Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Dandy, аз искам да ме боядисат в салон с Матрикс, а не да си купя боята.  Peace
Никой ли няма информация за София? newsm78

И аз мисля, че Dendy не те разбра.   newsm78

Може би си пропуснала, писах ти, ако не намериш място да ми пишеш на ЛС, а аз ще се обадя на фризьорката ми да питам.   Peace
Алена е предложила място, на което работят.   Wink

В София в "Angel Face" работят с матрикс

Peace

Деси, много красива коса.    Heart Eyes

# 61
  • София
Здравейте момичета,честита нова тема. Искам да ви попитам за 1 боя.Изрусявам се от години, с блондор.... Grinning Косата тотално се скапа, а и цвета е един...... Реших да започна да се изрусявам с боя. Харесах 1 на Фарком профешънъл, обаче проблема е че съм доста тъмна. Та как се изрусяват по-тъмните от вас? Говоря от 3 номер нагоре. Номера, който ми хареса е 221 и се смесва 1:2, дали ще може да ми изсветли до русо? Simple Smile
Аз съм 4-ка и се изсветлявам с Фарком (по-точно с Фадиам), до 9-ка спокойно стигам, 10-ка със зор (много стоене с боята). Избива жълт пигмент и ми отне доста време докато изравня с блондираните дължини, но определно така ми е по-добре на косата, отколкото с блондор.

# 62
  • Бургас
Feeling прочетох мила, още изчаквам мацките от София ако имат информация за някой салон. Peace

А коментара на a.l.e.n.a. съм го изтървала.  Embarassed Ще видя къде се намира салона и ще се обадя да питам за цени. Grinning

Благодаря   bouquet

Аня♥♥ балсама на Престиж розово-русо го видях и в Тити. Смятам да купя на колежката в работата, че тя си прави такъв мат след боята. Ти пробва ли го на цялата коса?

# 63
  • София
Не, не съм пробвала още, че съм в сесия.
А колежката ти с каква боя си прави розов мат? Би ли я питала? Simple Smile

# 64
  • Бургас
Не, не съм пробвала още, че съм в сесия.
А колежката ти с каква боя си прави розов мат? Би ли я питала? Simple Smile

В салон я правят, тя не се боядисва сама. Но ще питам, знам че я боядисва с някаква немска боя на която все не мога да запомня марката. Crazy този път ще взема да си запиша. Wink

# 65
  • София
мерси   bouquet

# 66
  • Бургас
Някой пробвалли е тази боя, изсветлява ли изобщо?

# 67
  • sofia
Някой пробвалли е тази боя, изсветлява ли изобщо?

ПрОчети 2 стр назад

В кой район на София питаш за Матрикс? Слатина и Младост мога да предложа.

# 68
  • София
kloie аз съм се боядисвала в салон Милано
виждала съм, че работят с Матрикс и в салон "Малибу" на Черковна  Peace

# 69
  • Бургас
Пробвах Garnier Sensations , взех блонд - станах пшенична, интересно , но по тъмно от колкото бях Simple Smile Равномерна, няма разлика корени и дължини, въпреки че естествената ми е тъмно кестенява, а дължините светли и доста третирани. Утре ще кача снимка, че на тази светлина излиза червена .

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:34 от daritt

# 70
daritt, днес тъкмо се боядисах с Гарниер.
Номер 9.13.
Какво да кажа....далеч не съм очарована. Цвета категорично не ми харесва, нещо средно между кофти оранжево и гадно жълто.
При все, че моята коса е сравнително светла, това стои много кофти.
Утре ще видя добре на дневна светлина и ще снимам.

# 71
  • Бургас
daritt, днес тъкмо се боядисах с Гарниер.
Номер 9.13.
Какво да кажа....далеч не съм очарована. Цвета категорично не ми харесва, нещо средно между кофти оранжево и гадно жълто.
При все, че моята коса е сравнително светла, това стои много кофти.
Утре ще видя добре на дневна светлина и ще снимам.

Аз се надявах този гаден отенък да е от светлината, но щом и ти си така значи е от боята. Ще покажа резултата, поне други да не се подлъгват като нас.

# 72
Аз съм се боядисвала само веднъж с Garnier - цветът стана доста топъл  Laughing Но за мен това не е проблем....аз харесвам рижото  Laughing Проблемът беше, че след една седмица боята падна и косата ми изглеждаше все едно съм я обезцветявала с блондор  Twisted Evil
Не повторих повече с тази марка бои.

# 73
  • София
моята коса става точно на такива чупки с дифузер  Heart Eyes (или ако я оставя да съхне сама, но минават 3-4 часа и пак влажнее  Sick ) не знам при теб естествени ли са Blush

Hug Да Алена, такава ми е по рождение, даже беше и повече преди.

Деси много благодаря за споделеното.А става ли разлика между корени и дължини или се приливат хубаво  newsm78 Корените стават ли оранжевеещи или са по-бежови?

Ами elfi4ka, съвсем минимална разлика има, наистина малка.
Нищо не ти пречи да опиташ веднъж боята.... може пък да се получи.  Flutter
Мисля, че в масовите бои оксиданта е 9% .

# 74
  • sofia
Аз правилно ли ви разбирам, че боядисвате дължините всеки път с корена
Моите са боядисвани 2-3 пъти за 7 г.

Общи условия

Активация на акаунт