Мъж Телец - 7

• 69 939
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
кога Телецът изкарва на показ чувствата си? Като в случая не говорим за привързаност, приятно прекарване на времето или влюбване, а изговаряне на заветното "обичам те" и то по собствена инициатива? Искрен ли е, когато го казва и заслужава ли си въобще да му се има вяра?

На първия ти въпрос:
Когато се е уверил в искрените чувства и категоричното решение на жената срещу себе си да бъде с него; в синхрона между двамата и смисълът на връзката; в това, че жената срещу него не играе мръсни игри, а е чистосърдечна...
На втория ти въпрос:
Категорично ДА. Искрен е. Няма как да лъже, защото мрази лепките, а в такава може да се превърне всяка жена, на която е казал тези думи. Защо му е да си създава проблеми с жена,  към която няма сериозни намерения?!

Скрит текст:
Бившият ми партньор много сладко обяснение ми беше направил.  Grinning  Ще използвам предишния си ник, за да онагледя. Беше ми казал: "Анджи рачета имам в кръвта си! Болен съм от Анджи рак"  Heart Eyes
Просто гледайте внимателно в очите им, момичета. Трябва да видите блясъка в тях... Очите им издават много неща...

# 361
  • Варна
Извинявай, NEVER YOUR, но каква зодия си?  Simple Smile

# 362
# 363
Tva samo edna riba moje da razbere tiq telci. MN ste tyrpelivi, ne znam kal go pravite  newsm78

# 364
  • Варна
Добре бе, всички ли, които пишете в темата, сте риби?  ooooh!

# 365
Tva samo edna riba moje da razbere tiq telci. MN ste tyrpelivi, ne znam kal go pravite  newsm78

Характерно за Риби е, че не сменят просто ей така партньора си, т.е. бързо се привързват и мъжа до тях става почти целият им свят. Влагат много чувства и усилия във връзката си, нагаждат се на характера на партньора и се стараят не само да разбират причините за дадена негова постъпка, но и да прощават грешките му, за да не се налага да се стига до раздяла... От там идва и търпението им. Приликата с Телец е в това, че трябва да се е натрупала много негативна енергия и неразбирателство, за да вземат решение да си тръгнат.

# 366
  • Варна
Това е характерно и за жените от зодия рак Peace

# 367
Sagapo92, всъщност в темата най-много сме Рак и Риби.  Hug
За Телец категорично не са подходящи Близнаци, Везни, даже и Водолей...

# 368
AZ pak sym bliznak i hi4 ne moga da ti tyrpq tiq telci, mn mi lazat po nervite. #Cussing out

# 369
  • Варна
Sagapo92, всъщност в темата най-много сме Рак и Риби.  Hug

Не случайно сме най-чувствителните същества в целия зодиак...

# 370
Не всички, някои сме деви.  Whistling С преголямо влияние на везни и скорпион, което май доста променя картинката.
Анджали, мед ми капе от душата, като те чета. Проблемът е там, че в момента нямам възможност да погледна във влажните му телешки очи, та го караме на телефонна любов. Смс-ите му са едни такива захаросани, инфантилни чак, несериозно ми звучат на мен, иначе когато си говорим е по-различен, по-уравновесен и по-стабилен някак. Но дори и тогава споделя, че определено има някакви по-сериозни намерения към мен.
С това "защо му е да си създава проблеми?", аз бих попитала - защо му е наистина? Той ми казва някакви неща, обещава ми някакви неща, ако клъвна - добре дошло, ще си повдигне самочувствието, че някоя му се връзва на глупостите и толкоЗ. Тия километри го спасяват от това да го преследвам примерно, 'щото ме знае, че не съм толкова импулсивна и няма да се впусна в безсмислени начинания.
Задавала съм му го тоя въпрос защо ми ги говори тия неща, на което той отговори точно като теб - "Какъв е смисълът да те лъжа, като ти си на толкова километри от мен и нищо не мога да постигна?", т.е аз го приемам като да ме вкара в леглото си. От друга страна все си мисля, че на телето му е нужно дори само да си повдигне самочувствието, макар и да остана извън обсега на спалнята му. Хем така, хем иначе.
Явно съм добра актриса, щом е почувствал някаква сигурност и категоричност от моя страна, понеже аз с всяка секунда... се разубеждавам все повече и повече.  Confused Губя вяра, че има смисъл цялата история, просто... километрите, мисълта, че не го знам какво прави, с кого е и къде е, не знам дали наистина си струва жертвата. И дали, ако се появи нещо по-перспективно, ще успея да остискам и да остана с телето.
Просто нашето е като приказка, сам ми е казвал на няколко пъти, че от пръв поглед се е влюбил в мен, все ми говори, че ме обича и иска да е само с мен, прекалено хубаво е, за да е истина. Сюрреалистично ми идва, прекалено сериозно, прекалено ангажиращо и ми идва да запаля джапанките и да побегна. Сериозно.
Мисля обаче да се въздържа все още да правя глупости и да гледам на него като на експеримент - дали ще си спази обещанията, как ще потръгнат нещата и дали отново ще ми се подкосят краката, като го видя. Ей такива неща. В тази тема всяка се е борила за телето със зъби и нокти, пък аз се чудя какво да правя, когато ми се поднася на тепсия.  Laughing

# 371
Решението ти явно ще зависи от степента на чувствата ти и от готовността ти да му се отдадеш безрезервно. Сама ги сложи на кантар, опитай се да предвидиш развръзката... и ще си готова с решението си. Но и много правилно ти каза Различна - болката от неизживяното може би ще те преследва. Така, че май най-добре е да си дадеш някакъв шанс, но без категорични очаквания. За да не те боли ако не се получи сериозна връзка.

# 372

Е, значи, моят е мазохист - 5 години не мога да го откача от категорично неподходяща връзка с мен!  Laughing

# 373
Може би сте изключение.  Grinning  Ако водещи знаци в твоя характер са по-меки и подходящи за Телеца...   Peace

# 374
Да, може и изключение да сме. Но това е най-хубавото изключение в живота ми дотук.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт