Мъж Телец - 7

• 68 890
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
А, споко, мен дори не ме и търси  Wink Чудя се ако спра да го занимавам определено време....

Ами по някое време,ще започне той и така....... Grinning

# 616
  • Варна
Не ми се вярва.....  Cry

# 617
А, защо не се откажеш тогава от него? Защо го чакаш? Той на колко е години? Свободни ли сте и двамата, какво точно се случва?

# 618
Абе....тия телета верно са големи крави...не може ли мъжката да си кажат , когато нямат интерес , а правят някви кифлински номера ....супер съм разочарована, даже ме е яд, че съм се занимавала с такъв мъж #Cussing out

# 619
Абе....тия телета верно са големи крави...не може ли мъжката да си кажат , когато нямат интерес , а правят някви кифлински номера ....супер съм разочарована, даже ме е яд, че съм се занимавала с такъв мъж #Cussing out
С очите си съм го виждала това поведение.Трябва изобщо, ама грам да не им харесва една жена, че да си позволят лукса леко да я отблъснат.Но ако мислят, че някога може и да им потрябва контактът с дадена жена, няма да я отрежат никога.

# 620
И аз съм на това мнение- за номерата. Пък я си представете вие да им завъртите такъв номер - да го моташ, да се колебаеш, да си лаконичен, да режеш.......мелееее, какво ще настане.  Mr. Green  Толкова са тънко обидни, само малко да им покажеш студенина.....и веднага вирват нослето. С две думи с хастара съм ги обърнала наопаки. Не е вярно, че нямат интерес - отлагат, отлагат, отлагат - нещо като крайна нерешителност или го карат на фантазии. Възможно е пред-играта да им е фикс идея, да им доставя точно това удоволствие,- да те накарат неистово да го желаеш...и той леден като скала, капсулован, равнодушен и ужасно спокоен се наслаждава на своя трофей.. Laughing

# 621
Но въпреки всичко,точно това ми харесва, ако не бяха такива да съм забравила вече. Всички останали мъже са ми скучни, предсказуеми и елементарни. А аз обичам по сложните комбинации. Grinning

# 622
едно старо гадже теле ме беше разкарало по доста гаден начин. след което няколко години се чудеше защо не съм се обаждала за по кафе като си дойда  Shocked
сегашният ми телец ще бъде последният телец в живота ми! обичам го, ама тоз характер едва се трае... Thinking

# 623
Здравейте! Много интересна темичка Simple Smile Половинката е телец. Вече 17 години сме заедно, как звучи само  ooooh! Преди него - връзки с други двама телци. Имам наблюдения и от други зодиакални знаци, но да не се вманиачаваме в зодиите. Всеки си е отделен човек все пак, с влияния и от други планети и фактори. Като цяло общото в клиничната картина на телеца е, че веднъж захване ли се с теб сериозно, каквото и да направиш, трудно ще те пусне  Rolling Eyes Като цяло са привлечени от жени с лустро, които доминират, по мое мнение  Flutter

# 624
Много мили животни са - спокойни, любвеобилни и малко склонни към драматизъм. Въобще не са претенциозни. Нахрани ги, целуни ги и ги разходи, и ще са доволни. Муднички, но солидни и сигурни. Поддават се на командване - командите трябва да са точни и ясни. Не са досетливи, но са подозрителни/ ревниви, което е досадно. Способни са обаче невъзможното да сторят за да ти угодят. Сладурчета  Heart Eyes

# 625
Като цяло са привлечени от жени с лустро, които доминират, по мое мнение  Flutter
Зависи от конкретния Телец Wink Аз смятам, че Телците принципно обичат да доминират, така че този тип надали ще търси доминираща жена.Действаш според изпречилия ти се добитък - крава или бик  Laughing

# 626
Понякога се налага да доминираш....върху телето  Grinning

# 627
Понякога се налага да доминираш....върху телето  Grinning
Ако успееш Laughing

# 628
Нали сме матадори... Grinning

# 629
Не казвам, че им харесва, а просто че са привлечени. Също като бикове пред червено  Laughing Жизнена и искряща жена просто ги опива.

Общи условия

Активация на акаунт