Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 115
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
  • 1st floor
Тези бонбони са много коварни. И аз оня ден като мих прозорците, малкия току ми пъхаше в устата. Горе-долу пет ги преброих. И хем нищо не съм яла, хем не ги усетих, че бяха на пресекулки, хем калориите им доста. Crossing Arms

Затворих калкулатора без да искам и не ми се цъцка пак, че ядох доста разнообразни неща, но по малко. До тук помня, че бях 900 без малко, да кажем 900 кръгло. Процентите на В,М и Б бяха екстра, и трите между 30 и 40% , като мазнините бяха най-малко, другите две почти по равно. За вечеря - 250 мл. кисело мляко с канела.

Тотал:1063 ккал.

Сутринта крос 25 мин., довечера дежурната Джилиан. Запретвам ръкави да свалям козуначени мазнинки.  Mr. Green

Но утре като се разчистя пак, ей ти ги 200кал на час   Mr. Green
hahaha

# 571
Здравейтеее!!  Simple Smile
Прекрасна тема, от много време мислех да мина във вашите редици на броящите калории и днес се реших. След всякакви диети ми се струва, че това да следиш калориите е най-ефективно.
Обаче имам нужда от малко помощ за сметките. Според един от калкулаторите средно на ден се нуждая от 2100 калории и ако например приемам по 1000 на ден, това ще означава ли, че съм на -1100 калории?
Малко объркано си зададох въпроса, дано някой да ме е разбрал  Laughing

# 572
  • 1st floor
Добре дошла в нашите редици!!!  Hug

Намаляват се средно с 15-20% калориите за деня, за да отслабваш, без да си стресираш излишно организма, да не гладуваш и да не достигнеш бързо до застой!

# 573
ЕЕеййй появихте се най-после и то на линия в 7 часа опасни сте Simple Smile
tesito отдолу на оня калкулатор пишеше нещо на анлглийски та викам да си го преведа,казва се че не е добре да се намаля приема на калории под 1200 и още там работи,които отричат по-горе пресметнатото общо взето бъгната работа  newsm78,смятай си ги както ти е най-добре на теб и най-вече има ефект.
JLo аз и на задържане на килограмите се радвам,че то с моите "мръсни дни".... става страшно  Shocked
ira_d еййй това голямо кюфте дето си го яла ме разбиииии  Joy аз отдавна не се блазня на кифтетата и с НеПоКоРна с тея бонбонии,обожавам всичко що е шоколад  Embarassed
miami време беше и за спорт,аз така си успокоявам гузната съвест,когато прекаля с калориите Wink
 synyyy welcome аз те видях в съседната тема и мислех да те поканя тук,но викам да не се разсърдят другите момичета,добър избор си направила.Както каза непокорна намали ги с 15 -20% ако включиш и малко спорт ще си екстра и си постави реални цели,например като по половин един килограм на седмица,бавно но славно Simple Smile аз на това залагам
Таа да се похваляяя най-накрая любимия се прибира,утре си тръгва и след 2 дена ще е при мен  newsm44 нямам търпение вече
Та отчета ми за днес:
з: кисело мляко 150гр+2кивита+фреш от лимон и портокал=150 кал.
о: копривена каша+малко салам,малко пресен лук+1яйце=250кал.
сл.з 3в1+ 1 палачинка+сладко=200кал
в: копривена каша+зелена салата+1яйце=250кал.
и да не остана назад 2 бисквити Мираж=250кал.
Тотал: 1100 и успях 2 тренировки да направи

# 574
Добро утро и от издънката на темата  Crazy
След онзиденшното освинване бях решила да се поспра...ама Цъ  ooooh!
Вчера:
З:половин банан/с много надежда започнах деня/
О: 50гр козунак, таратор и половина  Mr. Green, 150гр пържени картофи, две пилешки кюфтета
В: таратор

Тотала е 1417.
Принципно не съм най-разочарована, защото устоях на страшни вкусотии...но можеше и по-добре да е. Днес вече изкушения би трябвало да няма и съм решила да премина към стандартните 1100-1200 калории. Не съм се теглила и май близката седмица няма да го правя.
 Успешен ден на всички желая  Hug

# 575
  • 1st floor
Добро утро от мен!!!   food010
Вчера се провалих - правих една козуначена торта, за да не хвърлям изсъхналия козунак, полакомих се и вкарах още 465 ккал.  Embarassed Сега си пия кафето и размишлявам дали да потичам навън или да превъртя едно ново и дъъълго Тае Бо.  Thinking Трябва да се поровя да си намеря МП-тройката, че за тичането телефона хич не ми е удобен, тежичък е /с метален капак, става за самоотбрана  Mr. Green/ и постоянно го намествам да не ми изпадне от джоба.
Ох, надявам от днес /децата вече са на у-ще/, да успея да се вкарам в калориен ред!!! Rolling Eyes

Принципно не съм най-разочарована, защото устоях на страшни вкусотии...но можеше и по-добре да е. Днес вече изкушения би трябвало да няма и съм решила да премина към стандартните 1100-1200 калории. Не съм се теглила и май близката седмица няма да го правя.

Това все едно аз съм го писала!!!  Peace

# 576
Добро Утро!
виждам, че доста от вас са устоели на изкушенията - браво, възхищавам се на волята ви!
 други (като мен) пък не - ми кво да правим  Rolling Eyes
в петък се размесих - козунаци , то едни аромати, едно чудо - е как да устоиш! Изядох половин още топъл! после продължих... Вечерта ... довърших. Петък го пишем козуначен ден!
В следващите дни поех контрол над козунака и не му се поддадох чак до таква степен  hahaha
В неделя - признавам прекалих с какво ли не! Обаче вчера му дръпнах такова катерене и разходки с притичвания в гората, че ми излязоха чак петъчните козунаци!  Joy
И днес пак съм в редиците!  Peace

# 577
Благодаря ви, момичета   bouquet
Вчера си хапнах ябълки, зеленчукови салати, малко сирене, но вечерта не устоях и изядох 2 малки шоколадови зайчета. Laughing Ама въпреки тях днес съм -1кг. Чак не ми се вярва, че може да си позволявам шоколад и да отслабвам!
Хубав следобед на всички  Simple Smile

# 578
Добър ден от мен  bouquet
Sunnyyy  welcome и от мен и успех в "борбата"  newsm10
Да се отчета за вчера - тотал около 1300 ккал /планувах да са по-малко Sad /, но пък направих едно ходене около 6км. и после свърших една трудоемка и красива работа - прекопах островчето пред входа и посадих цветенца, направих и едно ефектно алпинеумче Simple Smile / дано се запази от дечица и дом. любимци/
За днес, до сега около 250 ккал, до края на деня ще видим, но определено съм много сърдита на кантара /и той - намен Mr. Green/ - 62,200....отоново smile3511 и от какво  newsm78

П.П. няма да си местя линииката, че хептем се стресирам Weary...и ще се меря чак във вторник - вече през седмица....обещавам си Peace

# 579
Sunnyyy , поздравления за килцето!  Hug
аз не се меря на кантара - не го харесвам! все едно и също показва!  Crossing Arms

ето как се справям аз днес:
кафе1 с мляко, кафе2, три бисквитки - 200кал
сладолед Макдоналдс - 200кал
маруля, извара, яйце - 180кал
пил.бутче печено, без кожа, зелена салата - 510 кал
и тъй като минах на летен режим  Wink ще доложа чаша бяло вино - 120кал
тотал: 1210кал

днес се засилих да карам велоаргометъра , но май имам мускулна треска от вчерашното катерене и бързо се отказах ...  Rolling Eyes

# 580
  • 1st floor
Днес се справих  Mr. Green :

З: 41 гр.!  hahaha козунак /е, тва е да имаш везна  hahaha/
Втора З: ябълка
О: домати , извара
В: голяяяям таратор, краставица, 3 яйца варени

Тотал:972 ккал.  bowuu Нарочно намалих калориите/обещавам да е инцидентно!/, заради излагацията вчера и на великден!!! А и цял ден си имах занимавка и не чувствах глад.

Отчитам се и с едно сутрешно Тае Бо, а довечера Джилиан. bowuu

Елън къде се затри? newsm78

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 19:18 от НеПоКоРнА

# 581
poem споко не си издънка само ти Simple Smile
Ето и моя отчет,до тук калориите ми нямат и 1000,не знам сугърно ще бодна едно сладко че да допълня към 1200  hahaha и не се чувствам уморена или гладна,защо е така  newsm78
з: 150гр кисело мляко-2%+10гр. сладко от сини сливи+3в1=170 кал.
о: 2 преп.филийки+1 яйце+малко салам=250 кал.
сл.з.2 кивита +2 хапки баница=160кал.
в: копривена каша+зелен чесън+зелена салата+малко салам=250кал.
малко портокал-44кал. До тук към 900,със сигурност ще има още нещо до към 1100-1200
Пък и тренировка му дръпнах днес и дългааа разходка и сега още малко тренировка за лека нощ,че сън не ме хваща от вълнение  Joy
НеПоКоРнА и аз съм се закахърила за elan голяма екскурзия му направи,ще се върне заслабнала и вече няма да иска да е тука Simple Smile

# 582
Добро утро
Отчета за вчера:
3:кафета
О:дюнер  Embarassed/не знаех колко калории е, но в една тема в др форум го смятаха за 600...та за толкова си го сметнах...но ми се струва малко  newsm78
В:картофи със свинско

Тотал:1213...днес ще съм още по послушна   Flutter Бавно и неусетно влизам в ритъм...това празниците ...лоша работа  Joy

# 583
Добро утро!  Hug
вчера си спазих графика и не хапнах нищо допълнително  Grinning можело значи!
вече започнах с:
з. мляко и кафе - 120 кал
в.з. портокалов сок - 100 кал
за после подготвени ме чакат: 
о. маруля, яйце, домат, извара - 200 кал
с.з. чай с мед, две бисквити фитнес - 100 кал
в. пиле печено 200гр, маруля - 400 кал
тотал: 920 кал

Хубав ден!

# 584
Привети и от мен!   bouquet

Да вметна, че още имам за довършване 1 козуначе и 4-5 яйчица великденски, ама не пресрочвам калорийната "норма"... Компенсирам пресрочените калории от онзи ден и със кросчета...  running Вчера минах между капките с 1 следобедно кросче, днес не знам как ще е - от толко дъжд по-добре да се запиша на плуване !  Peace

Непокорна - много ти хубаво колелото пролетно!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт