МАЙските бебенца сладки, имат си вече шапчици и чорапки!

• 39 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Перник
Привет и от мен!
Anjella и аз тези дни погледнах в другите теми и точно това и аз си помислих, че устискахме седми месец така да продължим и занапред. Дано всички влезем в девети месец пък после каквото сабя покаже.
Приятни почивни дни макар и мрачни.

# 601
Така като чета за тази Арника...май няма недоволни от нея  Rolling Eyes,ще взема и аз да си я купя,в крайна сметка няма с какво да ми навреди  #Crazy

# 602
здравейте
и при юнските мами вече има едно родено бебче

# 603
Мили МАЙчета,
За избралите Тина Киркова - моята докторка ми даде списък "Как да си подредим багажа за болницата
‎1. За родилната зала: 1.1. в найлонов плик - нощница, чехли за баня, тоалетни принадлежности (сапун, паста и четка за зъби, тоалетна хартия, кърпа за дупе Simple Smile), чаша, вилица,лъжица;1.2. Документи - обменна карта, направление, лична карта, документ за кръвна група/резус фактор;1.3. Телефон,зарядно, два големи плика за цивилните дрехи и обувки
‎2. За следродилната клиника: сак - малък пакет памперси(запечатан), пакет мокри кърпи за бебе, помпа за кърма, сутиен за кърмачки, дамски превръзки - за бременни или обиконовени нощни,хавлия за душ и всичко друго без което не можете. ЗАБЕЛЕЖКА - сакът остава в колата и след раждането се качва в следродилна зала
Също така ме посъветва документите необходими за раждането да си ги нося постоянно с мен в дамската чанта за всеки случай, ако съм навън и се наложи директно към болницата да тръгна.

Желая ви усмихнат ден, въпреки мрачното време навън

# 604
  • София
Здравейте и от мен.
Благовесна, аз мисля да си взема. Нашата лична лекарка е хомеопат и ми беше казала да си взема Арника за дъщеря ми ако се удари и даже зъбите като никнат пак облекчавало. Така че 100% ще пробвам да я пия и дано да помогне Simple Smile

# 605
за арниката аз вече си взех но прочетох и негативни отзиви в нета и не знам дали да я почна. Мисля че основната й роля би била психологическа, което пак не е малко.
Досега не мисля че е имало особен ефект при мен или детето от хомеопатия, освен коколина който ми помага при пътуване, а аз много трудно пътувам Много ми прилошава, абе ад. Даже за да ми мине се налага да шофирам но с автобус ако е няма как да седна на волана. Simple Smile
И аз да ви кажа съм изненадана че още нямаме родени бебчовци като вариантите са два или да сме щастливки, или просто някой да не се е похвалил-според мен има мами които са се записали и не влизат в сайта или поне не пишат. Дано да е първото. По-важно е да се родят живи и здрави а не кога. Аз съм заръчала на моя бъдещ калапазанин да не се ражда преди 20 април, че сестра му е пролетна ваканция ама божа работа. Първите от нас влизат в 9 месец от утре нали?

# 606
И  мен докито ми ме посъветва да не пия арника..не се знаело точно как влияе на всеки.

# 607
аз снятам първо да се консултирам с хомеопат и тогава да пия арниката.
Иначе и аз четох по другите теми колко много преждевременно родени бебоци има и се поуплаших леко, че това наистина не е шега. Все като чуеш, че някой родил по- рано си казваш това не важи за мен, но като прочетох нагледно и се стреснах  Confused Дано всички устискаме до 9тия месец  Praynig Hug
Момичета аз просто станах разногледа вече с толкова много видове колички и шишета... За количките поне марка си избрах. Но шишетата сега се чудя много между NUK, AVENT, TOMMEE TIPPE и Dr.Brown's.. .ako някой има лични впечатления да сподели, че просто не мога да разбера каква им е разликата. За сега фаворит са ми NUK i TOMMEE TIPPE Simple Smile
Аз съм по- добре вече, малко ме наболява гърлото, но се надявам с медени лукчета и чай да се оправя до понеделник.. И тази седмица и аз ще си взема 45- дневният, но се притеснявам, че понеже не съм добре не успяхме да боядисаме и изчистим тази седмица, а другата е Цветница и просто не знам кога... Thinking

# 608
s.pelegrino, трябваше да ме видиш днес в магазина как избирам лъжички. Мъжа ми нервно потропва от крак на крак, продавачката продължава да носи различни видове, защото разбира колебанието ми все едно не ми харесват достатъчно, а аз се колебая още повече Blush

Мога да се похваля, че почти целия списък за пазаруване е отметнат вече Simple Smile Остават някои наистина дребни неща .Обаче не можах да се спра на термометър - за ухо ли да бъде, обикновен ли. Ние имаме обикновен дигитален, който изобщо не мери правилно, само на живачния вярвам, но пък не искам да го ползвам за бебето... Съвети, моля Praynig Аз и преди питах, някоя от вас ми препоръча един на Чико.
Количката на Jane Muum докато отидем да я видим (обадиха ни се в понеделник, че са заредили) и вече продали почти всички бройки. Но имаха налични няколко, които са им капарирани и си избрахме, така че ще се класираме за следващия внос след 10 дни.
Jia, и аз ще погледна в Била.Аз уж гледах, но не видях, нашата е по-малка. Иначе днес успях да купя един съвсем малък пакет от baby planet за проба, а и се надявам да не ми трябва.

Арника ме е страх да пия без да е изписана от лекар. Не съм се лекувала с хомеопатия до сега и не искам да си експериментирам.

# 609
s.pelegrino, трябваше да ме видиш днес в магазина как избирам лъжички. Мъжа ми нервно потропва от крак на крак, продавачката продължава да носи различни видове, защото разбира колебанието ми все едно не ми харесват достатъчно, а аз се колебая още повече Blush

Мога да се похваля, че почти целия списък за пазаруване е отметнат вече Simple Smile Остават някои наистина дребни неща .Обаче не можах да се спра на термометър - за ухо ли да бъде, обикновен ли. Ние имаме обикновен дигитален, който изобщо не мери правилно, само на живачния вярвам, но пък не искам да го ползвам за бебето... Съвети, моля Praynig Аз и преди питах, някоя от вас ми препоръча един на Чико.
Количката на Jane Muum докато отидем да я видим (обадиха ни се в понеделник, че са заредили) и вече продали почти всички бройки. Но имаха налични няколко, които са им капарирани и си избрахме, така че ще се класираме за следващия внос след 10 дни.
Jia, и аз ще погледна в Била.Аз уж гледах, но не видях, нашата е по-малка. Иначе днес успях да купя един съвсем малък пакет от baby planet за проба, а и се надявам да не ми трябва.

Арника ме е страх да пия без да е изписана от лекар. Не съм се лекувала с хомеопатия до сега и не искам да си експериментирам.
Да ти кажа аз взех термометър дигитален, но биберон- залъгалка, ако не върши работа ще го мисля, че тези електронните наистина са много неточни. А за лъжичките мисля че още е много рано, ако се наложи може да се ползва и най- обикновена,  но така или иначе аз ще си взема от тези с контеинерчето.
Да не забравя да ви препоръчам ето тези комплектчета за зъбите -
http://kasida.bg/pigeon-chetki-za-zybi-3-broq-10892-92-9407.html
http://kasida.bg/farlin-komplekt-chetki-za-zybi-s-3-pristavki-92-288.html
http://kasida.bg/nuk-chesalka-za-zybi-2-br-92-11964.html
те са за след 3тия месец и всяко се използва на различен етап, но бебоците обичат да дъфчат, така че поне да е нещо полезно  Peace

# 610
Аз да кажа за шишетата- една приятелка има на Авент, но текът от уплътненията. Аз лично си взех на Томи Типи от новата серия- Анти колик +

# 611
Здравейте момичета!Аз сега съм на гости при мама и само влизам да се отчета.Вчера ходих на проверка за водите и в понеделник пак,защото изтича по малко нещо след силен ритник от бебето а  досега не съм имала течение.Предполагам не е нищо притеснително Laughing
Хубав ден!

# 612
Бързам да споделя! Днес купихме количка - http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-3-rider-mutsy-s-kojena-dryjka-283-16175.html  Laughing

# 613
Ехеееее, Криска, айде честито - най-после, а?  Grinning Със здраве да се ползва и здраво бебче да возите Simple Smile   bouquet

# 614
Jia_m, благодаря  Hug  Hug наистина след ужасно много колебания  Grinning  Видя му се края на лутането ...  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт