CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 55 025
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Също така имали програма за подпомагане на майки с деца от 3 до 5 години. Честно не разбрах каква е, колкото и въпроси да задавах.
Алина, мисля, че по тази програма се осигурява детегледачка на майките с малки деца, които имат работа  newsm78.
А за твоята ситуация с 2-те работи - аз бях така миналата седмица. Там, където исках, не ме взеха, там, където не искам, ме искат  Crazy Дано скоро се похвалиш с хубава работа, която ти е по сърце!  Hug

Не, това с детегледачките е ако детето не е прието на градина, моето ходи на градина и програмата е друга.

# 436
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Първият работен ден мина като 10мин. Страхотни хора, усмихнати, страхотен екип, страшна организация и дисциплина, но в една много приятелска среда. Засега... добре!!  Mr. Green

# 437
  • София
Браво на теб  Mr. Green Само така да продължава Hug

Момичета, аз уж следя темата, но съм изпуснала, обсъдихте ли разликите между motivatiоn letter, cover letter и  letter of intent ?
Уф, и на мен ми звучат абсолютно еднакво и сега се чудя къде съм сгафила като съм си подавала еднакви по тип писма.

# 438
 Стискайте ми палци, следобед отивам на интервю във фирма, която търси технолог и ако се срещнем в изискванията си ще имам възможност да си работя по специалността.

# 439
Didava, стискам ти палци.
Такава съм, много се радвам за теб.

# 440
  • Перник
Браво на теб  Mr. Green Само така да продължава Hug

Момичета, аз уж следя темата, но съм изпуснала, обсъдихте ли разликите между motivatiоn letter, cover letter и  letter of intent ?
Уф, и на мен ми звучат абсолютно еднакво и сега се чудя къде съм сгафила като съм си подавала еднакви по тип писма.

Не, не сме ги обсъждали. Red Velvet каза, че са различни, но нямаше време да пише подробно, а после изчезна и ни остави в неведение.

Такава съм, дано винаги се чувстваш така добре на работното си място!

Дидава, стискам палци!

# 441
Привет и от мен Simple Smile
Първият работен ден мина като 10мин. Страхотни хора, усмихнати, страхотен екип, страшна организация и дисциплина, но в една много приятелска среда. Засега... добре!!  Mr. Green

Чудесно,дано всичко и за напред бъде така.
Днес се появи една обява за нещо което мога да се справя много добре,дали ще имам късмет.
Кандидатствали са само 38 човека.

# 442
Имате ли мнение за Shoppix?

# 443
Интервюто мина страхотно Simple SmileПредложиха ми да работя от понеделник до петък от 8 до 17ч.,а като попитах дали може от 8 и 30 до 17 и 30 веднага се съгласиха. Заплатата, която ми предложиха е най-високата, която  са ми предлагали досега Grinning.Просто нямам думи, до два дни ще ми се обадят,но ми казаха,че много са ме харесали и най-вероятно ще се спрат на мен. Много съм щастлива Simple Smile

# 444
  • Перник
Didava, страхотно!   Hug

# 445
Интервюто мина страхотно Simple SmileПредложиха ми да работя от понеделник до петък от 8 до 17ч.,а като попитах дали може от 8 и 30 до 17 и 30 веднага се съгласиха. Заплатата, която ми предложиха е най-високата, която  са ми предлагали досега Grinning.Просто нямам думи, до два дни ще ми се обадят,но ми казаха,че много са ме харесали и най-вероятно ще се спрат на мен. Много съм щастлива Simple Smile

Звучи страхотно. Стискам ти силно палци. Дано стане! Simple Smile

# 446
Здравейте и от мен,
интервюто мина, беше....направо безумно. Другите преди мен ги държаха по 15-20мин, мен 30мин. Все едно бях на кръстосан разпит.

didava, честито за работата. )

Anim, не са съвсем еднакви писмата, имат разлика. Особено последното, с него не се кандидатства за работа. То обичайно се пише при кандидатстване по проекти и др. подобни.

# 447
didava, честито за работата.

Mirama, стискам палци да ти се обадят Simple Smile.

# 448
  • София
Не съм влизала тези дни и сега виждам, че има радостни новини.

Такава съм и didava, браво момичета!
Успех занапред ви пожелавам!

Mirama, не се ядосвай. Дано да се получат и при теб нещата! 

alina_si, ти си знаеш, но според мен това не е твоята работа.
Сигурна съм, че ще излезе нещо по-подходящо.

Аз от 15.02. досега съм си изпратила сигурно на над 15 фирми CV-то, но нито един не се е обадил.
Не изпращам наред, само когато съм сигурна, че отговарям на критериите, но въпреки това - нищо.

# 449
  • София
rainbow, и аз не мога да го разбера това - отговаряш на критериите, сигурен си, че ще се справиш, но дори и на интервю не те викат. Все едно имат някакви невидими критерии, на които не отговаряме.
Аз за момента нямам никакви отзиви от моето интервю. Май няма да стане работата. Нищо.

Общи условия

Активация на акаунт