толкова ли съм лоша

• 24 111
  • 452
  •   1
Отговори
# 150
Мдам, и аз стигнах до извода за пързалката.

# 151
Не знам сега, разведените да кажат - какъв процент може да е издръжката при доход 500лв.
Но при всички положения предполагам 100тина лева ще отиват на месец и като го сметнеш - пак излиза, колкото сега давате, ама не на веднъж.

Пак да си питам аз - той, твоят какво казва, като вижда, че ти си недоволна и че това е непосилно явно за бюджета ви?

# 152
Пак да си питам аз - той, твоят какво казва, като вижда, че ти си недоволна и че това е непосилно явно за бюджета ви?

явно нищо не казва , щом тя излива емоцията тук ...

# 153

явно нищо не казва , щом тя излива емоцията тук ...

Ами да вземе да настоява. Да си каже пред него, че не е навита така, че парите са много. Пък да си прави той сметка - ето, като вземе над 600 - да даде малко повече на детето, ама като взима по-малко - да си плаща наистина издръжка. Само че...не се замисляте, как тази издръжка ще се превежда на майката и това значи втори разход - като детето нещо му се прииска, та не знам това как ще ги улесни  нашите, че дори напротив.

# 154
Аз доколкото разбрах, той изобщо не знае, че е недоволна. Не са говорили за това Confused

# 155
Аз доколкото разбрах, той изобщо не знае, че е недоволна. Не са говорили за това Confused

Абе, каквато и актриса да е жената - тия неща личат, предполагам, че той предполага. НО ако тя не е казвала наистина нищо до сега - първо да му каже, после да продължи темата тук!

# 156
  • София
Не знам сега, разведените да кажат - какъв процент може да е издръжката при доход 500лв.
Някъде към 100-ина лв. Но аз съм разведена без дете, тъй че не гарантирам за достоверност на информацията.

# 157
caffeine не знам какво разбираш под "пързалка" но се радвам,че поне на някой му е забвано,защото на мен изобщо не ми е.Пуснах темата за да споделя и евентуално да получа съвет,не за да развеселявам дамите във форума

Фантазията ти работи със наивни идеи. Майки пускат децата си при непознати гаджета на бившия си (майките не правят така, интересуват се къде са децата им, с кого общуват и как прекарват времето си). Дедовци купуват апартаменти и магазини (няколко) на някакви жени, защото последните живеели или спяли с тях. Те дедовците нямат нито деца, нито роднини....само се чудят на коя разведена женица да си подарят парите. Мъжът ти изкарва много пари (600лв) .....за сведение в София дори продавачки и секретарки изкарват повече.
Няма лошо да си поиграем, но дай по-истински фантазии да разиграем поне, че така ще загубим интерес.

# 158
Фантазията ти работи със наивни идеи. Майки пускат децата си при непознати гаджета на бившия си (майките не правят така, интересуват се къде са децата им, с кого общуват и как прекарват времето си).
[/quote]

стига глупости , момичето си пише тук от години ,
и майката не  пуска детето при непозната , все пак са три години заедно ...

# 159
Дедовци купуват апартаменти и магазини (няколко) на някакви жени, защото последните живеели или спяли с тях. Те дедовците нямат нито деца, нито роднини....само се чудят на коя разведена женица да си подарят парите.
А, правят го, правят го. Дедовци лесно си губят ума. Знаеш ли, че и тея с мизерните пенсийки още им се иска и са готови  париците за хляб да си дадат за нещо младо. Мъжът си е мъж Wink

# 160
caffeine - ти пък какво написа  Joy
Може би трябва една разведена жена - да не пуска детето си при баща си? Щото той има нова приятелка? Това, че ти нямаш дядо - подарил жилище - що пък - да не съществува? Напротив, имам позната, която така има не жилище - а бизнес, направен от възрастния й приятел, с когото дори вече не са заедно.
За парите - зависи какви залци лапаш. За някои доход от 600-700лв може да е повод за радост, но тук много фактори влияят.

# 161
Не съм пуснала темата на теб да ти е интересно  Peace Я се замисли ти дали не познаваш такива "дами" които спят с пенсионери за пари  newsm78 а за заплатите в София - ние с вас- столичаните не можем да се мерим.
А за това дсли съм говорила с него-досега не съм се месила,сега за лаптопа просто намекнах първо да платим другите неща които са на изплащане и тогава да го вземем и ми се спретна луд скандал да не се меся между него и детето и не съм се обаждала повече.Ако можех да проведа нормален разговор с него определено нямаше да пускам темата тук,за да правя веселото на някои от вас  Peace

# 162
  • София
Що се заяждате с момичето? За мен тя е доста откровенна, какви пързалки?

betsaibe според мен е нормална месечна издръжка от 100лв. Като я събереш за няколко месеца пак толкова излиза колкото дава мъжът ти.

# 163
  • София
Ма задължително заради парите спи оная мръсница с пенсионера, как иначе.
Те пенсионерите парите не знаят какво да си ги правят, тия милиони дето са надиплили пустите му дядовци.

Девойче, демонизираш бившата, само и само да не си признаеш, че мъжа ти не е китка.

П.С. Издръжката би била максимум 70лв, а при тези ниски доходи, по-скоро ще е около 35-50. 100 лева в абсурд да присъди съда. Защо обаче мъжа ти не иска да я дава, а предпочита да купува лъскави подаръци, е един отделен въпрос - с такива дребни сумички месечно не се купува чиста съвест за това, че не обръщаш внимание на детето си; виж, един лаптоп си е друго нещо, може и 3 месеца да не си погледнеш детето, нали лаптоп си купил.

Ти такъв баща ли искаш за детето си? Да не му обръща внимание и да му подхвърля скъпи играчки на няколко месеца веднъж? Бившата е по-умна от теб, по-добре се поучи от нея вместо да я плюеш за всичко, което миУото ти е внушил.

# 164
  • I want it all and I want it now.
Нищо не можеш да промениш.
 Винаги ще дава много за детето си ,дори и да имате ваше Peace
Затова си прецени, дали те устройва това положение на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт