Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 156
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • Балчик
Вие как мислите, дали може да помогне. В Осинка има цяла тема за това. Там момичетата много вярват

Simple Smile Няма да помогне, но няма и да навреди. Peace

# 166
имам ушити три гоблена на фирмата Лука много съм доволна от разработката на схемите изчистени няма единични бода , два от тях са готова комплектовка единият го закупих чрез Оля -Венеция 202 конците са анхор панамата няма нищо общо с тази която се продава в нашите магазини -прилича на аида 16 но е разграфена по на 10 , в момента съм почнала четвърти на тази фирма -480 прилича на този който коментирате 481 но е пролетен да сега чаках да се появят на нашият пазар една българска фирма прави преговори и имам информация че щели да са по-евтини може би ще ги комплектоват не с анхор но нещо преговорите затлачиха и благодарение на руските приятелки се сдобих със схемата и сама го комплектовах , а този който сте показали в момента го шие почти е готов една рускиня не по оригинална комплектовка и става разкошен-това е снимката на етапа
спокойно може да си го комплектовате сами и двата гоблена са от новите и наистина са доста скъпи но те са и доста големи по размер може би и затова, аз купих много изгодно Венецията но тя е наполовина на този -извинявам се че ,много писах но аз съм вече фен на тази фирма
п.п аз го онварям линка с великденските не знам защо вие имате проблем затова качих схемите по които съм шила моите яйца тук http://juja25.snimka.bg/tapestries/shemi-velikdenski-motivi.663073.26664760

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 18:24 от zhak

# 167
zhanka, може ли божурите, моля!?!?   bouquet nona_u@mail.bg
Аз пумата я шия с конец, който е с нов номер. Даден е в инфото номер, който вече го няма. Вместо него е Е168. Е, няма такава гад ... Иначе ших със златисто ламе зодията на Ланарте, много тънки конци, много се уплитат, но шиех една идея по-лесно от колкото с това нещо.  Ефекта е страшен, разбира се, така че ще търпя и ще шия. Остана ми само луната.

# 168
zhak,спря ми дъха .Това са кръстчета нали?
Изпариха ми се всичките резерви дето ги имах и директно го включвам в  чакащите.
Показвам рамкирания път към църквата в ателието дето  похвалих сутринта.Показвам и най-близките ми планове вече закупени и чакащи вече в шкафа.Не са много за домакиня с мнооого свободно време. bowuu
Корабчето на Дим съм го ушила на 1/3 но ще показвам чак накрая ,че без контур няма смисъл да показвам .Някъде след месец горе долу  newsm78.
http://mari1973.snimka.bg/arts/gobleni.647457.26664890

# 169
  • Балчик
Ох, този есенен пейзаж го виждам за първи път и директно се влюбих от раз в него. веднага си дръпнах схемата в РМ (ако някой я иска да свирка) и сега се чудя къде да го вмъкна в списъка на чакащите ушиване. Лоши жени, ей , объркахте ми тотално плановете. Laughing Невероятен е.

# 170
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Ето това са моите вариации с меланжирани конци. Нещо жълтото не ми е фотогенично.  newsm78
Няма да Ви показвам готовото "нещо" защото е изненада, но станаха много сладки.

zhak Защо въвеждаш мен в изкушение!?  #Crazy
 Свършиха ми вече стиропорените яйца и си казах, че вече ще почна да шия само гоблена и свършвам с тези дребни нещица, а ти сега ме омая пак ....

Защо си мисля, че този гоблен на  Лука С съм го виждала в сп.Галерия Бродерия?  newsm78
Ще трябва да се разровя в кашона да видя в кой брой е ....

# 171
  • Балчик
Друг есенен пейзаж е на Милена стил, откраднат от някоя от румънските фирми беше. Обсъждахме го преди време.

Не мога да намеря по-голяма снимка:

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 20:09 от Джемма

# 172
  • София
Ох, този есенен пейзаж го виждам за първи път и директно се влюбих от раз в него. веднага си дръпнах схемата в РМ (ако някой я иска да свирка) и сега се чудя къде да го вмъкна в списъка на чакащите ушиване. Лоши жени, ей , объркахте ми тотално плановете. Laughing Невероятен е.

Аз ще съм ти благодарна за схемата  Hug

Наистина е уникален! zhak, колко време го ши това?   bouquet

# 173
Ох, страхотен е този гоблен. Джемма, може ли схемата и на мен, моля!

# 174
  • Балчик
Ето тук е, заповядайте, с конци Анхор:
http://dump.ru/file/5659866

# 175
  • UK/София

Вишенка, благодаря!Ще ти досадя на лични след около 2 месеца, преди да тръгна към България, за да си го взема от там!

Явно съм много смотана Close.Поне 10 пъти опитах да изтегля схемата от линка на Джемма, но не става и не става.И все пак не излиза ли много по-скъпо един гоблен да се комплектова, отколкото да се купи готов.

# 176
  • Балчик
Дай имейл да ти я пратя, аз я свалям нормално. Аз не мисля, че  ми излез по-скъпо сама да си комплектовам. Но все пак всеки си има предпочитания.

# 177
zhak,спря ми дъха .Това са кръстчета нали?
Изпариха ми се всичките резерви дето ги имах и директно го включвам в  чакащите.
Показвам рамкирания път към църквата в ателието дето  похвалих сутринта.Показвам и най-близките ми планове вече закупени и чакащи вече в шкафа.Не са много за домакиня с мнооого свободно време. bowuu
Корабчето на Дим съм го ушила на 1/3 но ще показвам чак накрая ,че без контур няма смисъл да показвам .Някъде след месец горе долу  newsm78.
http://mari1973.snimka.bg/arts/gobleni.647457.26664890

да кръсче е с два ката на аида 18 -не съм видяла до сета ушит несполучлив на тази фирма а и се шие много лесно   bouquet

# 178

Аз ще съм ти благодарна за схемата  Hug

Наистина е уникален! zhak, колко време го ши това?   bouquet
ако става въпрос за пейзажа това не е моя работа аз ще го шия малко по-късно след като първо ушия  ето този от същата фирма
това е работа на една рускиня просто го показвам за информация

# 179
  • София
Джемма, много ти благодаря!  Hug

Леле, доста е голям!  Thinking

zhak, в оригинал на каква Аида е?

Общи условия

Активация на акаунт