ПревAля вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 34

• 27 361
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
А стомаха добре ли ти е от диклофенака ?

Да, аз го пих само 3 дена, може би затова.

Ти как си? Позволих си да чета в скритите съобщения  Embarassed Embarassed Embarassed, видях, че нещо не си добре. Оправяй се бързо  Hug

# 706
Аааа, всички барате в скритите съобщения Mr. Green

# 707

Ми като не искате да бараме пишете си ги на лични бе  Whistling

# 708
Макче , имах температура и стомашни неразположения , днес май нямам и почти не ми се гади .

Не й се карай на Пепито , моля те ! Hug Hug Hug

# 709
Аз умирам от главоболие. Вече пих два аналгина.
От петък се разправям с една пратка и започвам да си мисля, че не всяка професия става за мъже.

# 710

Лелеее..аз от една година съм така..И в 10 да легна и в 3 сутринта..все тая.По-рано от 13 часа след обед,не мога стана.. newsm78

А не работиш ли ?
Как така в  13 ч. ? newsm78

Ми не..Писна ми..
И на мен ми писна... обаче се опасявам, че така или иначе никой няма да ме остави да спя до 13ч. и затова си викам - я по-добре да си ходя на работа, да съдействам за общото благо... пък някой ден ако я докарам до пенсия тъкмо ще си ставам в 4 от само себе си... Crazy... и така си кютам...

Емм..ма аз до преди две години бачках като луд.От малък.И си поинвестирах малко,та ся има откъде да рупам..Щото 2010 бизнеса ми..бе не фалирах,ма..натам нещо вървеше и реших,че няма кво да забатчвам повече,пенсионирах от всякакъв вид работа и не се оплаквам.Е,изпада по нещо винаги,щото съм се занимавал с какво ли не в тоя живот,контакти много..Все в месеца едно две неща ще свърша.. Ама честно,родих се откак реших,че няма да бачкам"официално". Embarassed

# 711

Ми като не искате да бараме пишете си ги на лични бе  Whistling

Бъзикам се бре Макова,  Mr. Green

# 712
Снеже, какво с тая пратка?

Иксипнос, ти там отде рупаш, в един момент всичко ша свърши, да те видя тогаз Mr. Green

# 713
eksipnos , и аз от малка бачкам, не съм спирала - единствено бебета като гледах не работех... но пък в нищо не съм инвестирала...освен в общото ни минало с БНД и в собствения си кеф  Laughing
Дай Боже всекиму да е като теб Simple Smile. Радвай се на живота и на детенце и си поспивай и заради нас Simple Smile.

# 714
Имам една приятелка, която ми каза, че цял живот инвестира в гардероба си. Признавам доста беше се постарала Mr. Green

Хаха, Хепинка,  фнимаФай Mr. Green

# 715
Аз в ходене напред-назад инвестирам, това ми е страстта. То не че е имало милиони за инвестиране де  Mr. Green.

# 716
Ама честно,родих се откак реших,че няма да бачкам"официално". Embarassed

Щом мислиш , че си се подсигурил дългосрочно ! Laughing

Снеже , и мен вчера много ме болеше глава , но при мен не беше само това .
А каква е тая пратка , от доста време ти създава ядове ? newsm78

# 717

Иксипнос, ти там отде рупаш, в един момент всичко ша свърши, да те видя тогаз Mr. Green

Ууууу,ма си лоша..За щастие наемателите у София не свършват Whistling

Ама честно,родих се откак реших,че няма да бачкам"официално". Embarassed

Щом мислиш , че си се подсигурил дългосрочно ! Laughing

Снеже , и мен вчера много ме болеше глава , но при мен не беше само това .
А каква е тая пратка , от доста време ти създава ядове ? newsm78

Аммм..аз не съм казал..да..Инвестирал съм всичко в недвижимо,и що-годе е добре.. Peace

# 718
Еее, така кажи, признавам те тогаз, вързал си си гащите Peace

# 719
Пепи , туй с изневярата що към мен си го адресирала ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт