Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 225
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мерси  Hug Не могат да се избират  Sad А да купувам такива количества само заради един гоблен   Thinking
Ааа, ето тук имало, просто ще си поръчам каквото ми трябва   smile3508

http://www.8888bg.com/cat2.php?cid=50

# 226
  • Балчик
 Hug

# 227
моята мирабелка е готова
как ще ще се пере и глади незнам мисля че няма да може да се изглади добре Cry а това направо ми вади очите

# 228
  • Brussels
Nevilana, красота!  bouquet На мен Мирабилиа ми е слабост  Heart Eyes. Глади задължително отзад, иначе рискуваш да разшиеш мънистата. Аз ползвам и от препаратите, дето се пръскат върху дрехите преди гладене, с тях става значително по- гладко.

# 229
  • София /Абсурдистан

zhak Голяма красота, поздравления!

# 230
rozali, страхотен е станал! Толкова се притесних тогава покрай всички перипетии и дали ще ти хареса крайния ми избор, че ми трепереха крачетата и ми беше много свито. Да не говорим, че се притеснявах и за крайния резултат! Сега вече ми е съвсем, съвсем спокойно като виждам колко красив е станал.

... Но сега като го загледах има един цвят от ръката,който ми стои неествествено.
Точно в ръката се вгледах и за това те попитах. Сигурно, ако не го шиех в момента, нямаше да ми направи впечатление. Аз също мислех да си поръчам готова комплектовка, но покрай перипетиите на Биляна, се отказах. Реших, че нямам излишни нерви да хабя. И си го комплектовах сама.

Момичета, знае ли някоя от вас в магазина на DMC на Стефан Стамболов, по колко е чилето?

# 231
Преди един месец си купих по 1лв/бр. от там , дано не се вдигнали цените Thinking

# 232
Розали, много е хубав!   bouquet Този гоблен го гледах наскоро рамкиран в един магазин и много ми хареса и в тази връзка ще може ли да качиш схемата?

Разбира се, тези дни ще я сканирам и ще я кача!

# 233
Деси,

конци Anchor в София продават на ул. Пиротска, преди бул. Хр. Ботев, там има няколко магазина, от

двете страни на улицата.  В магазина за конци на "Дом хармония" Anchor  са по 0.85 лв. и са

налични всички номера, в съседство магизините ги продават по 1 лв.

# 234
тук съм и аз  Hug

# 235
Преди един месец си купих по 1лв/бр. от там , дано не се вдигнали цените Thinking

sil-vi, благодаря! В кварталното магазинче ги купувам по 1.10 лв. и жената вчера ме предупреди, че са й казали, че от другия месец щяло да има увеличение. Не знам обаче с колко. Не знам. В 1-2-3 stitch са доста по-евтини, но пък трябва да поръчам доста бройки, например за няколко гоблена каквито конци нямам, за да ми излезе на сметка. Иначе няма смисъл за малко бройки. Ще видим. Всъщност някой от този сайт поръчвал ли е DMC конци?

# 236
  • София
Благодаря ви момичета и сега ме накарахте да се замисля  Thinking дали да не пробвам  с новият гоблен който шия  като на  margi_vr ( с двете деца),   имам  ушито ( малко в долният ляв ъгъл) освен да го разшия и да се пробвам 1/2  за да го ушия по бързо , че каквато съм бавна ще се мотам сума ти време  Wink

Аз си купувам конци на ДМЦ от колоните на Пиротска и Хр.Ботев в едно от магазинчетата за 0,95ст.  Peace

# 237
  • Враца
nadezhda96 много спори така  1:2 ,а не е толкова грубо.гоблена не е много  голям 30/50 и дори не стои квадратчест..  Wink..на мен много си ми харесва.  Laughing

# 238
  • Поморие
Привет, момичета!  bouquet
Кога започна темата , кога успяхте да я напълните с толкова много красота! Hug
Аз минавам да се отчета с един дребосък подарък за една малка принцеса, надявам се тези дни да го покажа и рамкиран.

# 239
  • София
Деси,

конци Anchor в София продават на ул. Пиротска, преди бул. Хр. Ботев, там има няколко магазина, от

двете страни на улицата.  В магазина за конци на "Дом хармония" Anchor  са по 0.85 лв. и са

налични всички номера, в съседство магизините ги продават по 1 лв.

Благодаря ти!  Hug

Гале, мнооого е сладко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт