Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 120
  • 711
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
хахаха Simple Smile) ,
еми ще взема някаква везна тогава... и .... на мен също ми се видяха супер завишени тези калории и аз ако ям по толкова Simple Smile)))))))) и другите от темата ако ги спазват ще направим свинарник хах,

# 91
НеПоКоРнА - не се притеснявай за семките,това са полезни мазнини за тялото  Heart Eyes направи някоя коремна преса и всичко ще е под контрол.
Аз днес станах към 9 и ходих да потичам с една приятелка,обаче тя не  е тичала от миналото лято и се изморяваше бързо и докато тя почиваше аз направих няколко обиколки в повече.След това около 40 мин ходене пеша и се чувствам суперрр  Mr. Green
Отчетът ми за днес е :
Закуска: една малка ябълка
Обяд: пълнозърнести спагети с  майонеза и половин кренвирш (вредно е знам,ама да не ги изхвърлям та ги оправих набързо   Embarassed)
дотук се събират около 830 ксал по моите изчисления
Лек и усмихнат ден на всички   jumpuu

# 92
ivelina2 аз като приготвям ястия записвам приблизителен грамаж,защото нямам везна,дори като изчислявам калориите на калкулатора пиша малко повече грамове,защото калкулаторите не показват с точност калориите на всеки продукт,показва приблизително колко са,за да имаме представа за тях  Wink
между другото аз мисля в началото да приемам повече калории(около 1600-1700 мах) и постепенно да започна да ги намалявам-до 1000-1200,за да не стане като предишните пъти  newsm61

# 93
  • 1st floor
Мисля, че е добра тактика, да не започваш от много малко!!!  Peace Аз в момента нещо съм в застой, но обмислям да си намаля дневните дажби с около 100 ккал. Макар, че е трудно. Но първо ще пробвам да си раздалеча във времето мръсните дни /което е също толкова трудно  Mr. Green/.
Браво за тичането!!! Аз все се каня и все си измислям причини за да не го направя точно в момента. Май ме е страх от провал  Mr. Green, защото преди две години се пробвах и нещо не ми спореше... Thinking За днес се отчитам с едно кардио на Джилиан, след което се чувствам супер!!! Изпълнена с енергия, лека приятна умора и избягал апетит за каквото и да е!!!  Grinning

...за да не стане като предишните пъти  newsm61
Какво е станало предишния път?

# 94
ами бях писала в началото,че преди се хранех здравословно,а сега някакви депресии зимата ме хванаха,празници след това ии...резултатите са на лице.Тъпчене до момент в който ходех да повърна,защото чувствах ужасна тежест.Лишавах се от храни и след това 3-ино си наваксвах.
Кофти история...но нищо човек минава през всякакви периоди.  Simple Smile
А щом при теб няма промяна,намали калориите,но не гладувай.Виж от какво предимно се състои менюто ти за деня.Имам в предвид,че ако мазнините и въглехидратите са в повече това ще забави процеса на слабеене.  Heart Eyes

# 95
  • 1st floor
Знам за пустите въглехидрати. Ама аз май освен злоупотребите с тях, често си правя и мръсни дни. Първо това ще поправя + увеличаване на белтъците /и това ми е трудно, докарвам ги до към 25-30%  Rolling Eyes/. После ако не стане нищо - ще намаля малко още калорийките. Да гладувам - повече никога!!! Naughty Пробвала съм - свалих кг, захраних се разумно, резултата накрая беше възвърнати килограми + още 2 кг , без да съм увеличавала храната от преди гладуването.
Сега ми остана малко за сваляне и се запъна като магаре на мост... Tired На око като се гледам, да кажем, че имам още един кг. сланинки на потърпевшите места... Mr. Green

# 96
бравоо,няма да се даваш!    yes и аз с въглехидратите съм много зле,днес направо се олях с тях  ooooh! и във връзка с това да съобщя калориите за днес:
закуската и обяда ги казах
следобедна закуска: мандарини и ябълка
вечеря:боб с лютеница+ 1 филийка хляб Вита + 2 палачинки с шоколад  Embarassed
общо за деня:1930 ксал
май имам нужда от fight

# 97
аа пък как ме боли гърба то саксии ли не беше,торове ли,че и племенницата и тя ми стопи лагера,но успях да си направя упражненията  Joy та отчета е
з: 2 преп.филйки(като никога ръжени)+1ч.л.мед+3в1= 200кал
о: спаначник(изобщо не знам как да го смятам,ама го слагам към баницата)+шок.бисквита=600кал.
сл.з. 2 изцедени лимона=10кал.
2слз. 2 бисквити белвита=120кал.
вечеря: 100гр.кис.мл.+настъргана ябълка=170кал.
Тотал:1100
поне успях да ви изчета е малко отгоге отгоре ама,важно е старанието
аа и най-накрая си купих сантиметър и утре ще се измеря,че набижаава и вторника когато ще се отчета за 2рата седмица "на диета"
обаче да си кажа,без бой  bash че и аз съм към клуба на въглеходратоядящите
и да си добавя още около 150 кал.малко салам и лъжица боб тотал 1250

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 20:48 от kiksi007

# 98
  • 1st floor
Добро утро, мили другарчета! morning
Вчера имах тежка вечер на РД.  Wine Glass Drunk Пълен провал, от към броене на калории.  devil Днес пък племеника ми има РД и като ви казвам, че ми писна от празници, да знаете , че е точно така!!! Sob Той поне е голям и празнува някъде по дискотеки и заведения, така че ще почерпи по-скромно "детето" /което е две глави над мен/...Ама пак ме дебнат изкушения от всякъде. Хич не ми е лесно. Сега едва гледам, бъркам си кафето и преди закуска ще ходим с щерката да потичаме в двора на игрището. running Не съм сигурна колко точно ще издържа, ама колкото-толкова. Трябва да почна от някъде...пък по малко, по малко ще увелича...Само да си доизпия кафето и да успея да си отворя и другото око...  smile3507
Хубав ден от мен!!! Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 10:02 от НеПоКоРнА

# 99
Добро утро и от мененее   Simple Smile Понеже вчера се изложих,днес станах раничко и отидох да потичам малко в най-близкото игрище до нас.Направих 9-10 обиколки и вече батерията е заредена   girluu
След малко ще мисля и какво да закуся,сутринта пийнах една чаша топла вода на сила. Shocked
НеПоКоРнА - и аз тези празници хич не ги обичам,защото изкушенията са много и е много трудно да устоиш,не се притеснявай хапвай от всичко по малко да се вместиш в рамките на допустимото Simple Smile
Лек и изпълнен с позитивни мисли ден на всички  Hug

# 100
  • 1st floor
ООооо, имала съм си другарче в тичането  Grinning . Ето ме върнах се, тичах 20 мин. без спиране, средно темпо. Можех и още , но ми доскуча.  Embarassed Но съм доволна от себе си, даже не съм си мечтала за толкова...

# 101
20 минути тичане е  достатъчно да дадеш един добър старт на деня   Simple Smile
Ами другите къде изчезнаха... само ние с тебе си пишем тука май
Иначе искам да питам-за колко време горе долу постигнахте резултати от броенето на калории
След малко се изтрелвам към кухнята да си сготвя една зеленчукова супичка   chef и  започва броенето на калории  Hug

# 102
  • 1st floor
Ами, то зависи какви резултати гониш и от къде стартираш. Аз за към месец свалих от 49 на 46. Маями свали почти 10 кила за два месеца. Кикси 3 кг за 1 седмица. При всеки различно . Важно е да се свалят... Laughing Е, ще е приятно да става от днес за утре, ама нека имаме търпение. Grinning

Ами другите къде изчезнаха... само ние с тебе си пишем тука май

Другите спинкат още...или похапват нещо тайничко!!!  Mr. Green шегувам се...

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 11:29 от НеПоКоРнА

# 103
Браво,поздравления за чудесните резултати  smile3501 вдъхновявате ме  Simple Smile Ще чакаме и другите да се включат скоро.А недей така без скришно похапване  Joy
Днес стартирам с 1 грейпфрут -123 ксал
а и да попитам приблизително колко грама е една шепа орехи,аз я слагам около 20 грама newsm78

# 104
Другите спинкат още...или похапват нещо тайничко!!!  Mr. Green шегувам се...

Aaaa... не!  Naughty Няма скрито-покрито!....Особено пък при мене... Днеска и аз съм на зеленчукова супичка - така се поочисти хладилника от всекакви видове малки парчета броколи, праз лук, карфиол и т.н. С малко картофи и обикновен лук и 1 домат супер-добре стана, че и полезно откъм калориите Wink Още за днес - пилешка пържола и сиренце Камамбер  Mr. Green Ееее, и шоколадец, де! Тя Непокорна ме знае, че шоколада много го тачим.... амаааа... сичко си записвам в сметката! И гледам да излезне, де Peace

powerkata - не знам за орехи, ама аз си сметнал 1 бадем, че е 8 калории и така ги отчитам - на бройки  Sunglasses Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 13:12 от Miami_beach

Общи условия

Активация на акаунт