толкова ли съм лоша

• 24 150
  • 452
  •   1
Отговори
# 225
Мда... бебе правят Whistling. Била пораснала, дрънци. Само момиче без ум би родило бебе в така описана ситуация Tired
Аз продължавам да не разбирам защо? Все пак колкото и безотговорно да харчи нито аз,нито малката сме били лишавани от нещо.Все сме намирали начин да се оправим,защо пък ако стане баща на още едно дете да не можем пак да се оправяме  Thinking
Защо трябва да е трудно, като може да е лесно? и да не се мъчиш и ти и бебето, за това.
Това за черпака и супата, да не е посмял някой да го напише  Stop Laughing

# 226
  • София
Мда... бебе правят Whistling. Била пораснала, дрънци. Само момиче без ум би родило бебе в така описана ситуация Tired
Аз продължавам да не разбирам защо? Все пак колкото и безотговорно да харчи нито аз,нито малката сме били лишавани от нещо.Все сме намирали начин да се оправим,защо пък ако стане баща на още едно дете да не можем пак да се оправяме  Thinking

Е тогава какъв е проблема ти? Щом всичко е цветя и рози помежду ви, парите ви стигат, комуникирате си идеално ...

# 227
защо не се споразумеете така - дядото/този на бившата, с многото пари/ да купува там лаптопите , айфоните и другите, а твоят приятел да си плаща издръжка всяка месец, според доходите си.
Защото дядото също като мен не е никакъв на детето и изобщо не участва в цялата схема. То колко родители да има това дете,а и искрено се съмнявам,че той нищо не купува на малката.Все пак живеят заедно.
А пък това за лесното,досега на мен никога не ми е било лесно-собено откакто съм с него,затова и бях казала,че след всичко през което минах да сме заедно за мен раздялата не е вариант.Решила съм да съм с него,ако съм мислела като вариант да се разделяме нямаше изобщо да пускам такава тема.Нямаше да ми пука как ме възприема детето,колко пари се дават за нея и т.н. щях да си стискам заплатката,а той с неговата да прави каквото иска  Peace
Ми нито парите ни стигат винаги нито комуникараме идеално,ако можехме да комуникираме нормално нямаше да се стигне до тази тема

# 228
 Laughing
Тя казва, че имат проблем с тези пари за детето. НО вие решихте как вече край, целият живот е опропастен с този мъж. А аз мисля, че има време да се напаснат, затова да не бързат с бебе. Може и нищо да не излезе, но - щом има любов - длъжни са да опитат всичко!

betsaibe - изпревари ме!

# 229
  • София
Ирония беше това, ирония.

Явно с ирония не става, така че в прав текст. Безумие е да родиш дете на човек, който 1. не може да си прави сметка на парите изобщо и 2. на който не можеш да си кажеш мнението, защото ще ти вдигне скандал, както е станало сега с лаптопа.

Така стана ли ясно, или пак да обясня защо Шанталчето е написала това?

# 230
Бърди, бъркаш. Това дете е негово и той може завинаги да иска сам да решава за него!
Тя от своя страна - е чужда, вярно - няма какво да каже много...
Това обаче може и да не пречи да се обичат  и да имат добро семейство. НО всичко зависи...От това как единия ще направи компромис, или другия - или и двамата. Темата затова беше пусната според мен.

# 231
ами тогава защо искаш съвети, щом като смяташ че това е мъжа на твоя живот - правиш така че да говорите на един език, и да си уточните нещата. И си живеете щастиливо и доволно. ама явно нещо не те устройва. прочети пак какво ти написаха момичетата...

Не винаги добрите намерения,водят до добри резултати.

# 232
Щом си го харесва такъв, защо иска да го променя?

# 233
Laughing
Тя казва, че имат проблем с тези пари за детето. НО вие решихте как вече край, целият живот е опропастен с този мъж. А аз мисля, че има време да се напаснат, затова да не бързат с бебе. Може и нищо да не излезе, но - щом има любов - длъжни са да опитат всичко!

betsaibe - изпревари ме!
Най-после някой който наистина е бил влюбен някога
Досега каквото и да напиша повечето решихте,че се опитвам да го оправдавам.Знам,че не е идеалния мъж,че има и по-добри,но в крайна сметка това си е моя мъж  Laughing убедена съм,че с времето все ще се напаснем,ако не всеки по пътя си колкото и да не ми се иска,все ще го преживея

# 234
Да, другите не са били влюбени никога.

# 235
..
Това обаче може и да не пречи да се обичат  и да имат добро семейство. НО всичко зависи...От това как единия ще направи компромис, или другия - или и двамата. Темата затова беше пусната според мен.

Напротив, пречи! Щом като не можеш на любимия човек да кажеш какво искаш и мнението си, няма как да имат добро семейство, щото единия ще мълчи, а другия ще си прави каквото иска.

# 236
Щом си го харесва такъв, защо иска да го променя?

Виж, това винаги съм се питала и аз!
ЗАЩО ОБИЧАМ някого, пък искам да променя определи неща в него, на моменти ме дразни, в други - безкрайно го обичам, в трети - искам да го изям с парцалите, в десети - да го милвам нежно...

..

Напротив, пречи! Щом като не можеш на любимия човек да кажеш какво искаш и мнението си, няма как да имат добро семейство, щото единия ще мълчи, а другия ще си прави каквото иска.

Н евсеки среща идеалния на улицата, някои полагат усилия, за да са щастливи  Peace

# 237
  • София
Вили, аз детето му не го намесвам изобщо, прочети ми доводите. Мъж, който не знае с какви пари ще плати сметките и вдига скандал като му обърнеш внимание на този факт, не е мъж, от който да родиш.
Или може да роди от него, но само след като е сигурна, че има възможност да издържа себе си и детето си сама. Ето, това е вариант  Peace

# 238
Да, другите не са били влюбени никога.
Ами така звучи-за мен не е толкова лесно да си кажа" явно не е за мен,оставям го"

# 239
Детото може да е негово, но той е направил избор да има човек до себе си отново.
Следователно ще трябва да се научи да балансира, да уважава и мнението на човека до себе си, а не да мисли първосигнално.
Защото ако утре има още едно дете, тогава то пак ли ще е само негово?
Интересно как ще се оправи с разходите при наличието не на едно, а на две деца, след като в момента не може да мисли трезво дори само за едно.
И не е толкова чужда, щом споделя парите си, времето си с него. Т.е. определено има право на глас и мнение къде да отиват и нейните пари, и общите пари...
В случая не бих казала, че това са нормални, естествени взаимоотношения. Единият да харчи като луд, другият да не може и образование да завърши, но да няма право на глас, защото ставало дума за дете.
И то за глезотии. Разбирам да е за здраве, за нещо подобно, но за лаптоп, ай фон и подобни...  Stop
Стоиш на свещ, но детето ти има лаптоп. Интересно тогава като идва при баща си, ще има ли ток да си зареди батерията поне...

Общи условия

Активация на акаунт