Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 119
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Голямооо затишие цял ден Simple Smile никой няма отчети,усещам че плющите яйца и козунациииии.... дано не е така....
Та отчета за днес ще изредя какво съм яла,защото нямам спомен за последователността
8 яйца,150гр. кисело мляко,пресен лук 3 стръка,20гр. сирене,3 хапки козунак,7 сладки,2 шоколадови бонбона,2 кивита,кафе,съвсем малко лопушник,няколко парченца салам и не знам дали не съм пропуснала нещооо та сметнаато на око идва към 1500 калории.АААаа и му треснах няколко тренировки доволна съм от себе си Simple Smile
да допълня,който се чуди как да си смята яйцата на 1стр.последен коментар,Miami обяснява колко калории е едно яйце

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 20:41 от kiksi007

# 556
ааа...без козунаци Naughty макар, че са голямо изкушение eat
Минавам и аз за отчет: говежда пастърма-100гр.; яйце варено цяло-2бр.; белтъци варени-5бр.;от манджичката ми от вчера-прибл. 350 ккал.; нискомасл. сиренце за мазане-100гр.;кис. мляко2%-150гр.;печено заешко-прибл. 100гр., една задушена гъбка-30гр. Всичко съм си завишила по малко....за всеки случай и се получава 1132ккал....мисля, че е добре Simple Smile с около 2,5л. вода и чай и малко пилатес Simple Smile

# 557
  • 1st floor
kiksi007, tesito ,изумявате ме!!!  Shocked Толкова малко калории!!! Направо шапка ви свалям.
Аз пък днес хич не съм броила, хич не съм смятала, но са много калориите.  Wink За първи път от доста време се видях в огледалото с коремче... hahaha Е, не баш като едно време, ама си беше там!!! Сега ще се опитам да направя някаква сметка, не знам дали ще е много точна:

З: козунак, яйце
О: пиле /у нас почитателите на агнешко се свеждат до един - аз, нали съм си всеядна Mr. Green, та не се готви/, зелена салата, яйчна салата, картофено пюре, още малко козунак
Сл З: чаша пр. мляко
В: малка пица и за десерт сладолед  Mr. Green

Грубо тотала е малко над 3000.  Но не съжалявам за нито една хапчица, добре си изкарах днес.  easter
А! Забравих да се похваля, че от вчера си имам везна. Сега остава да успея да я ползвам скришом за калорийните цели, защото мъжа ми ще ме обяви за луда и ще я изхвърли в кофата. Предтекста беше, че ми трябва за кексови цели.  Mr. Green  Както знаете, съпружеското ми тяло всячески се опитва да ми обгрижва всяка една сланинка и е твърдо против да заслабвам!!!  hahaha

# 558
извинете ме за двата поредни поста Simple Smile, но забравих да споделя какво намерих...ето това
http://xn--80aa2abebwqqh.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
по този калкулатор ми дава, че ако искам да отслабвам с 1кг. на седмица, не трябва да приемам повече от 1000ккал на ден Shocked....от утре ще се съобразявам с него Simple Smile

# 559
  • 1st floor
Да, бе , да!!! На мен ми дава 833!!!  hahaha  tesito , искаш да ме затриеш от глад ли?!  Mr. Green

# 560
е то и аз в кюпа нямаше как да не изчисля #Crazy хахахах тоя калкулатор не става на мен ми дава 693 кал. да приемам  newsm78 хахаххаахх направо ще се пръсна от смях  hahaha Joy на себе си,аз си позволявам двойно над това и пак отслабвам с почти килограм на седмица
tesito мила моля те не си го причинявай,на този калкулатор не може да се вярва,то това тяхното на нищо не прилича,аз не трябва да ям изобщо
А и Непокорна аз добавих още едно парче лопушник,една ябълка и половин чаша кола та вече не ми се смята.
aaa пропуснах да кажа,пробвайте да напишете,че искате да свалите 2,3 колограма на седмица да видите какви калории дава хаха Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 22:30 от kiksi007

# 561
kiksi007, пробвах Joy ккал са със знак "-"
Май не съм намерила нищо ефективно Laughing...ще си смятам по вашите Peace

# 562
  • 1st floor
Добро утро, поспаланковци!! Мен сън ме не хваща и пак се събудих рано. Тоя път и половинЪТ ми има пръст в тая работа, щото стана рано-рано за риба  ribolov. И на мен толкова ми трябваш - пак се събудих в пет и към шест станах...Днес ще се опитам да мина на олекотен режим, дано ми се получи, щото къщата е пълна с козунаци и шоколадови зайчета. Mr. Green Ще си изкарам везната, за по-сполучливо броене! А на вас ви пожелавам слънчев и нискокалоричен ден!!  Hug

# 563
НеПоКоРнАи аз с теб....от ранобудните  bouquet
също като теб съм решила днес да ми е малко по-нисък ккал приема и да си направя много дълги разходки, дано успея Simple Smile...а и чистене съм запланувала newsm79
Със везна е много по-лесно, ще видиш Peace...макар, че заради нея в къщи ей така ме сочат  smile3532
Успешен ден и от мен на всички Simple Smile

# 564
  • 1st floor
tesito , и на мен ми се ще да чистя днес, че дребните вчера се събраха и направиха всичко в козунак-яйца-играчки и станиоли от шоколади. Ама в нашата къща не дават да се чисти и пере в неделя и понеделник на Великден. Само подредих и пуснах прахосмукачка. newsm79 А ми се ще и пералня да врътна, ама ще се разбучат околните. Аз религията я разбирам малко по-иначе. Не мисля, че Господ ще ми се разсърди, ако си изпера дрехите. По-скоро греховете се трупат от други неща. Ама както и да е...Ще преживея два дена без чистене, щом това носи духовен мир на родата!!! Laughing
Сега си допивам кафенцето и изчезвам на игрището да потичам. Щерката спи и няма да си имам компания, но ще си боцна слушалките в ушите да не ми е самотно... Laughing

# 565
Христос Воскресе!
Минавам само за да получа някой тиган, защото вчера :
З: баница 150-200гр, козунак 50гр
О:торта шоколадова
В:агнешк с ориз...две порции  Blush

Тотала е 2500  Crazy Принципно не съжалявам...ама си беше преизпълване на плана  Mr. Green Днес ще се постарая да е по- лекинко всичко.

Хубав ден на цялата банда  Hug

# 566
  • 1st floor
Начиии...все още аз водя по калории... Mr. Green

Искам да ви покажа един калкулатор, ако не сте го виждали. Нищо ново и интересно, освен долната част - за ротацията при калориите. Това, което прави всъщност Маями. Не че аз ще успея стриктно да го спазвам или агитирам някой да го следва. Просто ако искате го погледнете, като идея.  Laughing

http://www.ladyzone.bg/calculators/optimalen-priem-na-kalorii

И пак да кажа - екстремната загуба не я препоръчвам на никой!!!

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 10:47 от НеПоКоРнА

# 567
Здравейте момичета и Маями  Laughing
Гледам, че се отчитате, та да кажа и аз- днес се претеглих- не съм свалила нищо, но нямам и плюс  Laughing
Калориите ги смятах грубо, без везната, щото нямаше как да си я нося по чуждите трапези  Mr. Green, но не съм надвишила 1600-1700 максимум. Доволна съм.
Нямаше и спорт тия дни, днес ще се отчета.

Непокорна, това е хубаво, аз лично ще го изпробвам за 7 дни.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 11:53 от JLo

# 568
Ей, голямо оживление тука, празнично един вид  Laughing Станали сте рано-рано днес, само аз ли мислите, че мързелувам??? Неее...  Naughty Само по-малко де...  Whistling Вчера беше неизбежно и с тия празнични трапезиии....  ooooh! Добре, че бях набелязал "спасителни" мерки предварително, та не пресрочих кой знае с колко обичайните ккал - смятах, смятааах и гледам НЕ съм минал нормалния прием за моето тегло и ръст! Значиии... добрите навици от броенето имат своя положителен резултат!!! Peace Вчера имах среща с три вида козунак, днеска сигурно пак толко...  #Crazy Ама вкарах и по малко спорт и вчера и днес... Това помага!  bowuu  hahaha hahaha hahaha

Непокорна - честита ти везничка! Ще очакваме да отчетеш и някое и друго кексче в скоро време!!!   chef

# 569
Христос Воскресе и от мен!  easter Да сте ми здравички, слабички и весели!
Някой да ми вземе бонбоните, кюфтетата и козунака...МОЛЯЯЯЯЯЯ! Не съм почитател на козунак и вчера не опитах. Но днес една приятелка донесе уникално вкусен и вече изядох две парчета. Бонбоните няма да ги броя...,1 брой, но голяяямо кюфте от 300кал, дроб-сърма, таратор,абе няма да говоря. Днес геройски се изтеглих и бях приятелка голяма на кантара, щото не ме покачи. Ама утре...
Момичета, хич не завиждайте, защото това чистене е проклятие! У нас не е толкова чисто. Нито подредено. Просто в подробно, отнема страшно много време, не се вижда от околните какво си свършил и в крайна сметка само си се изтормозил.
Непокорна, ми...аз измих под и пуснах пералня и 3 миални. Но бяхме много хора вкъщи, а днес една жена дойде и влезе с обувки  Crossing Arms Гледах да се огранича с основното и належащото /пералня с покривки и спешни петна, миална ясно защо и играчките на децата обратно по кутиите/.
 Вчера хлапенцата събираха скрити от мен миниатюрни шоко яйчица из къщата и днес само вървя и хапвам по 1-2. Докато ям си мисля, че не се броят, лоша работа. Освен това има от моите любими "морски" бонбони, "Фереро Роше" и едни с алкохол  Embarassed Яйце съм изяла само едничко вчера. Така че за вечеря / не пропускам вечеря лесно аз / съм на зелена салата с пиле или с яйце.
Но утре като се разчистя пак, ей ти ги 200кал на час   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт