Жената Козирог 3

• 40 664
  • 637
  •   1
Отговори
# 225
За срамежливостта пък съвсем. Бих казала, че ме е срам от хора, които не познавам. Но пред близки си ходя директно по гащи  hahaha хахаха А колкото до мъжа, супер изобретателна съм и не крия нищо. С две думи - развратница Joy (но само за мъжа до мен, естествено)
Хахаха, е то и аз така, ние с моя изобщо от нищо не се срамуваме един пред друг Laughing Аз също съм срамежлива по отношение на чуждите хора, на ходенето и разправянето по институции, даже да си призная - много ми е неприятно да ходя по магазините сама, а и винаги като вървя по улицата сама, се обаждам на някой по телефона hahaha Не знам защо така  Thinking
Друго, което се сетих да допълня за себе си - мога да се разплача буквално от нищо, от една дума или повишен тон, много съм чувствителна да му се не види Tired За това и още в първия ми пост в темата казах, че според мен повече отговарям на характеристиката на Рачетата, какъвто е асцендента ми.
То излиза, че изобщо не си харесвам характера, ама как се променя това рогато чудо ooooh!

# 226
  • Бургас

Това специално, съм го чела в една от харектеристиките на нашата зодия, че някои козирожки настояват за две спални. Това в никакъв случай не значело, че връзката се разпада, напротив, мъжът винаги оставал доволен накрая  Crazy

Обичам да ме гушкат докато спя. Не настоявам за две отделни спални. Но обичам и да спя сама.... Което не изключва приятното прекарване преди и след това.... Laughing Wink

# 227
  • not found
Аз предпочитам да спя сама , цялото легло за мен  Flutter никой не ми хърка до главата или да си слага тежките крайници върху мен или да ме придърпва към него докато спя  Laughing
Даже се усещам в последно време на няколко пъти споменавам на моя ,че ако имахме друго място ,където да спя с удоволствие бих се изместила  Thinking

# 228
Малко късничко да се включа  Wink , да в отделни спални спим от досто години.....сънят така е здравословен  Peace
la vie est belle, много точно си го казала....напротив връзката е здрава както и в началото...събуждаш се отпочинал и доволен от съня си ....а точно там е разковничето....искаж и се наслаждаваш любимия да те събуди подходящо  Wink

# 229
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Честит имен ден на всички с имана на цветя!

Уж бяхме най-бъбривите  Wink сред зодиите, пък напоследък сме много мълчаливи... Shocked
Пожелавам един приятен и весел ден на всички!

# 230
Не ми харесва да се държат с мен неучтиво и пренебрежително в магазин или дадена институция, така им го реквам, че ме помнят завинаги  Grinning

В този ред на мисли да ви попитам - срамежливи ли сте?  Laughing
Аз много Embarassed Както с близките ми съм супер бъбрива, отворена и т.н. , така в разни магазини и институции ме е срам да се разправям с хората, пък дори и неучтиво да се държат. Ама и това трябва да го променя в себе си, хич не го харесвам, само че трудно ми се вижда така да се пречупя Thinking

И аз малко късно се включвам. Преди бях много срамежлива, отпусках се само сред приятели, иначе едно тихо и кротко същество, свито на кълбо. После обаче забелязах, че веднага щом започна да говоря ставам душата на компанията и всеки слуша само мен и изобщо имам някакъв козирожки чар, който кара хората да се тълпят около мен. И от този момент престанах да съм срамежлива. Въпреки, че вътрешно продължава да ми се свива всичко и сигурно бих се препотила 100 пъти, но външно стискам зъби и дерзая.

Последно това си качество забелязах на един празник - на домакинята никой не обръщаше внимание, а около мене се бяха скупчили в кръг (броих ги) над 10 души и ме слушаха и се смееха. Понякога ми става жал за другите де, където и да отида, всеки започва да обръща внимание на мен, даже често съм си мислила дали не съм натрапник, обаче пък хората продължават да ме искат във всяка компания.

Та общо взето трябва да знаем, че ние - козирожките, сме едни от най-харизматичните в зодиака и всяка компания може да бъде наша. А и как не - умни сме, знаем какво и как да говорим, обикновено имаме богата обща култура и увлекателен изказ...абе...перфекция на 150%.   newsm48

# 231
  • Kопенхаген
vesselaa, прекрасна картичка и поздрав  Hug

# 232
Добро утро момичета , как сте   bouquet
Току що прочетох , че 2012 година се очертава страхотна за нас, в личен и делови план и наситена с много промени и успехи.
В тази връзка ви пожелавам един страхотен и усмихнат ден - днес  Hug 
  bouquet   bouquet   bouquet

# 233
Здравейте момичета.
vesselaa страхотна снимка Simple Smile
dieci_angeli аз сякаш съм твърде критична към себе си, за да изкажа такова мнение, въпреки че около мен винаги е имало доста хора...Винаги имах приятелки, които ме ревнуваха. Това в миналото...Настоящето е много различно, заради служебните и семейни задължения. Но не веднъж са ми споделяли, че изглеждам студена, строга, твърде възпитана  hahaha
Да ви питам..успявате ли да държите "езика зад зъбите", защото аз за втори път се скарах жестоко с една колежка Лъв...Първия път не си говорихме 1 година. Не харесвам хора, които се мислят за божи дар на планетата, които си мислят че сме им длъжни за всичко...И просто не се усещат. И защото повдигнах темата пред шефката за пазаруване през раб време на обувки и..дрешки....и след това оплакване колко сме заети  ooooh!...ме обвиниха, че съм интригантка. Предпочитам да си го кажа...ОООООООООплаках се  Joy

# 234
  • not found
Аз смея да твърдя , че с лъвове и близнаци най-добре се разбирам  Crazy Най-добрата ми приятелка от години е лъв , половинката ми също , а двамата ми най-добри приятели са близнаци , смешно звучи най-добри приятели , но тези хора са ме спечели безрезервно , с тях споделям всичко  Whistling
И какво за 2012 г. в професионален план ?
А за вниманието , много не обичам да съм душата на компанията ... като видя всички да ме гледат и се спичам , срамувам се  Laughing понякога имам толкова много неща да кажа , но си ги запазвам за себе си   Crazy

# 235
Здравейте момичета.

dieci_angeli аз сякаш съм твърде критична към себе си, за да изкажа такова мнение, въпреки че около мен винаги е имало доста хора...Винаги имах приятелки, които ме ревнуваха. Това в миналото...Настоящето е много различно, заради служебните и семейни задължения. Но не веднъж са ми споделяли, че изглеждам студена, строга, твърде възпитана  hahaha
Да ви питам..успявате ли да държите "езика зад зъбите", защото аз за втори път се скарах жестоко с една колежка Лъв...Първия път не си говорихме 1 година. Не харесвам хора, които се мислят за божи дар на планетата, които си мислят че сме им длъжни за всичко...И просто не се усещат. И защото повдигнах темата пред шефката за пазаруване през раб време на обувки и..дрешки....и след това оплакване колко сме заети  ooooh!...ме обвиниха, че съм интригантка. Предпочитам да си го кажа...ОООООООООплаках се  Joy

И аз съм ги минала тези етапи на критичност, и в момента още имам съмнения в себе си, но съм много по-уверена и то най-вече, защото си наложих да забелязвам реакциите на хората около мен.

Това с езика зад зъбите трудно ми се отдава. Има ли нещо, което ме дразни - показвам го на момента. Хората, които не са ми приятни веднага разбират, дори само от погледа ми. Преди доста повече казвах каквото ми е на езика, сега съм по-сдържана, особено в работата (главно заради доброто на екипа), но някой сгафи ли, не си мълча.

# 236

Ако въпросът е отправен към мен , ето къде го прочетох
horoscope.bg/kozirog/1519-kozirog-2012.html

# 237
  • not found

Ако въпросът е отправен към мен , ето къде го прочетох
horoscope.bg/kozirog/1519-kozirog-2012.html

Благодаря много   bouquet Дано е верен хороскопа  Heart Eyes

# 238
  • Бургас
Обсъдихме ли това дали козичките са суеверни, се питам на петък 13-ти  Flutter ?
Аз не съм, а като ми мине черна котка път винаги си казвам, че е на хубаво. Дори доскоро аватарът ми беше черна котка, но някъде се затри   Crazy

# 239
  • Kопенхаген
Обсъдихме ли това дали козичките са суеверни, се питам на петък 13-ти  Flutter ?
Аз не съм, а като ми мине черна котка път винаги си казвам, че е на хубаво. Дори доскоро аватарът ми беше черна котка, но някъде се затри   Crazy
Ама хич не съм суеверна. Някъде бях чела, че талисман на Козирога е Черна Котка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт