CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 780
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Тя не говори за такива грешки...

Повечето постове там са ужасяващи, както и тук впрочем (във форума като цяло, не в темата).

Аз чета за всички компании и се забавлявам.  Mr. Green То гроздето понякога е киселко.

# 91
 Laughing
Бълг. език не те пита какво имаш за цел.

Да, аз преставам.

Бгработодател ми помогна,определено. Спести ми цял един ден на унижения и ходене с километри. Благодаря.

# 92
Здравейте! Предварително се извинявай за въпроса, може да не е за тази тема(не мога да намеря другата), но какво стана с програмата Аз мога повече? Тази година ще има ли такава и кога стартира?

# 93
Джи, има отделни теми за програмите. Не ми се търси за линк,но са в Клю-то.

# 94
Джи, има отделни теми за програмите. Не ми се търси за линк,но са в Клю-то.

Мерси, ще потърся.  Hug

# 95
Здравейте! Предварително се извинявай за въпроса, може да не е за тази тема(не мога да намеря другата), но какво стана с програмата Аз мога повече? Тази година ще има ли такава и кога стартира?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628747.msg20524491;topicseen#msg20524491

# 96
Висше образование, 2 езика искат ли за магазина  Party

Тези дни се замислих дали да не пробвам с Агенции/я за подбор на персонал Wink
Имате ли опит с такива фирми, да препоръчате някоя?

Миналата година ходих в Jobtiger. Девойката с която говорих ми харесаха СВ-то и каза, че ако си харесам някоя обява за работа в техния сайт ще ми съдействат. Написа ми в кои сайтове да търся работа Crazy и това беше.
Чудя се дали да пробвам с друга агенция.
И една добра новина  Simple Smile във вторник съм на интервю, но от сега си мисля че ще откажа. Няма много голяма възможност за развитие. Все пак ще е като малко упражнение за по-сериозните фирми.

# 97
  • Бургас
Тъй като гледам форума за кариерно развитие ще бъде най-слабо представен в Бургас - десетина участници само. Направо срамота.

# 98
А на мене не ми се обадиха след интервюто Sad

# 99
Интересно ми е да разглеждам обявите в сайта на EURES (написвате го в google и излиза). Това, което ми прави впечатление другите европейски държави имат десетки хиляди обяви, а за България няма и 20  Tired ??!! Това ми говори, че още не сме достойна европейска държава.

# 100
  • БГ

Успех на търсещите работа ! Hug

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 22:09 от Sonella

# 101
Само се вписвам и аз, че доста бързо сте напреднали с темата.

# 102
Sonella всяко начало е трудно.
На мене ми писна да седя у дома.

# 103
  • София
Такава съм, аз непрекъснато питам в БТ-то за някакви курсове, квалификации и каквото и да е друго, но все казват, че нямат в момента.
Кажи ако можеш какво има в момента, та като отида да им кажа, че го има и да не ме правят на маймуна.
Поне да не си губя времето напразно вкъщи.

# 104
  • София
Липсата на правила, изисквания и начини за оценяване е повсеместно и е доста изнервящо.

Общи условия

Активация на акаунт