толкова ли съм лоша

• 24 106
  • 452
  •   1
Отговори
# 135
И така имам нужда от съвет,но да обясня за какво става въпрос.Значи с моя приятел живеем  заедно от 3 години,аз нямам дете,но той има и в това е моя проблем.Да започна от там,че свикнах и приех  детето и се разбираме прекрасно.Проблема е в това,че не сме хора с големи възможности,а малката расте и иска все по-големи подаръци,и моя приятел хвърля луди пари и после се чудим примерно с какво да платим тока.Та моето питане е "Лоша ли съм,че се дразня когато пръска по 300-400 лв за някоя глезотия за малката?"
Не знам дали си лоша, но това не е твоя работа. Отношенията на приятеля ти с детето му са си изцяло негов проблем и не мисля, че имаш право да се бъркаш. Ако живееше сам вероятно също щеше да си дава всички пари по детето и не виждам защо трябва да е иначе. На фона на толкова татковци, които буквално не дават пет пари за децата си твоят приятел явно е приятно изключение.
Според мен ревнуваш, но може и да бъркам, разбира се. Peace

Shocked Е, чия работа е тогава дали ще изкара месеца на свещ???
Живеят заедно, значи трябва да има и общ бюджет, пък ако няма - темата е друга.
Да, бих се дразнила. Не, не бих пускала тема тук.

# 136
  • София
Виж сега Simple Smile
Имаш проблеми с мъжа си - не с бившата му, не с детето му, не с майка му, не с чинка и стринка му. Живееш с мъж, който не може да си прави сметка на парите и на който не смееш да си кажеш мнението, защото той се сърди. Ако ми беше дъщеря, дето каза Шанелчето горе, сериозно щяхме да си говорим какво правиш още при него.
Пък ти си му търси оправдания и извинения.

# 137
Чак сега видях,че сте коментирали за издръжката-той не дава издръжка,а през 2-3 месеца дава на майката пари за дрехи и други нужди и плаща сметката за телефон на малката  Peace

# 138
Чак сега видях,че сте коментирали за издръжката-той не дава издръжка,а през 2-3 месеца дава на майката пари за дрехи и други нужди и плаща сметката за телефон на малката  Peace

Е, каква част, проценти ако искаш - от вашия доход - са грижите по дъщерята? За да не те питам в цифри директно.
Откога е так авсъщност - тия големи за теб харчове?

# 139
  • София

Еми браво, много хубаво прави приятеля ти. ЧУдничък си си го взела.
Лелее, ако нямах момче, а не момиче, направо да реша, че за моя бивш пишеш   ooooh! Че и приятелката му е на твоите години.
Не дава издръжка, всичко на наш гръб, обаче през някой друг месец купува нещо по-голямо (телефон, яке) - и то като му се обадя и го помоля.
Мъжа ти е леке, извинявай. Да се стяга и да си дава издръжката всеки месец, щото да те светна, децата не ядат веднъж на 2-3 месеца, а пък телефони хептен не ядат.
Ей, че се ядосах, спирам.

# 140
Мисля,че тези харчове са големи за всяко семейство.Ми значи на всеки 2-3 месеца както казах дава някакви суми-зависи калко пари има - понякога дава по 200 лв друг път и повече.а оттам само за последните мсеци- фотоапарат, за Коледа телефон,после малката ми спомена,че иска МП четворка,сега наскоро и лаптоп на изплащане взехме.Моя доход е средно 500 лв неговия е повече,но работата му е такава,че няма твърда заплата,по принцип обаче под 600 не е падал. Вие ги сметнете в проценти  Peace

# 141
Подаръци човек прави на чуждите хора. Когато мъжът ти купува на собственото си дете не са подаръци, а необходими и от първа важност неща.

Като iphone 4 например..или лаптоп. Laughing..
А да не би да е възможно, човек да живее без  iphone 4? Аз изобщо не вярвам, че нямат ток заради детето. Просто тя се дразни, че мъжът й трепери над него.
Чак без ток не сме оставали,но сме се чудили откъде да намерим пари за сметката.Изобщо не се дразня,че трепери над детето,защото той не трепери.Треперя аз като е вкъщи ако се разболее или нещо такова как ще се оправяме с майката/доколкото знам от него не е от най-лесните/.Това и отговаря на въпроса дали не познаваме и в какви отношения сме с нея-никога не сме се виждали.А относно доходите и -живее с някакъв който е на възрастта на дядо и и той и купи и апартамент и няколко магазина  Laughing

Егати пързалката е тази тема   Joy Joy Joy

# 142

Еми браво, много хубаво прави приятеля ти. ЧУдничък си си го взела.
Лелее, ако нямах момче, а не момиче, направо да реша, че за моя бивш пишеш   ooooh! Че и приятелката му е на твоите години.
Не дава издръжка, всичко на наш гръб, обаче през някой друг месец купува нещо по-голямо (телефон, яке) - и то като му се обадя и го помоля.
Мъжа ти е леке, извинявай. Да се стяга и да си дава издръжката всеки месец, щото да те светна, децата не ядат веднъж на 2-3 месеца, а пък телефони хептен не ядат.
Ей, че се ядосах, спирам.

Добре де колко е една издръжка,че не съм наясно??

# 143
Абе, майка ти знае ли какви ги вършиш? Познава ли го тоя твой хубавец?

# 144
Мисля,че тези харчове са големи за всяко семейство.Ми значи на всеки 2-3 месеца както казах дава някакви суми-зависи калко пари има - понякога дава по 200 лв друг път и повече.а оттам само за последните мсеци- фотоапарат, за Коледа телефон,после малката ми спомена,че иска МП четворка,сега наскоро и лаптоп на изплащане взехме.Моя доход е средно 500 лв неговия е повече,но работата му е такава,че няма твърда заплата,по принцип обаче под 600 не е падал. Вие ги сметнете в проценти  Peace

Добре де, какво казва той?
Явно заедно харчите парите, не всеки за себе си, щом и дом общ имате.
Доходът ви е малък и това е факт. Така че напълно те разбирам.

П.П. - зависи на колко се осигурява. Но принципно са смешно ниски.

# 145
caffeine не знам какво разбираш под "пързалка" но се радвам,че поне на някой му е забвано,защото на мен изобщо не ми е.Пуснах темата за да споделя и евентуално да получа съвет,не за да развеселявам дамите във форума

# 146

Добре де, какво казва той?
Явно заедно харчите парите, не всеки за себе си, щом и дом общ имате.
Доходът ви е малък и това е факт. Така че напълно те разбирам.

П.П. - зависи на колко се осигурява. Но принципно са смешно ниски.
На 500 лв се осигурява,затова и питам.Все пак ако се пръснат парите които се дават за месечна издръжка за няколко месеца,че ние ще сме цвете бе

# 147
Абе, майка ти знае ли какви ги вършиш? Познава ли го тоя твой хубавец?
Сама съм,моите родители отдавна починаха,но ако трябва да съм честна май наистина не би го одобрила

# 148
Подаръци човек прави на чуждите хора. Когато мъжът ти купува на собственото си дете не са подаръци, а необходими и от първа важност неща.

Като iphone 4 например..или лаптоп. Laughing..
А да не би да е възможно, човек да живее без  iphone 4? Аз изобщо не вярвам, че нямат ток заради детето. Просто тя се дразни, че мъжът й трепери над него.
Чак без ток не сме оставали,но сме се чудили откъде да намерим пари за сметката.Изобщо не се дразня,че трепери над детето,защото той не трепери.Треперя аз като е вкъщи ако се разболее или нещо такова как ще се оправяме с майката/доколкото знам от него не е от най-лесните/.Това и отговаря на въпроса дали не познаваме и в какви отношения сме с нея-никога не сме се виждали.А относно доходите и -живее с някакъв който е на възрастта на дядо и и той и купи и апартамент и няколко магазина  Laughing

Егати пързалката е тази тема   Joy Joy Joy
И аз си мисля, че е пързалка. Авторката го удари на купон.

# 149
  • София
На 500 лв се осигурява,затова и питам.Все пак ако се пръснат парите които се дават за месечна издръжка за няколко месеца,че ние ще сме цвете бе

Ами пръснете ги де, това предлагам и аз.
Така никой няма да се чувства виновен и лош.

Иначе ти не си лоша, на въпроса да ти отговоря. Ама той ... направо е беля. А бебе да правите при това положение, направо не ми се мисли ...

Общи условия

Активация на акаунт