Мъж Телец - 7

• 69 926
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Трябва да си призная че има и големи боклуци телци ,така че ...
Не всичко може да се обясни в поведението на хората,особено на боклуците Laughing

# 256
Отговорност или безотговорност- това си е лична работа на всеки човек, защото само той след време ще живее с резултатите и последствията след тях. Не искам да влизам в лични нападки или да защитавам моята теза, защото всеки сам трябва да решава как да живее. Лошото е само, че Вие не оставяте хората поне да се опитат да си подредат живота, защото винаги се появявате, когато поне малко са Ви забравили, както споделиха и момичетата след мен.
" Защото всяка жена иска сигурност няма значение каква" само заради този израз ще ти добавя и ще дръзна да се опитам да ти обясня нещо. Жената иска финансова и емоционална сигурност, а не няма значение каква. Със сигурност пък мога да ти кажа, че жените тук са не, че търсят от техните телци пари, а Любов и Разбиране. Това са нещата, които са важни за тях, защото нито един милион лева похарчени по жената нямат значение, ако тези неща липсват. Аз искам моето теле, заради мъжкия му характер, амбициозност и сексуално привличане, а не заради евентуалните материални облаги, които "може " да ми предостави след 15 години. Истинската жена в този вариант, в който телците я искат има достатъчно достойнства, че да си ги осигури и сама всичко, което иска.

# 257
За Телеца времето е измерение, което няма край. Той прото го владее и може да го разтяга до безкрайност. Няма днес и утре, има искам или не искам - кога - е без значение. Важното е, че е решил какво иска и със сигурност ще го постигне. Той знае това, защото е последователен, макар и бавно да постига целите си. За него е важен успехът, успешното достигане до целта и успешното й завършване.

Лошото е само, че Вие не оставяте хората поне да се опитат да си подредат живота, защото винаги се появявате, когато поне малко са Ви забравили

Това е вярно тогава, когато Телецът:
обича;
е сигурен във вашата любов и преданост;
очаква да проявите разбиране към причините, заради които постъпва така.
А причини той винаги си има. Не винаги споделя, но ги има. Не винаги са справедливи спрямо партньора, но той държи, че е прав, защото така чувства и възприема реалността. Ако бъде притиснат да направи компромис и да избърза, той се чувства несигурен и най-вероятно просто ще се отдръпне.

Телецът, за да се чувства добре, трябва да бъде оставен да е водачът във връзката, а жената до него да бъде нежният и деликатен навигатор.

# 258

Със сигурност пък мога да ти кажа, че жените тук са не, че търсят от техните телци пари, а Любов и Разбиране. Това са нещата, които са важни за тях, защото нито един милион лева похарчени по жената нямат значение, ако тези неща липсват. Аз искам моето теле, заради мъжкия му характер, амбициозност и сексуално привличане, а не заради евентуалните материални облаги, които "може " да ми предостави след 15 години. Истинската жена в този вариант, в който телците я искат има достатъчно достойнства, че да си ги осигури и сама всичко, което иска.
  202uu много добре казано

# 259
  • Варна
Какво да ви кажа, когато ви чета, момичета...моето сърце се къса. Толкова сте прави, ама не знаете колко...... Confused "Моето" теле ме замени с една рибка Simple Smile но той не я обича, само дето са го направили 1-2 пъти... Сега съм му поставила един игнор - 20 дена. От вторник не съм му писала и едва снощи ме потърси с думите " Какво правиш Wink " ...Е? Замълчах си. Така и трябва. Остават 17 дена, да видим дали ще ми пише до тогава. Виновна съм си аз, че постоянно му доказвам колко го ценя, виновна съм за това, че съм залепнала за него като една дъвка за подметката на една обувка. Хем знам, че ще остана наранена не след дълго време, ама пак продължавам да го искам. Искам го, желая го, обожавам го..... разкривам си чувствата, плача, тръшкам се .......смисъл от оплакване няма, разбрах го. Wink Поставила съм му просто едно изпитание,да видим за тези 17 дни какво ще направи. Боли ме, не издържам, но като едно типично раче...съм доста объркана и ще се опитам да се владея през тези оставащи дни.  Confused

# 260

"Това е вярно тогава, когато Телецът:
обича;
е сигурен във вашата любов и преданост;
очаква да проявите разбиране към причините, заради които постъпва така. "

С това искаш да ми кажеш, че след като има това поведение той има чувства към мен, защото и той да ми го каже аз няма пак да му повярвам, колкото и глупаво да звучи.
На момичетата им благодаря за разбирането. Горе главата, рано или късно ще се оправят нещата:)

# 261
Всъщност, това е принципно. Затова и използвах обръщението за мн. число.
В описаната от теб ситуация не оставам с впечатление, че става въпрос за обич. Но може би е така, защото доста емоционално разказа за разочарованието си, та ми се губи същественото.
Но така и не разбрах, ти наистина ли искаш да намериш начин да бъдеш с Телец-а или просто споделяш за това какви говеда са всъщност Телците?  Grinning

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 15:07 от Бунтар

# 262
Искам, но междувременно си казах и другите неща, които максимално ме вбесяват. Не, че  и  той не го знае, защото обичаше най-нахално да ме пита "пак ли си ми бясна" милото ми то невинно теленце ни лук ял, ни лук помирисъл.
Искам го, но как да се натискам на човек, който никога нищо конкретно не ми казва. Просто свикнах с това положение, защото друг не ме интересува, казах му го и той лека по лека започна да ме усеща, поне така го чувствам. Оставих нашите взаимоотношение на времето и обстоятелствата.
Искам да знам, защо толкова иска да дойде в къщи на гости като преди половин година му казах, че няма начин това да стане?

# 263
..." Защото всяка жена иска сигурност няма значение каква" само заради този израз ще ти добавя и ще дръзна да се опитам да ти обясня нещо. Жената иска финансова и емоционална сигурност, а не няма значение каква.

Прочети пак баавно изречението за сигурността. Нямаш емоционална сигурност защото си зает да се притесняваш за финансовата. И ако си със всичкия си ще се притесняваш за емоционалната си ако имаш финансовата. Не че съм меркантилен, но фактите са си факти. Grinning За да развиваш емоциите и разума си в положителна посока трябва всичко друго да не е проблем (да е подсигурено).

И защо трябва да харча пари по жени или по-лошото по една жена?

# 264
Искам, но междувременно си казах и другите неща, които максимално ме вбесяват. Не, че  и  той не го знае, защото обичаше най-нахално да ме пита "пак ли си ми бясна" милото ми то невинно теленце ни лук ял, ни лук помирисъл.
Искам го, но как да се натискам на човек, който никога нищо конкретно не ми казва. Просто свикнах с това положение, защото друг не ме интересува, казах му го и той лека по лека започна да ме усеща, поне така го чувствам. Оставих нашите взаимоотношение на времето и обстоятелствата.
Искам да знам, защо толкова иска да дойде в къщи на гости като преди половин година му казах, че няма начин това да стане?

Искам да знам числата за тотото - следващите 2 тиража.

# 265
Кажи за кое теглене, за да съм по-концентрирана в съня ми. Ще ти ги напиша за утре и в четвъртък и ще съм доволна, че поне един телио е достатъчно материално осигурен, за да се развива   в положителна насока и да живее на Бахамите още сега, а не след 10 години. Не се притеснявай да споделиш ще бъде удоволствие за мен!

# 266
Шегувай се ти!  Grinning
Аз дори с моята интуиция и концентрация не мога да ги сънувам и шестте числа.
А ако си с късмета ди ги улучиш и аз гарантирам, че преживяването ти споделено с Телец - ще е незабравимо. Имам предвид - от гл. точка на положителни преживявания...  Wink

ПС   Като стана въпрос за финансова и емоционална стабилност, а и за път към Телеца, ето ти нещо от един сайт (не че не сме го разисквали тук това същото и преди):

"Мъжът Телец иска само най-доброто, но не за сметка на цената. Той е практичен, земен, има отличен апетит както за храна, така и за секс. Той обича трите основни неща – яденето, съня и секса. Той очаква да му се отдадете напълно. Чувствителен е към външния ви вид. От време на време използва по-груб език, но е смаян, когато вие го правите.

С него не се живее лесно. Добрите му качества са, че е страстен, грижи се за финансовото благоденствие, на него можете да разчитате в критични моменти. Той е всичко друго, само не идеален. Телецът олицетворява истинския мъж. Задушете го от любов. Хранете го добре и го обичайте. В замяна той ще направи живота ви пълноценен и ще ви осигури емоционална стабилност."

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 21:51 от Бунтар

# 267
Кажи за кое теглене, за да съм по-концентрирана в съня ми. Ще ти ги напиша за утре и в четвъртък и ще съм доволна, че поне един телио е достатъчно материално осигурен, за да се развива   в положителна насока и да живее на Бахамите още сега, а не след 10 години. Не се притеснявай да споделиш ще бъде удоволствие за мен!

Имах предвид че шанса да получиш отговор на въпроса си е равен на това да познаеш 2 шестици от тотото.

# 268
Благодаря за "обяснението" Simple Smile

# 269
  • Sofia
И аз да споделя опита си с Телците. Бившият ми съпруг е Телец, както и мъж, с когото имах шестмесечна връзка, след като се разведох.
Та думата е за втория Телец. Не бях виждала по-бавен и трудно решаващ мъж. Умен е, интересен, съобразителен, знае какво иска, обаче не пожела да промени нищо в ежедневието си, въпреки явния му интерес, меко казано, към мен. /Дори обсъждахме вариант да живеем заедно, аз съм на 36, той на 44, беше сериозен разговор и намерение/. Не можа да откопчи време, за да се виждаме реално обаче. Иначе ежедневно се интересуваше от състоянието ми, как съм, какво е станало през деня... Винаги внимателен и разбиращ...Но всичко в живота му - работа, хобита, спорт си останаха същите, без да отпадне нищо, за да просъществува нашата връзка. За мен това беше сигнал,за отхвърляне - че той няма достатъчно интерес към мен, а за него - просто няма врема, ама толкова искал.../сякаш не зависи от него да освободи място за мен, ако минавам на преден план по някакъв начин/.
Та аз му обясних, че мен не ме устройват няколкочасови срещи на седмица, без никаква перспектива, тъй като твърде много го харесвам, и не ми е достатъчно това и той безропотно се съгласи с правото и мнението ми.
Сега ми пише от време на време, напомня ми за себе си, липсвам му, обаче този мъж, въпреки че още иска да е с мен съм сигурна, че няма да направи и крачка към това. Дори и да знае, че още съм под влиянието му.
Странна работа са тези Телци, сякаш установеното и сигурното е най-важно за тях, въпреки че това, от което се нуждаят е видимо пред тях и дори не протягат ръка, за да го вземат.

Общи условия

Активация на акаунт