CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 989
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Под кленовите дървета
Момичета, чували ли сте нещо за тази фирма? Съмнителна работа ми се вижда, нищо не намирам в нета:
http://www.jobs.bg/f1399301

# 511
бременна сам в 3ти месец!Преди 4ри бях назначена на работа на трудов договор с 6м. изпитателен период постоянен тр договор!Но такъв не ми бе даден да подпиша!Усигуровки ми се плащаха пълни!Днес от телефонен разговор с шефа си разбрах че преди седмица той по собствено желание е прекратил договора ми без да ми даде да разпи6а каквото и да е и без да съм усведомена от някого!Разбрал е че съм бременна и за това е постъпил така...искам да знам къе мога да потърсч правата си
Аз нещо не разбирам... Кога са те назначили, на какъв договор и всъщност защо чак сега разбираш? Не ходи ли на работа през това време?

# 512
  • София
Момичета, чували ли сте нещо за тази фирма? Съмнителна работа ми се вижда, нищо не намирам в нета:

Да, тия са мултилевъл, на прав път си  Simple Smile

# 513
И аз да се включа и да подхвана така познатата песен. След толкава месеци чакане стигнах до интервю, даже на второ ходих след това, но накрая след много чудене между мен и друго момиче избраха другото. Не знам и дали да съжалявам, защото бях по-квалифицирана във всичко което изискваха, но толкова рядко излиза нещо... И етествено бях подложена на сериозен разпит - колко деца имате, колко са големи, има ли кой да ги гледа, от къде са бабите, на квартира ли съм, болнични не било хубаво да се излиза, отпуската на половина само...
Малко дразня се когато разпитват за лични неща. Да се отчая човек, уморих се да гледам вече обяви, а искам да започна работа при стандартни условия на труд според закона - май е мисията невъзможна.

# 514

jasmin_veni, погледнах обявата, но това не ми стой сериозно.
Фирма, която си търси опитем маркетинг персонал би назовала точно и ясно функциите, които иска хората да ивзършват.
Това си е чист call center и ще те карат да правиш продажби по телефона

# 515
  • Велико Търново
Оххх... ей такива неща като видя написани, и ми призлява:
Цитат
момичета за работа в офис секретарка работа с компилтри и телефони постоиана работа само сериозни и тоговорни момичета с добра външна визия от 18 до 27дог.

# 516
Току-що се връщам от БТ - за първи път днес попаднах на такова нагло отношение на служителя Shocked
Влизам аз и насреща ми един юноша бледен с холивудска усмивка ме посреща с " Здравейте, как сте днес ?" Confused
На безкрайно неуместния му за случая въпрос отговарям " Добре съм, благодаря" Whistling
Той пък нещо се засегна - нямало нужда от саркастични нотки Shocked
Изобщо разговора не потръгна още от начало.
Казвам му аз - Искам да попитам за две от свободните позиции.(не съм казала конкретно за кои става дума)
Той - Ами, те вече са заети #Crazy, но питайте де!
Питам го защо не са премахнати от сайта и от листа до вратата.
Ами , заети са, това е - ми отговаря въпросния посредник - Следващото ви посещение е на 07, да не се объркате да дойдете на 06.05, че е почивен ден.
Благодарих му, за уточнението, на устата ми беше да му отговоря, че безработен не е равно на малоумен, но си замълчах.
Честно, предпочитам намусените, незаинтересувани лелки Crossing Arms

# 517
  • София

Фирма, която си търси опитем маркетинг персонал би назовала точно и ясно функциите, които иска хората да ивзършват.

Не са кол център, предлагат почивки на семейства.

# 518

Не са кол център, предлагат почивки на семейства.

Каквото и да предлагат, не звучи сериозно...-:)

# 519
А защо не звучи сериозно?

# 520
  • Под кленовите дървета
Защото звучи много общо обявата.
В маркетинг обявите поне трябва да има ясно дефинирани задължения.

Да се допълня. Най-накрая след много безсънни нощи, звъннах на шефа и заявих, че напускам. Утре ще се видим с него, ще си депозирам молбата в Човешки ресурси и ще си занеса книжката. Как ми олекна ако знаете Whistling После звъннах до компанията, в която се явих на интервю миналата седмица да попитам дали съм одобрена за второ интервю. Казаха, че СВ-то ми е при шефовете и още не са стигнали до него, но е с ??, каквото и да значи. Извиних се за притеснението, но обясних, че позицията много ме интересува и привлича. Дано това не ми изиграе лоша шега, но ужасно много искам работата. Много е интересна и е точно това, в което искам да развия уменията си.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:00 от jasmin_veni

# 521
  • Бургас
Привет ,момичета !
Отскоро си търся нова работа,включвам се във вашата тема.
Искам да попитам , как ви се струва тази обява ? Няма изисквания към кандидатите ?

# 522
Привет ,момичета !
Отскоро си търся нова работа,включвам се във вашата тема.
Искам да попитам , как ви се струва тази обява ? Няма изисквания към кандидатите ?
Напротив, изискванията са много даже. Пише ги по-горе, в обяснението какви са ти задълженията. Според мен трябва да имаш сериозен опит на такава позиция, иначе..... Tired

# 523
Няма изисквания, но са определени задълженията - или можеш или не. Разчитат на твоята преценка за собствените ти способности, но аз като прочетох задълженията и ми се струва,че работата никак няма да е лека и касае хора с интереси в транспорта, които да са подкрепени и от солидни знания.
Отговорът ми закъсня,вече си получила подобен.

# 524
А защо не звучи сериозно?
По-горе съм написала, може да погледнеш-:)))

Общи условия

Активация на акаунт