Помощ за съфорумка!

• 43 705
  • 261
  •   1
Отговори
# 240
Прекрасни новини, бързо възстановяване, Деси!

# 241
Здравейте, МАЙчета!
Пиша ви вече от дома. Влизам  хем да ви се похваля, както вече Ели ви е споменала, че операцията е успешна, хем да ви се наоплача. Изписаха ме в добро състояние и с леки болки, които са нормални за моето състояние, но като се прибрах у дома ме чакаше неприятна изненада - Макси с Т тежка кашлица и сополи - грип. От него лепнала и майка ми и тя едвам се крепи. Сестра ми няма на къде си пусна отпуска - дано са я разбрали във фирмата и да не я уволнят, че няма кой да ни гледа. Лошото е, че и аз прихванах от малкият и с Т едвам мърдам и в леглото. Направо трагична картинка сме у дома да ви кажа. Най-гадното е, че болестите не сме ги влкючвали изобщо като разход в месечният бюджет и честно да ви кажа не знам какво ще правим. Всеки месец си правим разчети : толкова за ток, толкова за вода, толкова за банки и остатъка за храна, а този месец  излиза, че само от началото на седмицата сме дали 300 лв. само за лекарства. Моите, които са задължителните 30 дена след операцията - сестра ми купи от тях само за 20 дни 160 лв. - обезболяващи, противогрипни, на майка лекарствата за кръвното и сърцето, на Макси за гърдичките, нослето и сега последно от днес и АБ. Майчета сестра ми похарчи парите, с които трябваше да платим тока като се има в предвид, че дърва изобщо не можем и да съберем пари да си купим и в момента  имаме всичко на всичко 5 лв. И стотинки. Страшно ми е неудобно и неловко МАЙчета да ви моля за помощ след всичко, което направихте за мен и моето семейство, но ме обвзема паника и не знам към кого да се обърна. Как ще изкараме месеца. Ако не платим тока ще ни  го спрат на 25 този месец така пише в бележката.

# 242
  • София
desi, ще помогна малко. Ще се наредят нещата  Peace

# 243
  • Русе
Sad Дано се оправите бързо  Praynig Ще помогна и аз.

# 244
  • София
  Може ли номер на сметка

# 245
  • Русе
Банковата й сметка:
Пощенска банка
IBAN - BG57 BPBI 7940 1054 6238 01
Десислава Маринова Горанова

# 246
  • София
Писах, писах и го изтрих  #Crazy, сега пак отново.
Деси   bouquet
Ще помогна, но сигурно това ще стане  в понеделник. Име, сметка, може и на ЛС. Но всичко да е точно, /трите имена/ за да не се връщам, да търся от старите теми. Поздрав

пп допълвам, че видях и записах всичко.

# 247
Следя темата от самото начало с интерес, и както очаквах, така се и получи. Минаха операциите, за щастие успешни,каузата за набиране на средства беше за тях, ако не се лъжа, а молбите продължават. Докога така??? Хубаво е да ни обедини една идея за помощ на някой в беда, но защо си мисля , че някой май прекалява със състраданието на хората? Г-жо Горанова, защо след всеки пост колко сте добре винаги деликатно споделяте как "паричките" свършват и имате нужда от още? Ето и в последния се казва как си разпределяте сумата за ток, вода, храна..... Дали има човек, дето не я прави тази сметка, и на всички останали във форума кой им помага? Съглана съм, че ви е трудно, но защо след операцията не си купихте "Прадакса" за 72лв. дето щеше да ви стигне за 30 дни, а взехте НЯКАКВО ЛЕКАРСТВО за 160лв. за 20 дни? Ами защото тези пари не сте ги изкарали с труд. И как веднъж не прочетох, че като оздравеете, чакате, например, да започнете да работите, а си мечтаете за разходки с детето? Ами хубаво нещо са разходките, но не хранят. Защото обикновено млад човек с две изкуствени стави по нищо не се отличава от другите хора, нито по походка, нито по интелект. И съвет от мен, понеже и аз съм колежка, засега само с една става, понеже не мога още да си платя втората - най - добрата рехабилитация е ежедневното ходене пеша. Напълно безплатно, на стойността на едни удобни обувки. Аз не съм ходила в Павел баня като вас, основно защото не мога да си позволя лукса една седмица да не работя, няма кой да ме замести. И друго , което ме впечатли - за обезболяващи непрекъснато говорите. Ами за мое очудване нямаше никакви болки от втория ден нататък. Е, не че нямаше някакво неприятно усещане, ама чак болка... не. Каквито болки съм търпяла преди да ме оперират, то после беше песен. И последно, недейте да наричате даренията на хората "парички". Ако за вас сума от порядъка на 6-7 000лв. е маловажна, за повечето хора не е. Обидно е някак. И не прекалявайте, прекаления светец.......

# 248
 дакелина, поздравления  Hug
Обичам борбени и силни хора. Прямотата е само бонус  Wink

# 249
  • Sunshine state
дакелина,тъжно и грозно..Животът учи,че ако нямаш какво добро да кажеш,по-добре не казвай нищо в подобни ситуации.Това не е начинът. Naughty Ако смяташ,че това е поредната тема за ловене на балами,просто подмини и си остани със здраве.
Деси,искрено се надявам всичко при вас да се оправи и да си наред.Наясно съм какво е да нямаш средства и да си отчаян и се моля скоро да си стъпите на краката.В момента нямам с какво да помогна,но при първа възможност/тоест на заплата/ ще го направя.  bouquet Hug

# 250
  • Русе
Дакелина, благодаря за споделеното мнение.
Както казва Иво Сиромахов: "Вашето мнение е много важно за мен. Толкова важно че си го наврете в гъза, така че никой друг да не може да го чуе."

Никой не е длъжен да праща пари на Деси но който има желание, знае къде и как  Peace

# 251
Здравейте, МАЙчета!
Влизам за да БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ и тук на мама Аничка-Баничка  bouquet  bouquet  bouquet, която ми подаде ръка и преди и сега се отзова на молбата ми за помощ. Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ на мама Ани и цялото й семейство, които отделиха от своят бюджет и напазаруваха много хранителни продукти от първа необходимост за мен и моето семейство!!! Ани много съм ти ПРИЗНАТЕЛНА ЗА ПОМОЩА И ДОВЕРИЕТО, СЪЩО МАКСИ БЛАГОДАРИ НА МАЛКАТА АЛЕКС ЗА ОТДЕЛЕНИЕТЕ ОТ НЕЯ ИГРАЧКИ, КОИТО МУ ПОДАРИ!!! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря на всички мами, които заявиха подкрепата си в трудният момент!!!!!!  bouquet Hug
А на другите само ще кажа едно - дано никога не ви се налага да изпадате в такова тежко положение, че да молите за помощ като мен.

# 252
Влизам да ви кажа, че възстановяването ми върви по план. Махнаха ми вече конците и вече ходя по-леко с патериците. Съвсем скоро ще съм на крака и ще мога да се оправям сама.
Искам сърдечно да БЛАГОДАЯ на г-жа Табакова и на Ваиза за подкрепата, която ми оказаха! Много ви БЛАГОДАРЯ за всичко майчета! ДАНО ВИ СЕ ВРЪЩА СТОКРАТНО СТОРЕНАТА ДОБРИНА! Много целувки от мен и моето семейство.  bouquet Hug Heart Eyes

# 253
Здравейте всички,
Първо да кажа, че съм жената, която Деси срещна в болницата. Стана наистина случайно, защото аз не й се обадих преди това /отложиха ми смяната на става и направиха по-малка, подготвителна интервенция.Така научих всичко на място, но й благодаря за готовността/.
Още веднъж пожелавам на Деси бързо възстановяване и успешно справяне с несгодите на съдбата. Пожелавам й скоро да дойде ден, когато да има всичко, че дори да може да помага така, както на нея помогнаха толкова хора.
Нека ВСИЧКИ ПОМОГНАЛИ да бъдат здрави и щастливи, да имат късмет и да получават само добро!!!
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ !

# 254
Към ДАКЕЛИНА
Прочетох целия пост, включително коментарите Ви от месец март. Надявам се, че още следите темата. Не съм съгласна с много от изказаното от Вас!
Първо искам да кажа, че съдбата ми е същата като Вашата. Разликата ни е само в годините. Аз съм на 39. Радвам се, че се е намерил по-добър вариант за Вас. Вие сте доволни от споменатите лекари, разбирам, но разбирам и Деси за избора й на лекуващ лекар и желанието й да следва неговите насоки. защото единствено този лекар  преди години ми помогна да не сменя ставите още на 27г., а до тогава няма да споменавам колко операции съм изтърпяла при "най-добрите".
Днес смяната на става е доста известна вид операция и всеки знае, че от това не се умира. НО, за всички ни е по-страшно да не стигнем до инвалидната количка. Да, позволява работа, но каква? Представете си, че не всеки може да си намери седяща работа!?! Всеки днес трепери за работното си място и прави бюджет. Искам да Ви подчертая, че четейки за Деси нито веднъж не си помислих за подсказаното от Вас, че може би изкривява положението си и иска лесно "да мине метър".
Да, знам че има и такива хора, но мисля, че не е редно да намеквате за такива неща пред желаещите да помогнат. Мисля, че ВСИЧКИ са наясно с това! А може би ще се появи и намек, че сме си делнали някой лев от дарените, когато се запознахме в болницата.
Моля Ви, не така. И аз трудно събрах нужните средства, но нито за секунда не съм помислила нищо лошо за никого.
И накрая ще Ви кажа нещо чудесно, Дакелина. /може и да го знаете вече/ Следете и се интересувайте от подписването на Националния рамков договор на НЗОК! Разбрах, че упорито е започнало да се говори в средите на ортопедите , че от 2013г. ендопротезирането напълно ще се поеме от здравната каса.  Пожелавам Ви да се случи, заради Вас и всички като НАС! Бъдете по-здрава, силна и оптимистично настроена.

Общи условия

Активация на акаунт