ПревAля вече месец март, крайно време е за принцопад! :) - Клюки 34

• 27 318
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Хепника, предупреждавам те Crazy Да си знаеш, никакви пътувания... Mr. Green

# 721
Здравейте, компанията Simple Smile

Днес се разходих с малката навън, нахраних я, приспах я, пратих каката на английски, сега отивам да изкарам пътьом малко кинти, които все не ми достигат напоследък - за разлика от някои богопомазани тук Simple Smile  hahaha

Дните стават все по-хубави, ех, ако можеше до края на света да е така Simple Smile

# 722
Снеже, какво с тая пратка?
Пратили са я в друг офис на края на града.
Обаждам се да я препратят в петък. Добре в събота. В събота отивам - няма я.
Днес се обаждам - до края на работното време ще я препратят. След малко ми звънят от другия офис - Няма ли да си я получите? Казвам, че са казали, че ще я препратят- о, добре! Ще я препратим. Много се съмнявам дали като си отида ще са я препратили.
На такава работа мъж не трябва да работи!

# 723
Хепника, предупреждавам те Crazy Да си знаеш, никакви пътувания... Mr. Green

Само с теб , мило !

# 724
eksipnos , и аз от малка бачкам, не съм спирала - единствено бебета като гледах не работех... но пък в нищо не съм инвестирала...освен в общото ни минало с БНД и в собствения си кеф  Laughing
Дай Боже всекиму да е като теб Simple Smile. Радвай се на живота и на детенце и си поспивай и заради нас Simple Smile.

Тенкс,Lib    bouquet
Само хубави неща да ви се случват,на всички дами тук.Чета ви,и мисля,че наистина заслужавате..Не се"подмазвам"..Ма като гледам к'ви кокошки фърчат по улиците..Както и да е..Успех в живота момичета!
 Аз просто съм си далновиден откъм финансите(сигурно щот съм мързел,а неволята учи!)и имАх късмет.Т'ва е..Ма що не съм тъй далновиден и откъм дамите? newsm78  smile3538

# 725
Абе то и аз съм далновидна, имам и акъла и образованието, че го и работя, ама пусто никога не съм изкарвала повече, отколкото мога да изхарча  Mr. Green... та нямам друго освен кола, деца и ипотека  Mr. Green. С дамите винаги съм била далновидна, обаче откъм кавалери не случвам нещо - или са тъпи, или са побъркани, или са мухльовци... съдба  Joy

# 726
# 727
Абе вие двамцата много се заигравате нещо Thinking Пу, да не ви е уроки... Mr. Green

Снеже, преди да идеш, пак се обади Peace

# 728
Абе вие двамцата много се заигравате нещо Thinking Пу, да не ви е уроки... Mr. Green

Хитруша е Lib ! Grinning

# 729
 Mr. Green Ревнивки  Crossing Arms
Що пък да не го взема - отговорен, подсигурен, кво му е - мъж-мечта   Crazy
Далечко ми е, обаче  Laughing
Иначе като куцо пиле домат го отнасях... Mr. Green

# 730

Снеже, преди да идеш, пак се обади Peace

Embarassed newsm43

Мноо па сте лоши..няма да си пиша с вас! Crossing Arms

# 731
Mr. Green Ревнивки  Crossing Arms
Що пък да не го взема - отговорен, подсигурен, кво му е - мъж-мечта    Crazy
Далечко ми е, обаче  Laughing
Иначе като куцо пиле домат го отнасях... Mr. Green

Ами затова казвам , че си хитруша ! Grinning
Ама , виж , той се скри като чу ! hahaha Joy

# 732
Ми нали го предупредих в една друга тема че съм бедствие...какво да прави горкия, изплаши се  Mr. Green
Айде да бегам аз да си прибирам дечурлигата, после пак Simple Smile

# 733
Екси, айде стига, да не си мома, та ша се сърдиш Peace Покажи се като истински мъж, омайвай ни Mr. Green

# 734
 Embarassed Embarassed Embarassed

ееее...баси как ми оскубАхте парушината начи! Twisted Evil
Не съм се уплашил..Срамежлив съм Embarassed

Екси, айде стига, да не си мома, та ша се сърдиш Peace Покажи се като истински мъж, омайвай ни Mr. Green
Ша ви омайвам!Как пък не!..Вие за деликатност не сте ли чули Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт