Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Benelux / Varna
Направо ме подкукуросахте, скоро си купих фъстъчено масло да го пробвам, но нещо не ми се понрави, сега се чудех какво да го правя...ако имате и други идеи , ще пробвам засега тези сладки. Кате, пусни и твоите да ги видим Simple Smile

А аз каква съм скица, имах един половин буркан с гъбки отворен от няколко дни и се чудех какво да приготвя, че да не се развали и накрая реших да ги оползотворя в тава пълна с вратни пържолки, картофки и накрая гъбките...уж гъбките щях да готвя, пък те се оказаха допълнение Simple Smile Във фурната е още ...

# 736
Заповядайте в  НОВАТА ТЕМА

# 737
...ако имате и други идеи , ще пробвам засега тези сладки. Кате, пусни и твоите да ги видим Simple Smile

Ще ги пусна, само да се добера до картата на фотоапарата да ги сваля Simple Smile Аз съм посъбрала рецепти с фъстъчено масло, но не съм ги пробвала, ако искаш мога да ти пратя на лично. Правила съм пилешко с фъстъчено масло, приятно стана. А следващият път като взема фъстъчено, ще направя тези сладки на Ирина. Тестото прилича на любимия ми тортен блат, така че съм сигурна, че ще са много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт