Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 094
  • 711
  •   1
Отговори
# 45
ira_d - кой сайт за необходими калории за деня ли? Пробвай най-горния линк от моята страничка с полезни линкове тук - http://miami.beach.rbcmail.ru/Kalorii/Links.htm - не ти го давам директно в постинга, защото - по някаква причина - форума го счита за рекламен спам и изкривява директния линк.... не знам защо...  newsm78

Значиии... ако ти излезе 1530 ккал/ден, то би трябвало да хапваш 1100-1200 ккал/ден и това да доведе до намаление на теглото ти!  Peace Ама пък ако си била на доста по-ниски нива през изминалите 10-20 дни, то може и да ти мръдне теглото и малко нагоре... Нямам опит с такава ситуация, честно...... Но пък навсякъде, където съм чел за някакво режимно хранене, пише, че НЕ трябва сумата калории за деня да е по-малка от 1100........  Rolling Eyes Ако за деня ти липсват 200-300 ккал, то можеш да си прибавиш 1 междинна закусчица към 10 ч. сутринта, състояща се от (примерно) 1 варено яйце <95 ккал> и 1/2 филийка пълнозърнест хляб <37 ккал> и 100 гр. плодово кисело мляко <90 ккал> След някакъв допълнителен период на дозахранване (ако има такъв при теб) - би трябвало за седмица-две да смъкнеш кило и нещо... Wink

# 46
Miami, благодаря ти  Hug Hug Hug Сега наистина няма да спя  Grinning Толкова интересно ми стана, че не мога да изключа компютъра  Grinning Чета и се образовам  Wink Започнах да тренирам леко, но да намаля само с 200-300 кал означава 1700 на ден. Колкото и да обичам да ям това ми се вижда огромно количество за моя свит стомах. Ще опитам с 1400-1500. Бреееей, много странно се чувствам. За първи път в живота си да искам да отслабна и да трябва да ям повече от колкото искам  Laughing Е, може би няма да е толкова трудно, ако спра да се тъпча със салатки, но са ми толкова вкусни! Не мога да повярвам, че изяждам всичко, което изяждам и се предполага, че ще отслабна. На всичкото отгоре съм само 1.5кг нагоре след края на сиропените дни. След пълния глад имам предвид, не след захранването. 1.5кг са почти само храната и солта, които са липсвали в тялото ми. Утре ще докладвам дали кантарът ми е приятел или ще се разделяме с него...

# 47
ira_d - значи може и аз да не съм разбрал мн.добре цифрите,,,,, ииии... ако "отиваш" към 1400-1500 и са ти множко, то спокойно можеш да си "спестиш" около 100 ккал и да вървиш в зоната 1250-1400 ккал/ден... Щом имаш вдигане на теглото в тия дни след сиропените, карай в тая зона (1250-1400) докато се стабилизира теглото ти, макар и на по-горно ниво... чак после би могло да очакваш намаление от принципно намаления калориен прием + спорт евентуално..... Не си изхвърляй кантарчето - ще ти трябва...  Laughing Но пък аз не бих се мерил всеки ден - това би ми вкарало повече стрес, отколкото ползи.  Peace Аз се меря 1 път седмично за да "хвана" някаква разлика, обикновено е към 1 кг надолу  Thinking Ти за да "хванеш" стабилизиране на теглото можеш (компромисно) да правиш измерване на 3-4 дни, т.е. 2 пъти седмично. Така, като отчетеш 2-3 приблизително еднавки измервания - това ще ти е отправната точка... Така мисля... поне ми звучи логично Wink Дай си време! Гледай изпадането в някакъв стрес да го пропуснеш  Peace

# 48
  • 1st floor
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 влизам с гръм и трясък да се похваля,преди малко се претеглих и съм 70кг. hahaha  Hands Clap  Hands Clap отслабнала съм от миналата седмица с 3 килограма.Ако знаете за мен това какво постижение отдавна не съм виждала стрелката на кантара там,нямате си на идея колко съм щастлива и надъхана.Поставям си нова цел 67 кг.Бавно,но славно надолу.

smile3501 smile3501 smile3501 Браво, Кикси !!! Само така!!!
Ира , не се отчайвай, може би е нормално след този глад със сиропа да върнеш някое и друго килце. И правилно ти е казал Маями - не се мери всеки ден.  Grinning Резултата ще дойде, не се притеснявай. И не забравяй да се храниш по-често - трябва да докараш храненията до 4-5. И е хубаво паузата без храна през нощта да не е повече от 12 часа. Ако искаш ела в спортната тема, щом ти се тренира, ние с Кикси сме там... Grinning

# 49
Благодаря ви за подкрепата  Hug Heart Eyes Присъединявам се към отбора на Кикси, защото днес съм мнооог щастлива! Кантарът е прекрасно нещо  Simple Smile Продължавам да ям и идвам при вас, момичета, че освен кг, трябва и мускул да се стяга.

# 50
  • 1st floor
Отчета ми за днес:

З: елда със сирене
Втора З: малко извара, свинско филе
О: кисело зеле със свинско /броих и зелето  Mr. Green/ с доволно количество лют пипер, че го поизсипах  Twisted Evil
Сл З: ....ето тук се почва едно разнообразие през час - вафла, киви, малко гъби с масло
В /предстои/ : пак зеле със свинско...

Тотал : 1255 ккал.

Отчитам се с две тренировки за деня - преди обяд за корем 30 минути, вечерта още 20-тина кардио. Днес няма каране на колело, защото децата са на английски и някак не върви дърта магарица да върти педали из училищния двор сама... Mr. Green

# 51
  • Русе
моля някой да ме набие вече! цяла седмица съм извън режима си а днес направо....  doh отиде ми реномето
закуска кафе
обяд 100гр пържола
след закуска - 10гр. шоколад и 100гр царевични пръчици
толкова съм уморена, че нищо не ми се яде и може би.... няма да ям или ще изпия една бира за да умра по лесно. #Puppy dog  с нея може да го докарам 931ккал.
и водата ми само 0.5 литър.
крайно време е да се взема в ръце.
и не съм се мерила и теглила - пълно занемаряване.

# 52
отчета ми за днес:
з:1преп.филийка+топ.сирене+капучино+40=140кал.
2з:кафе+4сладки=140кал.
обяд: мусака  Mr. Green 600кал.
слз 4сладки + кафе=140
2сл.з фреш портокал+лимон 20 кал.
вечеря: 200гр.кисело мляко+1 настъргана ябълка +канела=160кал.
Тотал 1200
между другото ябълката сесена с кисело мляко и канела= неочаквано добра комбинация
непокорна елдата на какво има вкус,прилича ми на леща,вкусна ли е?
И плюс това днес пак много ходене и упражнения
вижте в този сайт има калориите на много рецепти http://www.eniaksoftware.com/recipe.html

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 20:30 от kiksi007

# 53
ira_d - Браво на теб, кантаро-спасителкееее...   bouquet

elan - споко ся..... нали си под пара на проект.... гледай да ти излезе проекта, за другото пак ще влезеш в ритъм, няма къде да ти избяга  Peace Hug

Непокорна - и аз отчитам 88 ккал намалени от 2 км бързо ходене от тролея до вкъщи  Mr. Green

# 54
  • 1st floor
моля някой да ме набие вече!
Разбира се, разчитай на мен!!!
 fight fight fight
Сега сериозно  Naughty - ако не искаш да си прецакаш метаболизма и да си нагласиш тялото да работи на супер ниски обороти, да спреш да гориш калорийки и всичко, което хапнеш да ти се складира на д-то, и на края да се чувстваш изтощена и изморена, започни да се храниш!!!

между другото ябълката сесена с кисело мляко и канела= неочаквано добра комбинация

Peace Аз ям само кисело мляко и канела - много ми харесва, пък и канелата спомагала за горене на мазнинките в областта на корема. Сутрин и вечер като чай с мед/това няма да го близна  Sick/, а аз я приемам с кисело мляко.
Еладата... Thinking...какво да ти кажа...първия път - направо щях  Sick , втория също...после взе да ми харесва...Сега ми е любима закуска...Има две мнения за нея - или ще ти хареса, или никога няма да я възприемеш. Правя си я със сирене, понякога и без...Ако може си вземи по-малко количество и пробвай. Дано ти хареса - безкрайно е полезна...И гледай да е по-светла, тъмната е обработвана ...
Кикси харесва ми менюто ти!!!  Grinning

Непокорна - и аз отчитам 88 ккал намалени от 2 км бързо ходене от тролея до вкъщи  Mr. Green

Така се почва!!!  Mr. Green
Аз да си призная , нещо се преуморих днес с двете тренировки и едва завърших вечерната. Душицата ми излезе накрая на кардиото...Ще си правя по една само...

# 55
  • Пловдив
Здравейте момичета, хайде хоп и аз тук, записвам се да чета и почвам да броя Simple Smile   bouquet Темичката е страхотна, пълна с необходима и интересна информация.

# 56
  • 1st floor
Добре дошла, ivelina2 !!!  Hug И добро утро на всички!!!  food010 Хубав, топъл, слънчев и нискокалоричен ден ви пожелавам!!!  Grinning
Маями, ето къде съм чела за проманята на калории :
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lM2eOAbdE-s … hiyat-metabolizam
точка 5!  Grinning

Ей, никакви ви няма в темата. Времето се затопли и зачезнахте!!! Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 13:34 от НеПоКоРнА

# 57
  • Русе
здр. днес най после се видях - зя съжаление и в огледалото - ужас - мязам на парцал - сякаш не съм спала от 100години, обратно на спящата красавица. и така за сега деня върви добре - пържола за обяд със зелена салата - не можах да я изям цялата, довечера супа от кокошка ако имам сили да я стопля иначе ще си доям пържолата. 10гр шоколад и едно малко мъфинче ама нямам спомен сама ли го изядох или само си го взех от кутията - както и да е брои се.
килцата са между 54 и 55 - не съм мерила мерки. водата не ми спори, но шишето гледам да ми е пред очите -до тук литър, слаба работа.
Добре дошли на новичките

# 58
  • 1st floor
едно малко мъфинче ама нямам спомен сама ли го изядох или само си го взех от кутията
Ооо, милата!!! Чак ми става мъчно като те чета... Sad

Аз пък едва пиша, че си порязах  безименния пръст на дясната ръка - малко, но дълбоко...и много боли...Чистих цяла сутрин и сега се разпукна като майска роза раничката... Cry Направо ми идва от яд и самосъжаление да изям един шоколад...ама няма!!! Mr. Green

# 59

Непокорна - ахааа... сетих се, ама докато вдянааааа...  Peace Бива, бива я тактиката  Laughing На мен пък ми хареса т. 6 - мн.добре ми се връзва с "новата" ми тактика за повечко протеини дневно и всеки ден  Party

Общи условия

Активация на акаунт