Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Hug Мерси, Пух! Ще го пробвам и аз.

# 61
^VALINA^ , преди няколко дни се изненадах много приятно. Открих магазин, в който има пълните серии на Catrice, Essence ... и мноого други  Grinning. На Младежка е срещу Областната.

Виждам, че си от Пловдив, и се надявам тази улица да е тук... Ще разкажеш ли малко по-подробно какво има, че се заинтересувах Simple Smile
Peace Да. Срещу бившия ресторант Стадиона, посока Гребна база и пазара - първият блок с магазини отдолу. Мисля, че е 2-рия магазин отдясно. Не обърнах внимание какво пише.
Има цели пълни стелажи съответно и с тестери на Катрис, Есенс, Флормар, Голдън Роз ... Ако те интересува нещо конкретно - ще проверя. Минавам почти всеки ден поктай магазина.
До него е магазин Липненски и от него съм си взела сенките на Ует&Уайлд и ги "рекламирах" в някоя тема. Много хубави и евтини (опаковани по 2 тройки - 70 ст и 2 единички - 30 ст). Особено бежово-кафявата гама е мн богата на нюанси.
Сори за спама  Blush

Ооо, днес определено ще скокна, не ми е по път, ама няма да се сдържа! Мерси страшно много!

# 62
Жаки° в една тема говорихме за коректорите на Alverde и исках да те питам -подходящи ли са за тъмните кръгове под очите ? И ако го използваш за това сълзят ли ти очите - моите са много чувствителни и повечето коректори ми лютят , с този има ли такива проблеми ?

И другото този , който ти използващ с какъв оттенък е? Аз търся да е с леко жълтеникав оттенък -за това питам .

bouquet

# 63
  • София
Аз ползвам коректора в зелената кутийка на Алверде и съм много доволна, подтонът ми е жълт.  Peace

# 64
Жаки° в една тема говорихме за коректорите на Alverde и исках да те питам -подходящи ли са за тъмните кръгове под очите ? И ако го използваш за това сълзят ли ти очите - моите са много чувствителни и повечето коректори ми лютят , с този има ли такива проблеми ?

И другото този , който ти използващ с какъв оттенък е? Аз търся да е с леко жълтеникав оттенък -за това питам .

bouquet
Коректора е само в един цвят (сребърната кутийка). Не ми се вижда да има жълт подтон. Доста е светъл, но моята кожа е много бяла така, че ми седи добре. А и по принцип е хубаво зоната под очите да е по-изсветлена от останалата част на лицето.
Ползвам го под очите и не ми люти. Но аз нямам тъмни кръгове и за това не мога да ти кажа със сигурност дали ще ги покрие тотално.

# 65
момичета, имаше ли отзиви за трицветния коректор на Алверде? уж прегледах старата и тази теми, но намерих нещо само за трицветния на есенс  Confused

в ДМ има промoция на фдт+руж на Мис Спорти за около 5-6 лв.; в брошурата пише, че е от 22 март, но и преди малко важеше

+

комбинациите са подбрани по цветове

# 66
Обожавам този продукт

Вече трета опаковка си взимам, прави кожата толкова мека, попива бързо и не омазнява. В началото ароматът ми се струваше доста силен, но може би привикнах. Бях си взела и с дива роза, но изобщо не ми допадна миризмата.
Някой ползвал ли е друго масло/олио от серията?

# 67
Млякото за коса на кой щанд трябва да е? Прегледах много внимателно щанда с продукти за коса, но не го намерих.

# 68
  • София

Ползвала съм това и масажното масло с арника и много ми харесват и двата. Миризмата е малко остра в началото, но после се свиква.

Млякото за коса на кой щанд трябва да е? Прегледах много внимателно щанда с продукти за коса, но не го намерих.

И аз това искам да попитам. Вчера наизустих щанда с продукти за коса в ДМ на Стамболийски и не го намерих. Попитах касиерката (единственият служител на магазина, когото видях) и тя ме изгледа ей така  Shocked  и после много любезно ми обясни, че мляко за коса няма, но за тяло има  Joy

# 69
В ДМпри метрото има млякото точно там където са продуктите за коса на Балеа

# 70
вероятно е било изчерпано в момента, при продуктите за коса е

и аз не съм много доволна от олиото за лице с роза - ароматът е ок, но като ефект нещо не ми допадна, а приятелка се изрина сериозно от него от едно намазване от моята бутилка

# 71
  • София
Аз съм ползвала и това с арника и това с маслина. И двете много ми харесват.   Peace

# 72
  • на последния етаж
Купих това (по ваша препоръка) за мъжа ми, който е със суха и чувствителна кожа, пък е и доста претенциозен към продуктите за лице:

Много е доволен!   bouquet

# 73
Лита, аз съм с много проблемна кожа и може би това е единственият измиващ продукт, от който съм доволна.

От същата серия кремът също е хубав, но този който е Ултра Сенситив. Има и само Сенситив, но той не ми харесва.

Ще търся и аз млякото за коса.

# 74
  • русе
Бях чела че Алверде имат нещо антицелулитно но не се сещам какво беше моля някой да каже Praynig

Общи условия

Активация на акаунт