Жената Козирог 3

• 40 680
  • 637
  •   1
Отговори
# 195
Не можах да го изчета цялото , но това ми усмихна утрото -
Цитат
Не допускай да станеш телесно безформен, с тегло доста над нормата! Чрез победа над мързела и апатията, поддържай своето тяло стегнато! Победи своите слабости и ще победиш всеки противник!
  Laughing аз съм много мързелива  Blush

И аз Embarassed Mr. Green

# 196
Цитат
Не допускай да станеш телесно безформен, с тегло доста над нормата! Чрез победа над мързела и апатията, поддържай своето тяло стегнато! Победи своите слабости и ще победиш всеки противник!

Мързелив козирог , верно ли  newsm78 newsm78 newsm78

# 197
Цитат

Не питай  Blush
От 1 година насам съм мързел номер едно...Но това е защото ... козирожка депресия  #2gunfire ще се опитам да го обясня така... Rolling Eyes

# 198
Цитат

Не питай  Blush
От 1 година насам съм мързел номер едно...Но това е защото ... козирожка депресия  #2gunfire ще се опитам да го обясня така... Rolling Eyes

Гадното настроение и меланхолията и мен са ме поваляли , но иначе смея да твърдя   hahahaче съм оперирана от мързел

# 199
Е аз пък съм двете крайности ...мога с часове да стоя и да не права ниииищо, да мързелувам, да се разхождам цял ден по пижама вкъщи и да не стана от леглото, нооо амбицирам ли се за нещо, или както майка ми казва "хванат ли ме братята" стойте и гледайте ...мога да овършея всичко само с едно щракане на пръсти  Mr. Green

# 200
  • Бургас
Абе момичета, злобни ли сме ние, козичките ?  newsm78 Аз нещо много съм се назлобила в последно време  Rolling Eyes Не че мразя някого - това чувство, слава Богу, ми е непознато, но когато не съм на кеф мога такива да ги изстрелям, че човек да остане с отворена уста.
Днес половинката ми каза, че говоря все едно съм излязла току що от Тарльо - това е квартална кръчма в района, където живеем, от онези най-долнопробните  Sad Много се засрамих от тази забележка.

Относно мързела - като ми се мързелува, правя го и да не ме занимават  Stop Но когато се захвана да върша нещо, докато не го приключа все нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира. Общо взето начинанията не ги протакам във времето - искам да се приключат сега и веднага.

# 201
Аз лично за себе си мога да кажа, че не съм злобна, но като се ядосам, а това става много бързо мога такива да ги наприказвам  Embarassed...после като се размисля осъзнавам, че е трябвало да преброя до 10  Laughing
В последните години нещо много ме мързи..Преди като си спомня не можеш да ме накараш да легна през деня, да гледам тв...сега, ако ме оставят цял ден мога да си лежкуня  Simple Smile

# 202
  • Бургас
Мързелива съм, да. Мога да мързелувам така добре, както почти никой друг  Joy

За неща, които си струват обаче, мога да работя за трима и да свърша съответната работа два пъти по-бързо от някой по-нормален човек... трябват ми само стимул и мотивация /не задължително от материален характер/.

# 203
  • Бургас

Днес половинката ми каза, че говоря все едно съм излязла току що от Тарльо - това е квартална кръчма в района, където живеем, от онези най-долнопробните  Sad Много се засрамих от тази забележка.

И аз съм го чувала по свой адрес ... е, не беше от "Тарльо", но смисълът беше същия ...
Не се засрамих обаче хич. За да ме докара някой до там, че да говоря по този начин, значи доста е прекалил и е прескочил всички граници на огромното ми иначе търпение... Mr. Green

+ че нивото на изказа ми зависи до голяма степен от събеседника... и неговия багаж - езиков и интелектуален... Simple Smile

# 204
Не съм злобна... Но ако някой ми злобее отсреща мога да го завра в миша дупка, без злоба и то....
Имам една бивша колежка, откакто се появи и я прецених /много лошо/ като я видя се изривам, по нея злобея, макар да знам че не е хубаво. Но тя ми е царицата на глупостта, лиготията и все знае, пък нещо не и стават нещата.

# 205
  • Kопенхаген

Сега съм в такъв период и само влизам да ви чета и да ви се радвам  Hug

Относно мързела - като ми се мързелува, правя го и да не ме занимават  Stop Но когато се захвана да върша нещо, докато не го приключа все нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира. Общо взето начинанията не ги протакам във времето - искам да се приключат сега и веднага.

Аз лично за себе си мога да кажа, че не съм злобна, но като се ядосам, а това става много бързо мога такива да ги наприказвам  Embarassed...после като се размисля осъзнавам, че е трябвало да преброя до 10  Laughing

Ох и аз така...

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 17:17 от Мадам Дьо Помпадур

# 206

Сега съм в такъв период и само влизам да ви чета и да ви се радвам  Hug
От мързел не пишеш, ох  ooooh! и на мен ми се случва..

# 207
Хе хе,
Аз злобна не съм... надявам се. Мога много да хапя и съскам обаче. Казвали са ми, че съм злопаметна  Rolling Eyes
За мързела - имало е дни, в които нищо не правя, но то е от настроението. По-добре се чувствам когато свърша всички задачки за деня  Whistling

# 208
  • Kопенхаген

Сега съм в такъв период и само влизам да ви чета и да ви се радвам  Hug
От мързел не пишеш, ох  ooooh! и на мен ми се случва..
Да, добре, че има Вмъкни цитат  Laughing

# 209
И аз съм така Sad Особено с близките ми хора. Такива ги бълвам като съм ядосана, че после 300 пъти съжалявам и си се чудя на себе си как съм могла.. Толкова искам да се науча да си овладявам гнева, ама не знам защо все не ми се получава Confused

Общи условия

Активация на акаунт