толкова ли съм лоша

• 24 100
  • 452
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тя каза още в самото начало, че и дума не може да става за раздяла. Момичето си го обича, това и е първата любов.Те дете плануват вие за раздяла говорите.
Ми като хем я сърби, хем я боли, да си го търпи такъв, какъвто е.  Peace Защото се съмнявам той да се промени.

# 121
Офф, като си представя, че и аз дъщеря имам. Лошо ми става, в разведен с дете да се влюби на 20 г,  ooooh! -ще трябва до магии да приябягвам Crossing Arms

# 122
Такъв си го е взела, такъв ще си го гледа. Не става то така - да се събереш с някой и след две-три години да му кажеш "вече искам да си друг". Т.е. и да му кажеш, все тая.

С Тонка сме писали заедно.

# 123
Тя каза още в самото начало, че и дума не може да става за раздяла. Момичето си го обича, това и е първата любов.Те дете плануват вие за раздяла говорите.
като си го обича толкова, да се взимат младите и да се търпят.
а да, и да не се оплакват Wink

изобщо не разбирам дискусията тогава. обичат се - ок.
или се разбират, или не по темата детето . като не се разберат - кой откъдето е. вдига гащи и заминава. ако се разберат - се спазва разбирателството.

просто наистина не проумявам какъв е проблемът, или ме е хванало старческото слабоумие, или кукам стабилно вече и не разбирам младите.

# 124
Така, де и аз това казвам от самото начало - проблемът е изцяло в него.
И ако той не може да осъзнае собственото си безразсъдство - по-добре да си живее сам...  Peace

# 125
  • София
Офф, като си представя, че и аз дъщеря имам. Лошо ми става, в разведен с дете да се влюби на 20 г,  ooooh! -ще трябва до магии да приябягвам Crossing Arms
smile3532 smile3532 smile3532

# 126
  • София
Така, де и аз това казвам от самото начало - проблемът е изцяло в него.
Така ли? Той май проблем няма. Момата до него има проблем.  Peace А ако им се роди дете, проблемите й ща станат още по-сериозни.

# 127
А ако им се роди дете, проблемите й ща станат още по-сериозни.
тя  май писа, че вече работят по въпроса за дете...

# 128
Подаръци човек прави на чуждите хора. Когато мъжът ти купува на собственото си дете не са подаръци, а необходими и от първа важност неща.

Като iphone 4 например..или лаптоп. Laughing..
А да не би да е възможно, човек да живее без  iphone 4? Аз изобщо не вярвам, че нямат ток заради детето. Просто тя се дразни, че мъжът й трепери над него.

# 129
Ами..вярваш или не..Досега съм оцелял някак си и без iphone 4..Ама ако живота стане невъзможен без него,ще си купя много ясно..Ток и вода може да няма,ще мина на слънцеядене ако трябва,ама  ще си го купя!Да не съм по-назад от другите я! Grinning

# 130
Подаръци човек прави на чуждите хора. Когато мъжът ти купува на собственото си дете не са подаръци, а необходими и от първа важност неща.

Като iphone 4 например..или лаптоп. Laughing..
А да не би да е възможно, човек да живее без  iphone 4? Аз изобщо не вярвам, че нямат ток заради детето. Просто тя се дразни, че мъжът й трепери над него.
Чак без ток не сме оставали,но сме се чудили откъде да намерим пари за сметката.Изобщо не се дразня,че трепери над детето,защото той не трепери.Треперя аз като е вкъщи ако се разболее или нещо такова как ще се оправяме с майката/доколкото знам от него не е от най-лесните/.Това и отговаря на въпроса дали не познаваме и в какви отношения сме с нея-никога не сме се виждали.А относно доходите и -живее с някакъв който е на възрастта на дядо и и той и купи и апартамент и няколко магазина  Laughing

# 131

betsaibe, с майката поддържате ли нормални отношения? Какво е нейното мнение за тези харчове, знаеш ли?
[/quote]
Ами аз май обясних какво и е мнението-просто звъни и казва,че мслката иска нещо си и после той като куриер ходи и го доставя.Евентуално после може и да пусне детето да дойде при баща си,зависи на какъв кеф е

# 132
  • София
Еее, тука малко пресоли манджата Simple Smile
Хем детето иска да се вижда с бащата, а той не иска (тя го кани на концерти, той не ходи); хем пък бившата пускала детето ако й скимне.
Аман от демонизиране на бивши, еййй, големи сме ви трънчета в очите  Laughing

# 133
  • София
Бърди, едно читаво мнение да прочета Peace
Едва ли и майката е доволна, освен, ако не е същото меркантилно същество. Защото и тя може да намазва от добричкия бивш Wink
Ако човекът си дава издръжката, а на майката пари не липсват, надали подаръците към детето ще я разстроят...

Зависи, Тони, на мен парите не са ми проблем (ако взема примера, който дадох преди), а факта, че според мен 11-годишно дете не бива да ходи с телефон с хиляда екстри и постоянно да се изкушава да цъка в интернет и игрички и клипчета и не знам какво.

Извинявам се за двете мнения едно под друго, ама нещо не се оправих с цитата  Embarassed

# 134
Изобщо не ми е трън в очите,дразня само когато той само не и козирува по телефона.вярно е,че когато го кани на участие той не ходи,но всяко едно взимане става с хиляда уговорки,когато тя реши.В началото не искаше да я пуска,защото как тая жена/демек аз/ щяла да гледа чуждо дете.Доколкото знам и преди аз да се появя не е ходил по участия на малката

Общи условия

Активация на акаунт