Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 101
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
еееей стига бе, ям си, ама не мога често и разликите между вечерята и следващото хранене е повече от 12часа, което хич не е добре. утре няма да ходя никъде и ще съм си съвсем в норми.

непокорна , нормално е да качваш кг, те тежат повече от сланинките, а с твоите тренировки.... напълно нормално

# 76
elan - вероятно си права.... за Непокорната с нейните тренировки Wink Аз си го мислех за себе си същото, макар че не тренирам чак толкова, но в последната седмица си е малко повече от преди.... Т.е. измервам, че % намаление на чисти мазниние по-голям от предния път, което означава (макар и малко) повече запазване на мускулна маса.... Не мога да го отчета със сигурност СЕГА... Ще гледам и следващото си измерване  Rolling Eyes

Забравих да спомена, че за 2 месеца броене съм надолу с 9.5 кг!!! Въобще не съм се надявал в средата на м. януари на това! Сега ми трябват повечко тренировки иииииии.... до края на другата седмица ще гледам да се случи това  Peace

# 77
браво бе хора Miami_beach Hug smile3508 9.5 ухааааа чак ти завидях

# 78
  • Русе
Браво Маями, супер резултат. newsm10
ами аз съдя и по себе си - докато тренирах сериозно не смъквах кг но не се тресях а сега няколко седмици не тренирам - по обективни причина - кг надолу сланините пак взеха да се тресат или може би сега по си личи - незнам.
аз за два месеца 4,5кг - бреее като го пиша сега баш си е добре има още толкова, кога ли ще стане - дано да е до май Wink

# 79
  • 1st floor

Забравих да спомена, че за 2 месеца броене съм надолу с 9.5 кг!!!
Най-важното си забравил!!! hahaha Браво, сега ти си нашата гордост!!!  Peace Колко още кг. минус ти трябват до целта?

Тази вечер пак се мъчихме с  Джилиан-ката  Mr. Green . И после в банята реших да се правя на кулутристка  Mr. Green. И докато миех с едната ръка зъбите   grinning012, с другата свих и стегнах бицепса -  Shocked малеее, каква буца се получи...Ако не вярвате, пак ще фотна  photo... hahaha Не вярвам, чак мускул да съм направила, ама явно се събира нещо там за момента...

poli73 , къде се изгуби?! Simple Smile

# 80
отчета ми за днес
З кис.мляко+ябълка+прясно мляко+1л. капучино=200кал.
о 2пр.филийки+салам+1чашка бира=300кал.
сл.з капучино+диетичен десерт=200кал.
вечеря- пил пържола+домати+сиренце+ориз=около 500
 Mr. Green десерт парче руло 300 кал.
Тотал:1500  Mr. Green

# 81
Благодаря много за топлото посрещане Simple Smile искам само да ви питам как се справяте със сладкото,защото това на мене ми е страст и вече се чудя по какви начини да се справя с нея... Sad

# 82
poli - Това го приемам като комплимент.... Мерси, значи!  bowuu А междувременно най-вече раликата на СМ в кръста се забелязва и все повече колежки ми казват "А ти да не си отслабнал...", а аз скромнича, хех...  Laughing Но вътрешноооо: да чуваш това - е приятно (естествено)!  Sunglasses И като си помисля, че постигам този ефект в зимно време, когато обикновено "слагам" КГ, докато дойде лятото, когато "махам" малко... Т.е. в последните години КГ си нарастват при мен стабилно, хъх... Shocked Аз затова и нямах НИКАКВИ съмнения на на 23.януари.2012, че трябва да направя нещо за да преобърна тази тенденция!!!  Rolling Eyes И като си помисля, че първоначално като реших, че ще следвам тактиката с броенето на калории си направих груб план че да намаля към 10 кг до към 1-ви май.... То значи много добре ми се е отразило "броенето"!!! Иииииии със сигурно мога да кажа, че НЕ СЕ чувствам недохранен - свикнах на това ниво калории! Сега  трябва да задържа тенденцията и дори да имам известен застой в КГ няма да ми е драма - все пак 9.5 кг смъквам по малко всяка седмица БЕЗ застой и би било нормално да се позадържа на някаква цифра КГ... Но пък да кажа, че не съм прилагал особено тенденциозно нито 1 от всички познати ни хватки за "отлепване" от "застой" тъй че имам резерви след като се стабилизирам малко физически  Twisted Evil

Непокорна - отначало си мислех за 10 кг намаление да се боря.... после - към средата на февруари - прецених, че ще е по-добре да "ходя" към още -3 до -4... малко "нахално" към самия мене си, нооо... сега не го считам за НЕвъзможно... още повече, че плана ми беше (и си Е) с хоризонт за постигане към-то началото до средата на м. юни.2012  Peace

Да кажа още, че за ново-дошлите броящи и всички останали четящи слагам мотивационна картинка на профила си - от Маями бийч, естествено!  Sunglasses

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 21:28 от Miami_beach

# 83
Редактирам се. Постът ми нямаше нищомобщо с темата  Grinning

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 11:58 от ira_d

# 84
Ето ме отново. Днес: почистих огормна купчина листа пред къщата, пренаредих новите саксийки и т.н. и посипах бели камъчета като торбата тежеше много значително над 20кг, защото я вдигнах с много мъка. Отне ми около два часа. Сега: изкъпах дечицата, сготвих, оправих спалните и хола, прибрах огромна купчина с изпрани дрехи, пуснах нова пералня, разтоварих миалната и я заредих отново, измих тенджерите, качих кутии с дрехи на тавана. Утре: трябва да мия кухненските шкафове и банята, подовете и да започвам да чистя лехичките в градината отзад. Добре де, къщата е много малка и градината е много малка, но ако това не минава за тренировка, възмутено напускам групата на спортуващите  Mr. Green
Сега отивам да ям зелева салата и кус-кус със зеленчуци и после лягам. Не съм се мерила, но виждам, че има голяма полза от новата диетка  Heart Eyes
Маями, много съм впечатлена от резултата ти! Явно си упорит!
Непокорна, естествено, че на кг ще качиш. Но на см ще се смалиш  Grinning А на кой му пука за кг, когато изглежда чудесно?
Power kata, добре дошла! Аз постя и това много помага за сладкото  Simple Smile
Кикси, аз също подкрепям режима ти. И аз се опитвам да ям често, но съм по-скоро от групата на Елан. И аз съм много отпусната и това ме дразни. Отивам да ям, макар и в 9.30 вечерта и ви пожелавам лека нощ!

# 85
ira_d работата,която си свършила е изгорила доста калории,а също и стегнала и мускулите Simple Smile
аз имам едно запитване-като определите колко калории да приемате дневно в този план само здравословни храни ли приемате или си позволявате и някоя забранена храна  Heart Eyes

# 86
  • 1st floor
powerkata ,за калориите има калкулатори в нета, както и на първа стр. на темата ни. Вадиш от нужните 15-20% и виждаш в какви граници трябва да се побереш , за да сваляш. За забранените храни да кажа  Mr. Green - повечето от нас май си хапваме от всичко по малко...а понякога  и по повече  hahaha Аз също обожавам сладките неща и почти не минава ден без нещо мъничкооо... Blush
ira_d , здравата си се поизморила...
Miami_beach , добра е снимката, ама дано и на живо го видим някой ден... Laughing

# 87
Miami_beach , добра е снимката, ама дано и на живо го видим някой ден... Laughing

Aммм, ше работим по въпроса за "живото" включване... ма много дълъг кабел требва  Twisted Evil Hug

# 88
  • Пловдив
Аз се включвам с едно питане, използвах този калкулатор http://www.forevernutrilean.com/ForeverLeanBulgarian/calculators.html , и зададох много леко натоварване 7 часа + 60 мин. ходене- даде ми 2130 калории , което събрано с ОМС 1393 калории ---не ви ли се струва прекалено много  newsm78 . Аз броях няколко дни , в които ядях по 1500 калории до 1700 ... някой път доста по-малко бяха. Ако може да ме насочите малко Simple Smile)))))
И да ви попитам-готвените ястия как ги разбирате колко грама са Simple Smile))))) , аз нямам кухненска везна , а пък и ще ми бъде много странно като си сипвам да гледам колко грама е чинията, после ястието Simple Smile) САМО в бързото хранене има теглене и там хубавото , е  че можеш да си поръчаш колкото искаш хихиих. Ако ми кажете ще си купя кухненска везна де...какво да се прави като съм решила да ставам счетоводител по храната.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 13:37 от ivelina2

# 89
  • 1st floor
Аз лично гледам тук - и калориите и от долу може да си изчислиш от колко имаш нужда. Аз си цъкам от долу спокойно ежедневие.  Този, към който си дала линк, на мен лично много ми завишава и ще стана като прасенце  Mr. Green, ако го следвам. Вземи си везна!  Peace Може да изчисляваш по рецепти и тук :
http://zdraveya.com/kalkulatori/kalkulator-recepti?id=2&selected=1
Излиза за цялата манджа и после разделяш на порции.
Аз току-що съгреших с едни семки... Embarassed Много калорични излязоха... #Cussing out До сега, заедно с обяда съм на 1136... а довечера сме на РД...оооох! CryНаправо ми се отщя да ходя.  Тия съботи и недели са ми много сложни. Ето какво съм яла  Sad :

З: малка чашка пр. мляко с 15 гр. овесени ядки
Втора З: 1 банан ,  половин пакетче семки, 15 гр. солети, 30 гр. шоколадови бисквити
О: елда с гъби, моркови и лук, задушени в масло, зелена салата

Втората закуска /ако може така да се нарече/ ми е супер излишна...Ама нали съм като ламята Спаска, като видя някой около мен нещо да яде, не мога да не си хапна... Tired Ей, сега да ми спадне малко храната и ще си заформя едно кардио по никое време, че гузната ми съвест ме гони... Mr. Green Покарах и колело сутринта - към 15-20 мин, на трудна степен.

Общи условия

Активация на акаунт