Joy
Миналата седмица държах едни изпити за едно много важно десет месечно обучение което за 12 години са преминали само две българки  и....ехаааа издържала съм гииииииииии и почвам от 26,03 в понеделник Grinning Само умирам от страх, как ще се справя със всичко...пет дни в седмицата от 8,45 до 15,30...,а на мен езиците не са ми силна страна...
Давайте съвети как да си подобря способността за паметливост и кондицията...че каквото съм завеяноооооо..... newsm78

# 98
 smile3501  Лорче!

http://pamet.blog.bg/technology/2009/01/04/dieta-za-podobriavane … na-pametta.273105
Погледни това ,   Диета за подобряване на паметта  Wink , може да ти е от полза  Peace

# 99
Мадам Дьо Помпадур, благодаря за милото посрещане Hug Да, забравих за покупките - с тях хич не се колебая, дори да знам, че ще остана на червено, не мога да се сдържа и това си е Grinning
Арвен...за раздялата с любими хора, казват "че времето лекува".....за мен това е илюзия.....времето може да има способност да заличи мъката, но белега в сърцето никога....
Съгласна съм. Много ме боли и много ме е страх... Много съм чувствителна и слаба психически, като второто май не е типично за Козирозите.

Ох, момичета, извинявайте, че ви занимавам с мойте проблеми, просто имах нужда да си кажа мъката. Понякога е много по-лесно да споделиш с непознати. Hug

# 100
  • not found
lllora,честито а постижението  Hug Тук е описано как става , лесно е затова ми хареса , но като се замисля май не ми се захваща с нещо ,което отнема толкова време , ще видим .

Това за паметта , ще го прочета след малко и на мен ще ми е много полезно , защото толкова трудно запомням ... ама много трудно  Whistling не знам защо така , за изпити уча тройно повече време от колегите ooooh!

Арвен.., ако можем да бъдем полезни - сподели  Hug

Само да добавя за парцаливите лалета ,че не приличат на лалета  Laughing

# 101
Ако позволите да се присъединя към Вас? Grinning

# 102
  • Пловдив
Нови попълнения???Защо не! Laughing PeaceЗаповядай!!!

Та по въпросите по-горе...аз пък хич,ама хич не обичам промените.Щом нещо си ми харесва така е ок! Rolling EyesНезнам що...И имам просветрение понякога и искам да променя...напр. прическата.Сядам на стола при фризьорката и...познайте Whistling Нищо коренно различно.Иначе косата ми е гъста и много плътна.

Ама сега се сещам...че мнооого обичам екскурзии и всякакви подобни приключения Flutter Само ми свирни и съм първа пушка Laughing Даже и на гости да ме поканят пак съм първа...И да посрещам гости също обичам Grinning

Слънчев ден ви желая Hug

# 103
Здравейте и от мен. Открих ви случайно, но в тези няколко странички се разпознах  Hug
Януарски Козирог съм. Напоследък в постоянна депресия и всичко и всички ме дразнят. Не мога да се позная  ooooh! Живея с Риби, който ми търпи настроенията, но на мен ми се иска да ми помогне някак, не да чака да ми мине. Самата аз не знам как би могъл ама.. иска ми се  Rolling Eyes
Косата променям лесно. Нали пак ще порастне. Само ми е трудно да се реша как точно да я променя.
Гости и разходки и аз обичам  Mr. Green

# 104
  • not found
Цвет80 ,М@я, добре дошли при нас  Hug

За разходките и гостита ще кажа само ,че от както имам дете и ми настръхва косата като чуя за разходки и гости ... много е див . Това не значи ,че не изкарваме детето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт