АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Switzerland
Здравейте маминки ,
снощи бяхме на един рок концерт и на  дребчо явно не му допадна силната музика , та се е кротнал милия  Heart Eyes и само от време на време се обажда еднократно , казах на тати да забрави за експерименти от този род от тук нататък  Naughty
За боядисването според мен няма никакъв проблем , аз лично с предишната бременност го правех наистина редовно , защото тогава бях червенокоса и просто нямаше начин , сега пак го правя и не смятам , че с боята ще навредя по някакъв начин на бебчо , в последна сметка ако се почувства някакъв дискомфорт просто се измиваш  Peace
За обезкосмяването - със сигурност ще го правя аз , но знам ли - май зависи от обиколката на талията  , newsm78.Между другото като си спомня първия път когато отидох да раждам как не бях подготвена и акушерката трябваше да ме избръсне направо  Sick та предпочитам да си го свърша в къщи  та макар и с помощта на тати  Naughty
За домашните любимци - когато малката се роди имахме и голямо куче и котка , и ние направихме както е казала dioni , само дето кучето  пазеше малката , а котето хич не я отразяваше  Laughing

# 601
  • София
Smile_K   мога до утре да разказвам за котето и бебето / за съжаление това коте почина след  операция на достолепна възраст от 16 години - като беше летяло със самолет 2 пъти по около 2000 км/, мога да разказвам и за следващият разбойник с който се сдобихме и как дъщеря ми на 2 години го обличаше в рокли от куклите и го возеше из апартамента с количка за кукли, завит за да не му е студено  Mr. Green, или как той ходеше в къщата на Барби и на пук на нея буташе всички мебели от там и си лягаше той там.
Сещам се как котето ставаше ужасно нервен, когато има в къщи "чужди" хора и бебето стои при нас. Като че ли не даваше да има много народ около бебето.
Той не понасяше затворена врата, ако има такава просто скачаше и я отваряше или застава и мяука докато не я отвориш, за него нямаше забранено помещение за влизане и въпреки това като донесох бебето от болницата, той като че ли сам спря да влиза в стаята с бебето. Стоеше на прага и наблюдава какво се случва. Баща ми се смееше, че толкова жени се оправяме с бебето, но имаме нужда и от мъжко наблюдение.
Ти сигурно си знаеш, че сега небива да оправяш тоалетната на котето и да го миеш и  целуваш. Аз се въздържах от това и докато кърмех.

Много се радвам, че има и други които не са "разкарали" любимците, защото ще имат бебе  Hug

# 602
Аз пък въобще не се притеснявам да си целувам и заека, и кучето  Mr. Green постоянно ги мляскам, а даже вчера видях кучето, че ближе помпата за минералната вода, там откъде тече  Mr. Green така че си разменяме слюнка най-редовно  Mr. Green аз много се дразня, че всички от родата на мъжа ми са против кучето, но няма да го махнем, ако ще турско да е  Mr. Green

# 603
Ти сигурно си знаеш, че сега небива да оправяш тоалетната на котето и да го миеш и  целуваш. Аз се въздържах от това и докато кърмех.

Много се радвам, че има и други които не са "разкарали" любимците, защото ще имат бебе  Hug

Аз не мога да си представя да се лиша от моя пухчо Wink Иначе тоалетната му не я чистя аз, гледам да не го целувам, но понякога като му се нахвърля да го мачкам се случва неволно Wink А той както не е гальовен по принцип, понякога е много сладък как се примъква докато гледам телевизия и ми ляга до корема, направо се размазвам от кеф Heart Eyes

# 604
Шех, много е хубаввв  Heart Eyes

# 605
Мен много ме депресират черните котки, винаги ги асоциирам с поверието, че нещо лошо ще ми се случи. Психика........

# 606
  • София
Аз нещо друго да попитам, т.е. две неща Blush
1. Вярно ли е, че за бременни жени се препоръчват обувки на по-нисък и широк ток (пр. около 5 см), отколкото обувки на равна подметка? Четах го, а и попитах раждали приятелки и те казаха, че е за предпочитане на малък ток, по-удобно е за крака, тежината не пада изцяло на крака и е по-добре за свода. Naughty
2. Като се ражда - може ли да имаш лак на ноктите на краката, или и там не може, както при ръцете? Blush Много е тъп въпроса, но искам да знам, защото да си стоя един месец (не се знае кога ще се наложи да тръгнеш към болницата, а ако се наложи - тепърва да трябва да си триеш лака - няма как да стане Joy) без лак на краката е много кофти, без маникюр няма проблем, но без педикюр.... hahaha

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 16:11 от belverde

# 607
Е, защо да не може лак? Това не бях чувала, нито за ръцете, нито за краката - и кво доктора ще има претенции за цвета на лака ли или няма да ти отиват на нощницата, защо да не може..........ох, аман......

