CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 971
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Така и не ми издадоха УП 2 от последната фирма, въпреки че три пъти се обаждах да си го искам  Tired

# 541
Така и не ми издадоха УП 2 от последната фирма, въпреки че три пъти се обаждах да си го искам  Tired
Обади се в Инспекцията по труда, да видиш как ще се размърдат. Twisted Evil

# 542
Първо депозирай във фирмата писмена молба за издаване на УП 2 и си вземи входящ номер, изчакай законния срок от 14 дни според чл. 128 а от КТ и ако не ти го издадат, отиди в ИТ с копието от молбата и вх номер
Досега не се е стигало до това- при наличие на писмена молба винаги се издава документа.
Иначе е вярно че не ти е изтрябвало чак толкова това УП, ако имаш попълнена трудов акнижка и са ти подавани коректно данните, което пък също можеш сама да следиш с новата услуга на НАП с ПИК код на сайта им.

# 543
Касита, как мина интервюто? И успех разбира се. )))

След разговор с БТ, пак са пуснали програма, по която наемат стажанти за 6м. Само не разбрах дали има ограничение в годините. Така или иначе и по 3те ми дипломи нямам и един ден трудов стаж.  Laughing (едва ли има толкова шантав човек като мен). И ако не продължа с основното си занимание толкова скоро, колкото мисля...може да се възползвам от програмата и да си уплътня 6м. Лошото било, че започват да плащат едва след 4тият месец работа.

# 544
  • Sofia

След разговор с БТ, пак са пуснали програма, по която наемат стажанти за 6м. Само не разбрах дали има ограничение в годините. Така или иначе и по 3те ми дипломи нямам и един ден трудов стаж.  Laughing (едва ли има толкова шантав човек като мен). И ако не продължа с основното си занимание толкова скоро, колкото мисля...може да се възползвам от програмата и да си уплътня 6м. Лошото било, че започват да плащат едва след 4тият месец работа.

Това по каква програма е?

# 545

Това по каква програма е?

По РЧР, но точно коя не попитах.

# 546
  • Варна
Здравейте момичета !
Имам въпрос към тези, на които им е изтекъл срока, за който са получавали обезщетение от БТ.
Подадох Декларация 7 в НАП, но се чудя трябва ли да ходя в НОИ, да ги уведомявам, че срокът е изтекъл.
Не виждам никакъв смисъл...но реших да си задам тъпия въпрос все пак  Simple Smile

# 547
Отчаяна съм и след днешното интервю.
Известен медицински център, бачкаш незнайно по какъв график, осигуряват те на мин. работна заплата, с обещания след 6 месечния изпитателен срок да ти повишат заплатата и осигуровките.
Тая попара я ядох на последната си месторабота.... Ни повишение на заплатата, ни на осигуровките.
Не мога да разбера аз ли привличам все такива фирми, или... какво? Sad

# 548
Здравейте момичета !
Имам въпрос към тези, на които им е изтекъл срока, за който са получавали обезщетение от БТ.
Подадох Декларация 7 в НАП, но се чудя трябва ли да ходя в НОИ, да ги уведомявам, че срокът е изтекъл.
Не виждам никакъв смисъл...но реших да си задам тъпия въпрос все пак  Simple Smile
Желателно е  да отидеш в НОИ и то с трудовата книжка за да ти впишат стажа /времето, през което си получавала обезщетение се зачита за осигурителен стаж/. Но дори и да не отидеш, тя информацията при тях няма да се загуби, освен ако не им се бъгне системата

# 549

Отдавна чета постовете ти, не, не си шантава, но ти се чудя и аз, че имаш 3 образования, а не си работила изобщо по тях. Карък някакъв ли е, какво... Rolling Eyes  Освен финанси, какви са ти другите? В Пловдив търсили хора за ЕЦБ, искали обаче не само английски, но и немски. В Плевен имат ли клон, търсят ли хора? В езиците ли е проблемът или връзки не достигат, за да нямаш достъп до тях? Това лято може би ще знам отговора.  Моят син е решил да пробва там като стаж, за да види дали му харесва банковата институция като евентуално работно място.

# 550
  • Варна
Благодаря lu_lu !

# 551
unadaptable, ами аз съм писала в няколко теми тук.
Да, завършила съм Финанси, после веднага магистратура Банково дело. Естествено като прясно завършила тръгнах по банките с голям ентусиазъм, че все пак ще ме вземат някъде, ако ще и на стаж. Но...уви. А в същото време виждах как в 1-2банки вземат масово хора дори още незавършили, или студенти задочно. Така че, явно - липса на връзки.
Другата ми магистратура е от скоро, МИО. Имах идеи, за да я запиша, но кризата налегна здраво и се отказах от плановете си.
в Плевен не съм срещала такава обява.

Това не означава, че от 2005г. насам не работя, просто работя в съвсем друга сфера. )))

# 552
  • Под кленовите дървета
Ако те интересуват банките, днес напуснах от една, скоро ще има сигурно нови обяви Simple Smile

# 553
unadaptable, ами аз съм писала в няколко теми тук.
Да, завършила съм Финанси, после веднага магистратура Банково дело. Естествено като прясно завършила тръгнах по банките с голям ентусиазъм, че все пак ще ме вземат някъде, ако ще и на стаж. Но...уви. А в същото време виждах как в 1-2банки вземат масово хора дори още незавършили, или студенти задочно. Така че, явно - липса на връзки.
Другата ми магистратура е от скоро, МИО. Имах идеи, за да я запиша, но кризата налегна здраво и се отказах от плановете си.
в Плевен не съм срещала такава обява.

Това не означава, че от 2005г. насам не работя, просто работя в съвсем друга сфера. )))

[/quote
и аз съм в подобно положение,но аз имам само бакалавър финанси,ти за какви позиции кандидатстваш ?

# 554
Ако те интересуват банките, днес напуснах от една, скоро ще има сигурно нови обяви Simple Smile

аз определено се интересувам,на каква позиция беше ти,за София ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт