Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 798
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
За мен цвета на К**волета е 7-ца и на долу 8-ца. А може би 8-ца и така е излезнала на снимката, защото не вярвам да е шарена

# 661
Мамии,изпрах си косата с римувъра,обаче има малък проблем....на някои места не ми стигна за корените,въпреки че използвах 2 опаковки,сега се чудя дали с боята ще се оправи  newsm78 иначе корените са ми с естествения ми цвят,който е светло кестеняв,помощ  Grinning

Ако корените,за които не ти е стигнал римувър са си естествения цвят/тоест твоята си коса/ не ти трябва римувър за тях.
Римувъра само сваля наслоена боя,а не изсветлява допълнително естествена коса.Така че и 5 пъти да сложиш върху естествена коса,тя няма да стане по-руса  Peace

# 662
Мишинаторка,аз също се позаинтересувах напоследък  от балеажа и четох ето тук за него http://www.chinkov.com/?p=560
Моята фризьорка също иска да ми прави за лятото,каза ми,че щяло да стане много готино.Понеже се и потъмних в последно време.  Grinning
Обясни ми,че косата изглежда все едно е изсветляла от слънцето,много нежно и приятно било.Наистина се прави еднократно и за матиране не ставаше навъпрос.  Rolling Eyes
Но ти ако искаш след това може да си ползваш някой матиращ шампоан или балсам. Peace
Чак сега ти виждам отговора. Бях забравила, че съм писала и тук  Crazy
Ами.. аз ще се пробвам, пък каквото стане  Flutter

Благодаря за отговора, Сас  Heart Eyes

# 663
Мамии,изпрах си косата с римувъра,обаче има малък проблем....на някои места не ми стигна за корените,въпреки че използвах 2 опаковки,сега се чудя дали с боята ще се оправи  newsm78 иначе корените са ми с естествения ми цвят,който е светло кестеняв,помощ  Grinning

Ако корените,за които не ти е стигнал римувър са си естествения цвят/тоест твоята си коса/ не ти трябва римувър за тях.
Римувъра само сваля наслоена боя,а не изсветлява допълнително естествена коса.Така че и 5 пъти да сложиш върху естествена коса,тя няма да стане по-руса  Peace

положението е покъртително ЗЛЕ  Grinning направо се чудя да се смея ли или  да плача,еи сега ще се изсуша и ще пусна снимки

# 664
http://vati.snimka.bg/elections/hlluhu.673349.27093266
http://vati.snimka.bg/elections/hlluhu.673349.27093233
http://vati.snimka.bg/elections/hlluhu.673349.27093249

ето това е резултата,а по принцип искам да постигна нещо такова:
http://ak1.ostkcdn.com/images/products/P13101492.jpg
Моля ви,кажете каква боя и какъв окислител да си взема че утре имам и лекции,и упражнение и ще ме е срам да се покажа в това състояние  Laughing Мерси предварително!

# 665
Мишинаторка,аз също се позаинтересувах напоследък  от балеажа и четох ето тук за него http://www.chinkov.com/?p=560
Моята фризьорка също иска да ми прави за лятото,каза ми,че щяло да стане много готино.Понеже се и потъмних в последно време.  Grinning
Обясни ми,че косата изглежда все едно е изсветляла от слънцето,много нежно и приятно било.Наистина се прави еднократно и за матиране не ставаше навъпрос.  Rolling Eyes
Но ти ако искаш след това може да си ползваш някой матиращ шампоан или балсам. Peace
Чак сега ти виждам отговора. Бях забравила, че съм писала и тук  Crazy
Ами.. аз ще се пробвам, пък каквото стане  Flutter

Благодаря за отговора, Сас  Heart Eyes

Ще стискам палци да ти се получи добре!  Hug
Успех! И да покажеш снимки после . Wink

А аз ще се почудя още малко,дали да се подложа на тази процедура. Laughing

# 666
vat, има чувството, че няма да мирясаш докато не останеш без коса.  Rolling Eyes
Направи си някакъв кок за да я прибереш, а може и някакъв шал или шапка да си сложиш - това на първо време. Подстрижи я малко и след това вече не знам - блонор или силно изрусяваща боя

# 667
За мен цвета на К**волета е 7-ца и на долу 8-ца. А може би 8-ца и така е излезнала на снимката, защото не вярвам да е шарена

А,може да е шарена, т.н. омбре ефект все още е популярен, само че по-прелят, тя нали е модерна мацка? На мен на такова ми прилича, но трябва и друга снимка. При всички случаи нюанса е 'гурме' т.е. смеска от няколко, и не вярвам само с една боя да се постигне.

vat, защо си правиш процедури на косата по средата на седмицата, а не уикенда? Така от бързане да не се излагаме пред хоарат се правят много често грешки с цвета.
След римувър желателно е да се направи почивка преди боя.Косата обикновено такъв цвят има след римувър, той само сваля боя, не оцветява, а оксиданта, който си ползвала преди е разрушил част от пигмента ти и затова е такова рижо.
Много си оставила корените да порастнат, изглеждат като 4ка, трудно ще изравниш корен с дължини, от първия път пък съвсем. Според мен силно изсветляваща, на корените с 12%, на дължините с 9%, и на дължините смесена с малко зелен коректор допълнително.

# 668
Купих си Garnier color naturalis 9(естествено много светло рус) и пробвах на кичур(само да вметна че косата ми е изрусявана),но за мое съжаление кичурът стана сив.Колебаех се между 9 и 8 и взех 9.Искам да постигна по-естествено русо,но да не е много тъмно.Ако взема 8-цата(естествено светло русо)дали пак ще стане сиво,вие как мислите?Или ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя

# 669

А,може да е шарена, т.н. омбре ефект все още е популярен, само че по-прелят, тя нали е модерна мацка? На мен на такова ми прилича, но трябва и друга снимка. При всички случаи нюанса е 'гурме' т.е. смеска от няколко, и не вярвам само с една боя да се постигне.

ох,не питай  Laughing взех си някаква професионална боя,9ка и с 9% окислител,продавачката изглеждаше доста компетентна и руса (имам предвид с опит в тази област) и каза че би трябвало да се получи,ако не....ох по-добре да се получи  Grinning иначе на мен естественият ми цвят по принцип е светъл,от светлината тъмнее...ще видим

vat, защо си правиш процедури на косата по средата на седмицата, а не уикенда? Така от бързане да не се излагаме пред хоарат се правят много често грешки с цвета.
След римувър желателно е да се направи почивка преди боя.Косата обикновено такъв цвят има след римувър, той само сваля боя, не оцветява, а оксиданта, който си ползвала преди е разрушил част от пигмента ти и затова е такова рижо.
Много си оставила корените да порастнат, изглеждат като 4ка, трудно ще изравниш корен с дължини, от първия път пък съвсем. Според мен силно изсветляваща, на корените с 12%, на дължините с 9%, и на дължините смесена с малко зелен коректор допълнително.

# 670
В никакъв случай НЕ си мажи цялата коса, щом не си сигурна., Пробвай на кичур, няма смисъл да гориш всичко.

# 671
да,първо така направих и после се намазах цялата. Интересното е оба4е 4е в корените ме хвана,а в дължините...не чак толкова,хем използвах 2 бои,които ми бяха предостатъчни. по-късно ще пусна снимки за съвет   bouquet

# 672
Момичета тези коректори откъде ги взимате и зеления за какво се ползва ThinkingАз сега нали си поръчах боя, но искам да убия оранжевото, но пък четох май че син коректор трябва да се ползва за убиване на жълти оранжеви оттенъци Tired

# 673
Момичета тези коректори откъде ги взимате и зеления за какво се ползва ThinkingАз сега нали си поръчах боя, но искам да убия оранжевото, но пък четох май че син коректор трябва да се ползва за убиване на жълти оранжеви оттенъци Tired
Продават се в магазините за професионални продукти за коса.
А за това какъв коректор да си вземеш, можеш да погледнеш на първата страница.

# 674

Ако живееш в София-има едно магазинче на Алабин,там има всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт