Мъж Телец - 7

• 68 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Изглеждаш несигурна жена, страхуваща се някоя друга да не й отнеме кравчо.  Вържи го за рогата вкъщи и се успокой. Grinning .... Само спам започна да става , да се завърнем на темата по същество.

# 646
Струнната секция в оркестъра на телето обикновенно е доста голяма. И никога не е ясно дали втората цигулка не свири по партитурата на първата всъщност...

Peace

# 647
Изглеждаш несигурна жена, страхуваща се някоя друга да не й отнеме кравчо.  Вържи го за рогата вкъщи и се успокой. Grinning
вие пък да не се засегнахте? Joy целувайте им задниците тогава.
и точно защото съм сигурна в себе си жена, знам, че заслужавам по-добро от второстепенната роля.

# 648
Второстепенна роля, втора цигулка, втора,втора,втора.......ама първа в усещането му за жена примерно.  Определено имаш някакъв проблем с числото две ( второ)

# 649
да имам проблем. аз не деля мъжа с други. за мен това не е любов. искам да получам това,което давам - вярност и много други неща.
но няма смисъл да спорим.всеки си има мнение. аз казах моето,ти твоето.да приключим темата.

# 650
Усещането ми за мъж, когато съм с телето е нещо неповторимо. Съжалявам не мога да се откажа.

# 651
Момичета, не разваляйте хубавата тема със заяждания  Grinning
Deniti, вероятно това е причината да имаме различни наблюдения, да Simple Smile Има нещо много изкушаващо в телците. Да не говорим за любимия им начин на комуникация с жените- флирта, който, между другото, половинката ми нарича "бъзикане", ама то като онази приказка "бъзик, бъзик, ама на голо си е живо е*не".  Laughing Умеят да те предразположат да разкриеш душата си пред тях, добри слушатели са и лесно ти влизат под кожата.  Simple Smile И най-вече умеят да те спечелят и да те обичат без грубо да навлизат в личното ти пространство. Което за мен е най-голямото им преимущество. А най-голямата им слабост- еми темерути са си  Confused А да го накараш да покаже някаква емоция- абсурд. Изглеждат студени като стена  Confused Но пък те обичат такава, каквато си, приемат те с всичките ти предимства и недостатъци и няма нужда да се променяш или преструваш.

# 652
Момичета, не разваляйте хубавата тема със заяждания  Grinning
Deniti, вероятно това е причината да имаме различни наблюдения, да Simple Smile Има нещо много изкушаващо в телците. Да не говорим за любимия им начин на комуникация с жените- флирта, който, между другото, половинката ми нарича "бъзикане", ама то като онази приказка "бъзик, бъзик, ама на голо си е живо е*не".  Laughing Умеят да те предразположат да разкриеш душата си пред тях, добри слушатели са и лесно ти влизат под кожата.  Simple Smile И най-вече умеят да те спечелят и да те обичат без грубо да навлизат в личното ти пространство. Което за мен е най-голямото им преимущество. А най-голямата им слабост- еми темерути са си  Confused А да го накараш да покаже някаква емоция- абсурд. Изглеждат студени като стена  Confused Но пък те обичат такава, каквато си, приемат те с всичките ти предимства и недостатъци и няма нужда да се променяш или преструваш.

Tова което пишеш е 1:1, не сме на различни мнения. Много точно написано.

# 653
Моят е свободен, но си мисля този женения знае ли изобщо, че е женен, понеже един мъж тръгне ли да спи и с друга нещо май за жена му му е през оная му работа. Сигурно му е приятелка вече. Имам за пример няколко такива телета.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:43 от Seslava

# 654

Dirty Dancer
- излишно се заяжда с мен, в случая не проявява никаква емпатия към моите чувства и усещания. Понеже не съм аз жена му, затова  съм гадната, подлата, подмолната ,която разваля семейства. А нещата далеч не стоят така.  Говори за нейната си любов, за вярност, за взаимност, не би го делила. Той е бащата на децата й, градила са дом, бъдеще, живеят заедно, той се грижи за нея, заедно в добри и лоши дни......и т.н. Да , тя поне има причина да го обича. А аз нямам нито една от горе изброените.

# 655
Deniti, на мен пък ми е интересно дали този мъж би се развел с жена си?Говорили ли сте някога за това?Защото примера, който имам аз за мъж Телец, той ми е казвал, че колкото и любовници да има не би се развел.Супер нагло звучи, но е факт.Или връзката ви е чисто сексуална и двамата не искате да се задълбочава?Разбира се, можеш да ми кажеш, само ако искаш Peace

# 656
Deniti, на мен пък ми е интересно дали този мъж би се развел с жена си?Говорили ли сте някога за това?Защото примера, който имам аз за мъж Телец, той ми е казвал, че колкото и любовници да има не би се развел.Супер нагло звучи, но е факт.Или връзката ви е чисто сексуална и двамата не искате да се задълбочава?Разбира се, можеш да ми кажеш, само ако искаш Peace

Как не, да се омъжа за толкова харизматичен и успешен мъж и после да му треперя като Dirty Dance, е чак такъв мазохист не съм  Grinning

# 657
То и да трепериш и да не, ако е решил да си тръгне от теб, ще го направи.Даже и другата жена няма да е виновна в случая.Не е въпроса дали си перфектна съпруга, а каква е позицията на съпруга ти за стабилен брак.Не знам какъв е брака на твоя...

# 658
Абе, кой си тръгва от любовница, за съпругата не знам... И най-успешния брак все пак си остава брак. Перфектни отношения съществувам само между независими един от друг.

# 659
Deniti, мисля, че приключихме темата. щом продължаваш, явно си се засегнала. а щом си се засегнала, явно има защо...
и за твое сведение нито съм женена, нито съм с телец.преди известно време един доста упорито ме сваляше и аз бях хлътнала по него.. но при нас нещата са доста сложни. и двамата живеем в чужбина, но той си заминава завинаги след 7 месеца...
така че много ти се моля да спреш с развинтеното си въображение.

Общи условия

Активация на акаунт