CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 995
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Зодията ми, Риби, беше една от причините, посочени като една от основателните за да не започна работа в една доста голяма медия. Другата причина беше теглото ми.

Утре съм на интервю в организация, която в общи линии е антипод на принципите и вкусовете ми, но в крайна сметка трябва да се работи.

# 481
Ей не. И зодиите ли са причина вече за да не те вземат на работа.
Това за теглото не го коментирам.

Аз вече започвам да се отчайвам. От никъде нищо.
Работи ми се. На 30 съм. Имам образование. Не съм тъпа (поне за сега така си мисля, по нататък ще видим  Laughing ). Знам няколко програми. Имам няколко години не лош стаж, в добри фирми. Имам дете, ходещо на градина, здраво, с баба в нас дето ако трябва ще го гледа. Не живея на квартира.
Айде кажете ми къде е проблема. В държавата? В мен? В работодателите? Във времето?

Това беше малко лирично отклонение, просто май започна да ми писва повечко.

# 482
alina_si, говориш за мен. С тази разлика, че съм с две деца и перспективата при мен е още около година и половина у нас. Но не ми се седи без работа. Три години съм у дома, уж се занимавам с някакви проекти от време на време, но тотално ми писва.
А относно теглото... ми какво да направя като стойността му явно не зависи от мен и усилията, които полагам.
И аз се извинявам за лиричното отклонение.

П.П. Който знае сигурен начин как да "загладя косъма" както се казва, да свирка.

# 483
Касита ако ти имаш проблем минус,при мен е голям плюс.
Някой ще каже,че моя плюс може да се стопи,ама той все си стой.
Усмивката ти е чудесна,използвай нея.

# 484
Никога не са ме дискриминирали, дано не ми се случи.

# 485
  • Перник
Red Velvet, благодаря много за поясненията за видовете писма. Само че, последното, за което питах беше letter of intent, което според речника е "писмо за заявяване на интерес". Зададох въпроса, защото точно последното за пръв път го виждам в обява за работа  newsm78 Обикновено искат cover или motivation letter  Thinking

# 486
Letter of interest=Letter of intent, допуснала съм грешка, но го има и по двата начина.

# 487
  • Перник
Letter of interest=Letter of intent, допуснала съм грешка, но го има и по двата начина.

Да, просто исках да уточня  Peace

# 488
Не живея на квартира.
.

А на живеещите на квартира какво им е  newsm78 И това ли е питат вече

# 489
Не живея на квартира.
.

А на живеещите на квартира какво им е  newsm78 И това ли е питат вече

Аз не си търся работа в моя град, а във Варна. На едно интервю ме питаха как мисля да пътувам или да си намеря квартира. Аз им обясних, че има къде да остана за известно време, докато търся квартира. От това мое изказване ме разпитаха и за това с какво се занимават приятелите ми. Беше ми доста странно.

# 490
Затова аз не казвам къде живея (живея извън София)....кво ги засяга.

А относно диалекта....ако знаете там ква дискриминация е.

# 491
alina_si, говориш за мен. С тази разлика, че съм с две деца и перспективата при мен е още около година и половина у нас. Но не ми се седи без работа. Три години съм у дома, уж се занимавам с някакви проекти от време на време, но тотално ми писва.
А относно теглото... ми какво да направя като стойността му явно не зависи от мен и усилията, които полагам.
И аз се извинявам за лиричното отклонение.

П.П. Който знае сигурен начин как да "загладя косъма" както се казва, да свирка.

Ох, миличката, и аз го имах тоя проблем доста години Tired "Загладих косъма", както казваш, с...лекарства. ooooh! Не стана с храна, лекарствата ме надуха. Не се мъчи. Ако стане от годините, добре, ако ли не...
Видях една обява за работа в Пловдив и заплатата ме накара лекичко да облещя очи. Дали не е някакъв кьорфишек, как мислите? http://www.jobs.bg/f1396388

# 492
unadaptable,  Simple Smile

Това е, което чета за фирмата http://eurotronics.bg/bg/about.php

# 493
Благодаря! Те са писали горе-долу какво продават, но ме изумиха парите Laughing В Пловдив такива доходи....чудя се дали това е възможно, или просто залъгалка... Rolling Eyes Вярно, че искат японски, китайски, иврит и т.н+ английския, обаче....много бе! Shocked

# 494
unadaptable, base + commission говори за доста агресивен търговец като цяло.....тя цялата обява е такава. Аз от личен опит казвам,че определено в момента ДОБЪР търговец може да изкара между 2-5 хиляди на месец чисто.

Общи условия

Активация на акаунт