Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 84 390
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Mimeto777,относно това,което искаш и аз съм на мнение като kori_1,че лесно се постига,особено от тъмна коса като твоята.Виж със студен нюанс ще ти е по-трудно.

Благодаря Peace
Аз в момента съм с графита на арома 444, бяха го спрели от производство или поне не можах да го намеря. Сега го има, но е ужасно течен. Иначе за цвета утре ще видя дали е това, което искам на естетвена светлина.

# 241
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, твоето изглежда добре. )
Моето стана....абе много гадно...даже изтрих снимките от апарата. )

Благодаря. Аз се харесвам, даже реално е по-светло и по-пепеливо, а не така златисто-червено-оранжево, както е на снимка. Освен това косата ми е мека и не е изсушена от боята. Моята коса е светла по принцип и явно тази боя й пасва, а и аз не искам твърде светло, а по-натурално.

# 242
Здравейте блондинки  Simple Smile Искам да ви попитам един глупав въпрос, но срам не срам ще питам....от къде купувате оксидантите и с какво ги смесвате?...В момента съм светло руса, но не бяло(перхидролено) нещо между 7...по-скоро 8  Laughing нещо средно и искам да я изсветля още  Crazy Та ще съм ви много благодарна ако ми кажете всичко, защото досега съм ходила или на фризьор, или съм купувала готови бои (в кутийка  Mr. Green ).....оххх много тъпо го обясних дано сте ме разбрали  Hug Peace

# 243
Catalonia оксиданти има там, където има и професионални бои.

# 244
Catalonia в боите от кутийка, шишенцето е оксидант, а тубичката боята. Професионалните бои се смесват с оксидант по усмотрение на фризьора, според ситуацията, и затова се продават отделно. Т.е. трябва да си взмееш боята в тубичка и отделно шишенце оксидант. По-голямото число на оксиданта обозначава по-силен.

# 245
Аха, ясно.... професионални бои освен във фризьорските салони къде мога да намеря...а тубичката с боята отделно ли се продава и  една марка ли трябва да е с оксиданта  Rolling Eyes

# 246
Аха, ясно.... професионални бои освен във фризьорските салони къде мога да намеря...а тубичката с боята отделно ли се продава и  една марка ли трябва да е с оксиданта  Rolling Eyes
Отделно се продават и май не е задължително да са една марка .

# 247
а като химия има разлика между професионалните и непрофесионалните, поне аз като сравнявам съставите са различни, сигурно първите използват по-хубава в някаква степен химия  Simple Smile ?

# 248
Здравейте момичета Simple Smile от едно известно време имам много сериозен проблем ,с каквато и боя да се боядисам ставам жълта  #Cussing out #Cussing out #Cussing outискам да ви попитам ползвали ли сте новата гарниер,мисля си за 6,13 http://parfumsbg.com/2009-03-10-11-25-49/garnier/garnier-boq.htm … p;category_id=255 дали ще стане жълно?А за тези по светлите ме е страх много да не ми изгори косата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire благодаря ви Hug

# 249
При 6.13, 3-ката не е ли златист отенък?   newsm78

# 250
Ако номерацията е както при професионалните бои би трябвало 3-ката да е златисто. Peace

# 251
Ако номерацията е както при професионалните бои би трябвало 3-ката да е златисто. Peace
Същата е  Simple Smile
3 е златисто
Това е все едно да си купя черна боя и да се чудя защо не ставам руса  Laughing

# 252
ice_ice,линкът,който си дала е към 9.13,а не 6.13... newsm78
Точно на предната страница момичетата писаха за тази боя. thumbsup

# 253
лелее наистина се извинявам да за 9.13 става въпрос Embarassed извинявайте

# 254
Здравейте дами,до сега не съм се включвала в темата ,но редовно ви чета.Имам проблем ,до преди една седмица бях платинено руса,по настояване на мъжа ми реших да я потъмня и се намацах с кестеняво на палете,резултата,плачевен.Нещо от сорта на светло кафяво,помогнете ми дайте ми съвет какво да използвам,че да си върна русия цвят.Хайде да не е пак платинено но да е поне нещо русо.ПО късно ще пусна и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт