Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 110
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
.....от толко дъжд по-добре да се запиша на плуване !  Peace

hahaha hahaha hahaha Да вадиме плавниците, а?  Mr. Green

За колелото - благодаря, търсех да заместя с нещо яйцата... Laughing

# 586
Здравейтеее
Да се отчета за вчера. Пак плодове, зеленчуци, кашкавал този път, че изведнъж ми се прияде, и едно сладоледче  Blush Тренирах на велоергометъра и скачах на въображаемо въже Laughing А така ми се щеше да съм стриктна вчера! Все пак днес съм -0,500 кг, а ако не беше този сладолед можеше и повече, ама...
Усмихнат ден, въпреки дъжда  Simple Smile

# 587
  • 1st floor
Ето го и моя отчет:

З: филия с кашкавал и св. филе , запечена на скарата
Втора З: грейпфрут
О: маслини, 2 сварени яйца, 50 гр. кисело мляко
Сл З: още маслини
В: кюфтета, зелена салата

Тотал: 1215 ккал. Въглехидрати - 35% /е такава цифра не бях виждала!!!  Mr. Green/, мазнини 35%, протеини 30%. Доволна съм!!!

Sunnyyy , не му се сърди на сладоледа, нали има минус!!! Laughing

# 588
Днес не съм смятала какво съм яла,но определено не надвишавам нормата.
Сутринта 100гр. кисело мляко и следобед 3в1 и 2 малки парченца лопушник и вечерта 1 таратор. Всичко останало през деня беше да опитам блата,да облизвам лъжици от крема на тортата,която правих торта,любимия си идва тази вечер и съм цялата в очакване,за това и нямах време да броя днес и да ям като цяло,иначе и пържолки има,на фурна естествено и салатка,но като отворя и виното прегрешението ще е голямо, ще отиде след 12 часа,калориите за утре ли да си ги сложа или за днес  newsm78
Все пак да си успокоя гузната съвест,тренирах стабилно и сега съм уморена оффф кога ще дочакам 12 часа...

# 589
  • 1st floor
kiksi007 , голяма дилема имаш с тия среднощни калории... hahaha Разпредели ги - малко за вчера, малко за днес, за да не умреш от глад, ако дойдат много...
Днес се престраших да се премеря, като се кръстех да нямам плюсове. Така. Плюсове в см. нямам, но и минуси също. Единствено при кантара - показа 46,5 , половин кг. надолу. От сиво вещество ще да е!!! Mr. Green
Изпих си топлата водичка, сега пия кафенцето и изчезвам на игрищата. Ще видят те, тия гадни сантиметри!!! Crossing Arms

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 08:08 от НеПоКоРнА

# 590
kiksi - пиши калориите от 0:05 часа в сметката за НОВИЯ ден - така го почваш от +100 ккал, примерно. Така си създаваш стимул за НЕизяждане на 100 ккал за същия ден, а може и повече  Peace Аз поне така правя и имам точно тоя ефект!  Twisted Evil Hug

# 591
Eй, Непокорна... че не ти дочетох постинга одеве до края...  Rolling Eyes Бравус за минусчето! Половин кило да е - надолу да е!  newsm19 И не ти е от "сиво" вещество - хахаха, майтапчийка!  Twisted Evil  hahaha hahaha

# 592
Непокорна, браво за минусчето   Party
Аз вчера си надвиших калориите и днес имам плюс, така че няма да се хваля  Laughing Дано днес да съм по- примерна.

# 593
Здравейте wavey
НеПоКоРнА, "шапка ти свалям" и за килограмите, и за волята, и за.....спорта omm и по твоя пример от вчера започнах чашата вода сутрин, слагам и малко лимонов сок от готовия
Да споделя какво констатирах от както съм на диета:
онзи ден се премерих и кантара показа 1,100кг отгоре /62,200/ и тъй като не съм превишавала много калориите и съм се хранила режимно, реших да направя разбор на приеманата храна и така последните 2 дни преди това мерене различното, което бях консумирала беше говежда пастърма и пуешки пушени гърди - все нискокалорични ирежимни храни, но.....със сол....това е - солта ми е проблема, ямно задържам и вода....пак от сол....махам я, от всичко Naughty
Не издържах и се премерих днес /по дрехите прецених, че ще ми подейства добре/ - 60,400кг. newsm68 newsm68.....не мога да ви опиша колко съм доволна
Продължаваааам  Peace
Успех на всички и хубав следобед  bouquet

# 594
  • 1st floor
Дааа, солта може да се окаже проблем!!! Отводняващо действа елдата /аз май я позабравих в последно време, чак днес на обяд ядох/ и разбира се - пий много вода!!!

Айде, направо да си цъкна отчета за днес:

З: овесена каша
Втора З: половин баничка
О: гъби с едла и масло, малко краставичка
Сл З: сладолед
В: кюфте със зелена салата

Тотал: 1353 ккал. Баничката ме подхлъзна днес. Пак добре, че не я ометох цялата. Mr. Green

Довечера съм дежурна с Джилиан, а сутринта се отчитам с 30 мин. крос.

# 595
Поздравления за свалените килца!  Simple Smile

общо за вчера (с добавка на хляб и маслинки по късни доби) - 1090 кал
днес съм на ... 6 бонбона тофифи и две кафета - 315 кал
и захващам обяда - тиквички с булгур 250гр 150гр - 195 кал + вафла - 180кал
за вечеря ... може би същото  newsm78 кюфте, домат, грейпфрут, ябълка - 300 кал
тотал: 990 кал

лошото е, че не ми остава време за спорт  Tired а и кантара не мърда

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 09:25 от did_ka

# 596
tesito - Eкстра така вървиш в правилната посока!  Sunglasses Аз покрай Великденските празници, че и след тях с разните му партита и др. такива все пресрочвам калориите, ще видим къде ще му излезе края на това! Не очаквам да съм много надолу, де Shocked  Иначе - за солта - си права! Трябва да се ограничава! Аз поне така свикнах от доста време и сега почти не слагам сол в салата и др. яденета, особено ако преди това е слагано сол за готвенето или при купешки продукти...  Peace

# 597
Привет!
малко неуверено си клатя 1кг надолу , но що пък да не се похваля  Grinning  - настигнах 70кг (няма да си местя линийката още - много мъчно бе това кило) От как съм с вас съм го замъчила! и ето най-после малък резултат!
предвид вчерашните калории, се събудих озверяла от глад  Laughing
препечена филия с лютеница и парченце кашкавал и луканка - 240кал
кафе (от как броя калории успях да намаля захарта в кафето) - 16кал
следва продължение ...  Sunglasses

успешен ден!

# 598
  • 1st floor
Добро утро и от мен!!!  Hug
И мен ме мъчи глад и то яко въглехидратен  Rolling Eyes. Ще видим днес как ще е. Готвя последното кисело зеле на тате  Mr. Green, та на него разчитам да смъкне калориите...Напълнила съм една огроомна тенджера  /докато се свари, после го запичам на фурната/, сигурно ще го ядем и утре...
did_ka, без оправдания, че няма време за спорт!!!  Naughty Половин час ти трябва, не повече!!! Wink Не е задължително да ходиш в зала, тичай си навън или си прави нещо у вас. Важното е на теб да ти е приятно. Резулатите ще видиш много бързо. Мога да се похваля, че като захванах Тае Бо-то целулита почти веднага започна да се изпарява!!! Laughing Сега с Джилиан съвсем го довърших. Смело мога да се развявам на плажа.   grinning039 Само тия паласки да се разкарат... Flushed Ако не - ще си сложа пояса на малкия около кръста, да не развалям гледката!!! hahaha Той се научи да плува и вече не му трябва!!! Mr. Green

Miami_beach, тези празници направо ни довършват  Mr. Green . Добре, че няма плюсове! Особено пък аз, както винаги рекордьорка във "високо калоричната" дисциплина!!!  hahaha Природата ме е надарила със зверски апетит, на който би завидяло всяко прасе!!! На всичкото отгоре, нямам претенции към храната, само грис не ям!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 10:09 от НеПоКоРнА

# 599
Miami, благодаря Hug
Както писах вече, напълно я изключвам гадната сол Naughty, само където слагам някоя от готовите подправки, но пък се надявам да е много минимално съдържанието на тази "отрова"....сещам се за кампанията, която върви сега по ТВ - "Не сипвайте сол в здравето си!" Simple Smile...или нещо такова Thinking
Отчет за вчера няма да давам, защото не знам дали имам и 500-600ккал, не се чувствах добре Sad, а днес мисля, че е някаква луна и съм решила да се прочистя на вода и чай...до сега не съм го правила
И....ще ви оставям за 7 дни - реших от утре да направя 7-дневната зелева супа...ще взема да сметна колко ккал е newsm78....но ще ви чета, задължително Peace
Сутринта кантара премига на 60.200, но закова на 60.300....доволна съм, но искам по-бързичко да махна още някое килце и после само да ги поддържам, за това започвам зелевата...дано успея Praynig
Успех на всички  bouquet и ми стискайте палци да издържа 7 дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт