АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 119
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Шегувах се за бабините деветини Simple Smile... по тях милото ми бебче всеки път различно се оказва  Joy ... ама така като не знам и всеки си предполага нещо си... Сега погледнах линка  hahaha пада се момиче (по корема ми уж също)... преди това всички ми обясняваха, че момче щяло да бъде.... А таткото казва, че каквото и да е, само да е живо и здраво... пък няма как да не е пич (в универсалния смисъл  Mr. Green ). Но по логиката на този календар... хаха всички заченали на 26 през ноември трябва да раждат момичета... хахах някой да се разпознава?

# 661
  • Обетованата земя
мислите ли, че има някаква истина в това, че с момченца са по-високи и по-остри коремчета, а с момиченца по-ниско и по-разляти?

Аз да  Blush Peace
И аз категорично Да, съдейки по мои приятелки, но най-вече по моя корем. Няма такава разлика във формата с предния път! С Иво беше остър, нагоре, напред. Сега е малък, разлят настрани.
 За котките- обожавам ги от малка, винаги съм имала, на двора обаче, че мама не искаше вкъщи. После като студентка си взех още бебенце едно коте-Артур, чисто бял, със синьо и зелено око, с дълъг косъм, мисля че ангорка, но не чиста, само по майчина линия  Mr. Green Като заживях с мъжа ми каза избирай котето или мен, не че не ги обича, но полудява при вида на някой дълъг бял косъм залепен за дрехите му. Колкото и да реша и чистя, пада си козината. И сега го гледат мама и татко  Grinning
 Вал, по тая таблица на мене ми познава и за двете деца  Mr. Green А за пръстените-годежния си нося на безименния на лявата, а халката на безименния на дясната. Имам приятелки предпочитат да ги носят на един пръст.  Peace
Айръни, аз, аз  Mr. Green

# 662
аххахахахахха, нека мамите дето вече знаят пола да проверят и да видим колко е вярно, пише, че е на 90%, на мен ми се пада момченце, ама кое от двете ще е такова, де да видим, ще е интересно, ако са две момиченца  Joy

Хех, didi24, вярно ли ти е познало и за двете, интересно Simple Smile

# 663
didi24 ето това се казва предизвикателство за всички подобни "гадания"... при наличие на напълно еквивалентни "условия" дали ще се потвърди при повече от една  Mr. Green ... За близнаци сигурно трябва да им специални клаузи  Whistling Аз се чудя дали да не се обзаложа с таткото тази вечер дори да изгубя, пак ще е с кеф  Mr. Green

# 664
  • Обетованата земя
http://forumok.ru/who.html За мен този метод със смяната на кръвта също е непоклатим (почти) . Mr. Green

# 665
Добро утро  Hug аз разхождах кучето, да не повярваш  Laughing сутрин обикновено мъж го разхожда  Mr. Green аз си нося годежния на дясната, а халките като ги изберем ще преценя. Ако са по-тънки ще си ги нося заедно, ама понеже искаме да са еднакви сигурно ще са средна дебелина и някак си не ми стои заедно  Peace аз от вчера съм с адско главоболие  #Crazy а днес сме на една лекция за бременни от 10:30 до 15 часа  Mr. Green а това за календарите, на мен по всички възможни все ми даваше момиче  Laughing
хайде пожелавам ви лек, усмихнат и красив съботен ден  Heart Eyes

# 666
Въпрос към ЛЛЛ
Исках да попитам за утрешната лекция в Русе трябва ли предварително записване? Самата дата не я видях в календара със събития, но беше публикувана в сайта за новини на Нетуоркс България.

eli4ka666, извинявай, малко късно виждам въпросът ти. Записване не е нужно  Peace Повече информация за събитията на ЛЛЛ в Русе може да намираш тук

bi_bi, малко по-късно ще ти отговоря за системата за дохранване  Peace

# 667
  • До морето
Добро утро, първо да се похваля, че успях да си запиша час при Балев, в сряда живот и здраве сме на преглед  Wink

Да се изкажа и аз за таблиците- по принцип и китайската, и смяната на кръвта показват вярно на всички мои приятели. На мен естествено едната ми показва момче, другата момича  Laughing

За пръстените, аз си носех годежния на дясната ръка и после просто прибавих и халкста там,Сега ги нося заедно.
 Бюти, няма нужда да са с еднаква дебелина халките ви и ние държахме да са еднакъв модел, но дебелината я коригирахме, защото на огромната ръка на мъжа ми всичко, което стоеше добре на мен, на него му стоеше смешно!

# 668
  • Варна
Ивка,
мила, разбирам те напълно Hug Знам, че няма начин да ме послушаш, всяка майка би се шашнала, но мисля, че наистина нямаш повод за тревога thumbsup За тези кисти и аз съм чела, че са нещо нормално, както и тези в бъбреците, за които имам спомен, че са по-често явление при момченцата - боже, с какво ли ще ме изненадат днес Tired Вчера ми беше притеснено заради мои странни усещания, днес съм ок и ме хвана най-после страхът какво ще се види на прегледа, направо сърцето ми е свито. И аз като теб съм абсолютна паника, а мъж ми е като противотежест - от нищо не се шашка и не ми се връзва изобщо на притесненията.

# 669
Отивам на вилата  newsm44 Казвам ви чао, ще се срещнем в следващата тема. Laughing Hug

# 670
   Добро утро, аз днес се събудих и като разбрах, че няма нищо за закуска веднага ми се наложи да ходя до магазина, преди да ме заболи стомаха. А мъжа ми вече започна ремонта на коридора, големи боклуци направи и не знам кой ще чисти след него, той нали майстор - хич го няма в чистенето, то било женска работа. Ще ми отвори работа за 2 седмици напред най-малко.
   По този китайския календар дъщеря ми са я познали, и по ехографа засега близнаците също. За еднояйчни може и да е подходящ метода, но за разнояйчни няма да е много точен поради вариантите за два пола на бебетата.

# 671
  • Варна
Ами то наистина по всички тези методи не би трябвало да съществуват разнополови близнаци. Което за мен напълно опровергава достоверността им Grinning

# 672
За формата на коремите и моя е остър, но не е нагоре или поне на мен така ми изглежда.Като порасне повече ще си кажа със сигурност.
За календарите и схемите по календара в интеренет излиза или момче или момиче (не е сигурно в кой месец сме го направили  Laughing) А по схема с рождените дни на мен и моя смятаха, че щяло да бъде момиче, даже ясновидец бил казал, че ще е момиче  Laughing и като разбрах, че ще е момче толкова се накефих Heart Eyes
За соленето и мен два пъти ме солиха и все различно излизаше, но четох че трябвало мъжа ти да те посоли.
По принцип и аз мисля да си нося двата пръстена заедно, макар и моя пръстен да не е точно годежен.Той беше подарък за първата ни Коледа заедно и като го вземахме си го мерих на безимения пръст.
beauty_ и ние нашите халки ги избрахме еднакви, но златаря ни посъветва моята да е малко по-тънка с около 0,5 мм. каза, че заради големината ако са еднакво дебели мъжката изглеждала по-тънка.Та на моя ще е 5мм, а моята 4,5мм.

# 673
  • Варна
Та на моя ще е 5мм, а моята 4,5мм.
И нашите са така.

# 674
Ами то наистина по всички тези методи не би трябвало да съществуват разнополови близнаци. Което за мен напълно опровергава достоверността им Grinning

Може, може ако е както стана при нас овулацията ми се падна 1-я ден от месеца, та ако бях по плодовита сега можехме да имаме, момче и момиче  Wink По тези календари точно ми излиза ноември момче, декември момиче.

Общи условия

Активация на акаунт