# 608
  • Където си поискам:)
dioni, нашият котЮ също е мъжки и на моменти е доста див, само бяга от едната стая в другата,а за отварянето на вратите и нашия си ги отваря сам, скача,скача и си постига неговото. Има и моменти ,в които стои и мяука пред вратата , докато не му отвориш. Аз се шегувах, че трябва да му намерим портиер Laughing А дори понякога като ходя до тоалета идва и отваря вратата да ме провери:) Сега се опитвам да го отуча да спи на корема ми, сърди се , но се понаучи.
За тоалетната -знам, любимия я чисти. А иначе тоалетната му е навън на терасата и е в състояние да мяука 2 часа/ това е единствената врата , която доста трудно отваря/ за да му отворим и да излезе да се изходи . Понякога, когато ни е нямало по-дълго и не е успял да отвори се изпишква в банята.  Като идват гости вкъщи е странен- не обича да го галят и да му се радват, става лош и съска. Това му състояние много ме плаши. А интересното е , че мен никога не ме е съскал и дращил, дори и преди когато бяхме гаджета и аз идвах като гост с по една чанта дрехи и четка и пасата, ахаха Laughing ( но това е друга тема ).Но просто бебенце не е имало до сега покрай него и това ме притеснява. Много ще се радвам да е мил, това много би ме радвало. А и биха били страхотна картинка.
belverde , аз имам една позната, която изкара доста луда бременност и преди да тръгне за родилното се беше приготвила за бар-дискотека. Беше се гримирала , напудрила, хаха и си отиде така. Е после ми каза, " сигурно ме помислиха за танцьора, но поне бях красива, хаха " . Така, че ако искаш и балната рокля си облечи Laughing , все пак не отиваме в казармата.

# 609
Бютинце, мерсиии, много е готин и е с характер Wink Интересно, че никога не са ме депресирали черни котки, както пише Галка - ама аз си падам много по пантери и явно ми е кеф да си отглеждам една малка вкъщи Mr. Green

За обувките и тока - аз ще се опитам докато ми е удобно да ходя на ток, дори по-нисък, точно защото съм с нисък свод по принцип и на равно съм като спъната. Може би това се случва и при напредналата бременност, да кажат миналите по тоя път Wink

Лак ще си сложа и на краката, и на ръцете - изобщо не ми пука, а и не виждам никаква логика в това, що пък да не може? Никаква връзка няма с бебето, пък и може ли посред лято без педикюр, а и маникюр за разкош Heart Eyes Аз съм виждала много снимки на мами в операционни и родилни зали с маникюр - явно не им е попречило изобщо Peace

# 610
Белверде, не трябва да имаш лак на ноктите  Peace Ако си планувано секцио, то си е чиста операция и то не маловажна. Ако, недай Боже, тръгне да става нещо кофти с теб, казват, че посиняват ноктите на краката и докторите следят за това нещо. А ако си раждаш нормално, пък никога не се знае дали няма да се наложи в процеса секцио, така че по-добре без  Peace

И за тока също е вярно  Peace

Бюти, специално за теб. Преди имах ротвайлерка и това е страхотно кличпе  Joy

Ама, все пак не си права да пренебрегваш Коки в лентичките  Crossing Arms

# 611
  • София
Е, защо да не може лак? Това не бях чувала, нито за ръцете, нито за краката - и кво доктора ще има претенции за цвета на лака ли или няма да ти отиват на нощницата, защо да не може..........ох, аман......

Ами да ти наблюдават цвета на ноктите, ако започнат да посиняват. Не знам ,така съм чувала, но може и да е отживелица...затова питам. Точно - ето и Блонди го потвърди Naughty

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 16:19 от belverde

# 612
  • Варна
Белверде, не трябва да имаш лак на ноктите  Peace Ако си планувано секцио, то си е чиста операция и то не маловажна. Ако, недай Боже, тръгне да става нещо кофти с теб, казват, че посиняват ноктите на краката и докторите следят за това нещо. А ако си раждаш нормално, пък никога не се знае дали няма да се наложи в процеса секцио, така че по-добре без  Peace
Точно това е причината да не е желателно да сте с лак, не че сам по себе си може да навреди.

# 613
  • Където си поискам:)
Поправям се тогава за лака, Praynig защото моята приятелка роди нормално. Може би за това не съм запозната.

# 614
Има решение - може да се сложи безцветен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт