Октомврийските слънца очакват с нетърпение пролетта!

• 27 620
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Привет,

Ние днес се разходихме в парка. Малката беше кисела тези дни - и как иначе като е свикнала по цял ден навън, а беше студено и нямаше как да стане това.  Rolling Eyes

A_H_I_L_E_A, Лусин И ние сме с подобен проблем с кашлянето като Хриско и Леда. И аз ходих да ни видят, но педиатърката каза, че е от слюнките и че не е притеснително да се прокашля така от време на време. А Ели сутрин дори ми се задавя понякога от слюнки. Дано всичко е ок и с Хриско и Леда.  Peace

гелче за венци ползвам Дентинокс, има лидокаин.  Sad И на мен ми звучи страшно, но все пак си мисля, че е направен за бебета и ако се спазват препоръчителните дози, не би следвало да е опасно. newsm78

за морето ние всяка година ходим на къмпинг в Гърция в края на август, началото на септември. Празен плаж, много спокойно море, хубаво време... Чисто и усмихнати хора.

# 526
Добре, че е още малка и не може да ме прочете.

В този ред на мисли - замисляли ли сте се как ще се забавляват след време като вземат да щъкат из нета и започнат да четат какво са писали майките им  Thinking Какво ще стане с тези теми след 10 години напр?

Голям зор за тоз колаж... Пък все хора дето не се вясват в темичките държат да присъстват  Mr. Green

Много хубаво го каза, ама и Съни е желязна, аз ако бях и някой се обърне към мен с "бе, мила" в заядлив контекст така щях да се ядосааам  Twisted Evil

Миша, дали не може да са от претопляне тези пъпчици? Стела има такива, много и много ситни, и понеже не можах да набедя конкретна храна, реших че е от това, през нощта да й става топло, защото понякога освен с нейната се оказва и с нашата завивка и сутрин й е изпотено гръбчето. Като я оставя голичка и минават. Дано с картофа да няма последствия.

Цеца, при вас как върви захранването, харесва ли му на Йоан, докъде сте Simple Smile

Лусин, виждам, че и ти си образувала дело срещу предполагаем извършител. Ама все едно аз съм ги навързала тези подозрения, имам същата логика и като я споделя с мъжа ми винаги получавам следния отговор: Просто ти си много глупава и само си търсиш за какво да се притесняваш.  Mr. Green Обикновено е прав. Винаги се притеснявам, особено много, когато няма за какво да се притеснявам. Надявам се да не е алергия, все пак има доста слюнка при зъбоникненето и може да прокашля от това, акото да е желирано за мен е почти ежедневие  Tired, а пъпчиците не знам - дали не са от претопляне, защото там точно като че ли е странно за алергичен обрив. Във всеки случай и ние имаме пъпчици и желирано ако, много слюнка, а дори не сме се захранили.

Аз за лъжицата нищо не отговорих, защото не й давам нищо още с лъжица, ама да ви питам с какви лъжици хапват бебчетата - пластмасови, стомана, сребро, злато, с диаменти на дръжката? Mr. Green

Блекче, и аз долу горе същото си помислих като я видях Ахилеа, май много иска да си мислим, че е лоша, а пък тя си е душичка, като се скарахме тука и вместо да ми се нахвърли, тя излязла на разходка  Mr. Green Ама така е, по-умният отстъпва  hahaha

Звездичке, извинявай, ама не мога да се успокоя пред нерешена задача - вафли Чайка?  Mr. Green

Петкова, и аз искам да видя толкова щъркели. Дали ще съм по-малко мързелива после newsm78

нннн, много неприятно и с ориза, дано и вие имате успех с картоф.

Ей, мименцето, добре се завърнала. И Габи също, май тя е най-напред с материала, ако не греша?

# 527
Зелда....и аз се ядосвам,ама не искам да предизвиквам излишни спорове.Такава съм си и по принцип,та понякога чак се дразня на себе си,но това е положението Confused
Щото следващия път хич няма и да се занимавам и ще оставя някой друг като има желание,той да прави колажа...Последния път и без това ми отне толкова много време,че...

# 528
  • Варна
Съни   bouquet, изтърпявай ни, моля  Simple Smile

Миша, и при нас положението днес в памперса беше повече от добре. И това от много време насам не се бе случвало. Та и аз се замислих дали вчерашния обрив е от ориза, но пък нямам нищо ново в менюто си. Обрива пък изчезна за няколко часа  newsm78. Ще го почакам /бебчо/ още ден и пак ще дам каша, пък да видим тогава.

Ахилея, голям си образ!  Laughing Какви са  тези съмнения за добрата майка? Разбира се, че си добра! Най-добрата за своето дете. Пиша ти го, въпреки, че и аз често имам съмнения за себе си и се налага да се убеждавам в противното  Wink

Зелда, страхотни заглавия. Много ми харесаха, особено второто! Наистина умееш да боравиш с думите. Пък напиши я тая книга, ще си я купя със сигурност!!!!

# 529
Съни, знам, че отнема много време и само някой, който не се е опитал да оразмери и подреди n на брой снимки в различен стил за да изглеждат добре накрая, той си няма идея за какво става въпрос. Но за такива майки винаги ще има проблем - защо в детската са му дали по-късо стихче от детето на съседката, защо не е най-отпред, защо не е Снежанка, защо е лошата сестра на Пепеляшка?  Mr. Green Аз веднага ти предлагам да помогна, ако наистина искаш, досега се страхувах да не събера границите от такива забележки, щото много се ядосвам наистина. Ама май и да не го правя пак се ядосвам, така че - предлагам да помогна, пък ще разчитам на заядливия си имидж да ми спести някоя друга забележка  Mr. Green

нннн, че то вие ако ще трябва да я купувате, значи ще съм станала най-неблгодарният писател на света. Всички получавате беплатно по един екземпляр от неиздадената ми все още, и което е още по-важно - ненаписана книга  Mr. Green

# 530
  • Куциндрел
Зелда, за сега е добре, само дето се запече. Въвела съм тиква, картоф, пащърнак и днес дадох малко морков. За сега ми отказа само бъркоча тиква + картоф + пащарнак. То и аз като го опитах това произведение на кулинарията и аз го отказах. Зяпа като патка и яде, но всичко около него е в пюре. Само да оправя този запек, че освен да ме обгазява друго не прави. Чакам пълен памперс, но само с аромата си остава. Дадох днес пюре от круша да видим. Не знам как да ги нагласям храните, че да няма проблем. Утре пак ще давам тиква.

# 531
Зелда,ще е супер,ако искаш да помогнеш,наистина. PeaceСледващия колаж ще трябва да е на по-лятна тематика,пък и съм сигурна,че ти ще се справиш по-добре...Аз нямам толкова нерви да търся фонове,накрая се ядосвам,после не ми харесва фона,почвам от начало,после пък не ми харесва как съм ги подредила...и става дълга и широка,та определено ще е супер,ако се пробваш,ще стане супер,сигурна съм. Peace
Пък и 100 на 100 няма да отнесеш толкова забележки,колкото аз Mr. GreenАма то,щото аз съм си такава и си мълча,та....

# 532
  • Някъде там
 Здравейте и от мен!!!! Hug
 Леда, Хриско и Ели дано бързо да се оправяте Simple Smile))). И ние бяхме с кашлица обачееее нашето  не е от слюнки, а зачервено гърло. Нали сме по мънички и нямаме още такива слюнки, но като Ви чета за тези слюнки и това изникване на зъбчета направо се плаша. Аз мисля да я мятам малката на хомеопат че с това боледуване луда работа. Поне малко да и засиля имунитета, че след тези антибиотици  Sad.

Относно лъжичките за захранване мисля да и взема сребърна, уж било по хубаво. А пък може и с диамантена дръжка Mr. Green Като Николета Лозанова ще и направя и биба с камъни от Сваровски  Laughing

И аз видях вчера щъркели прелетяха над блока ама бяха само 6-7.
 Честито на всички пораснали бебчета.
 Ох изчезвам че малката днес само МРЪН МРЪН ooooh!

# 533
  • Куциндрел
На мама детето. От както се е родил много обича да спи на краката ми. Вече половината стърчи от възглавницата, не знам как не изтръпва. Вечер без мен не заспива в леглото.  Crazy Отглеждам си един мамин глезанин.
п.п. Добре, че имам лаптоп, че да се развличам, докато ме ползват за легло.

# 534
  • Пловдив
Съни, и аз съм готова да помагам за колажа,само да подшушнеш как  Wink Иначе не се ядосвай... Хора всякакви  Grinning  Не стига,че си отделяш от времето,ами и недоволни  Naughty
Зелда, кога да си очаквам книгата  Mr. Green
Цеца, аз гледам така да комбинирам храните,че да има винаги нещо разхлабващо  Peace Картофът и морковът ги давам за сега винаги с тиква. Давам и круша отвреме нарвеме. Но като цяло в началото докато свикне коремчето е нормално. Аз за оризовата каша се притеснявам да не ни запече,но ще пробвам съвета на Флучия Hug с еспумизана,ако видя, че се запече  Peace
Мименцето, уелкъм бек  Hug
П.с Съни,сега ММ ще се заеме да разучи как стават колажите и ще ми покаже и на мен,така че съм на линия  Hug

# 535
  • Някъде там
Хоп измислих заглавие за новата темичка Дойде време и на червеното яйце да се намаже октомврийското личице  Laughing

# 536
Ееее, как пък всички се сетиха за колажа в един и същи ден! Според мен момичетата които пишат не е, за да се заяждат, просто не четат темата и незнаят, че това е втори и от там идва недоразумението. Момичета, четете!  Laughing
Зелда, хубаво е да се чувстваш разбран  Mr. Green ММ само като чуе какви му ги разправям и е готов намусен. Сърди се, че все болна я изкарвам Леда и аз вече не му ги говоря. Добре, че сте вие да има с кой да си чеша хипохондрията! Само да не кендза повече за днес и всичко е 6!
На всички болни бързо оправяне, аз съм на мнение, че ако нещата са сериозни е по-добре в болница, но дано все пак не се стига дотам!
Ахилея, виж колко много бебета кашлят от слюнки, спасена е котката на свекъра ти. При нас колкото пъти нещо и стане на Леда и баща ми все пита текат ли и очите ( ние имаме котка и той умира от страх да не направи алергия ) Продължителна жълтеница- Текът ли и очите?, Пръцка - Текът ли и очите? Тъй, че ако не му текът очите, споко  Laughing

# 537
Момичета, мислите ли че е проблем ако почна мляко номер 2 10 дена преди да направим 6 месеца  newsm78
Не ми се иска, обаче не съм обърнала внимание, че в шкафа са останали само двойки, а уж ги бях сметнала така, че единицата да стигне до 6-7 месеца и тая вечер отварям - и няма мляко и се принудих да й направя двойка.
Сега се чудя да й купя ли една кутия 1ца утре или да си карам на двойката  newsm78

Сеса браво на Йоан, само го пази, че Яна докато нито един път не се беше обръщала сега се врътка като пумпал и докато мигна вече се е завъртяла и ме е страх да не се търкулне от леглото, вече не я оставям сама ако имам работа в кухнята например. Слагам или в кревата или в люлката, а днес я опаковах в столчето за кола и я взех с мен в кухнята, на нея й беше интересно да наблюдава какво правя  Grinning

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 21:05 от anbibian

# 538
Аааа, забравих да ви кажа, че аз съм била много лоша ученичка в доста елитна гимназия  Mr. Green Косата ми беше подстригана много късо, бягах и крадях дневници! Има ли други лоши или от тях само аз съм стигнала до компютър  Mr. Green

# 539
skay дано Вики се оправи и болницата ви се размине  Praynig
zellda изтървала съм нещо темата с лъжичките ама като си казала мисля да е с диаманти като е гарга да е рошава  hahaha
Шегата настрана - храня я с мека лъжичка, от гума ли е от какво е не знам, но може да се стерилизира в парен стерилизатор. Едната леля купила някаква силиконова с размерите на черпак и ме пита - ти с мойта лъжичка ли й даваш каша, пък аз й викам, тоя чарпак ще успее да й се навре в устата към 5-6 годишна възраст  Mr. Green

И драмата с колажите съм я изтървала, но искам да кажа, че лично аз много ценя труда на Съни, който полага за цялостното оформяне на темата и ако някой е имал ПАК претенции към нея мисля, че е чиста подигравка.
Съни не се впрягай, моля те, че без теб сме за никъде   bouquet
Не разбрах и защо lusine е крала дневници  Joy и ако си мерим лошотията да се включа и да си кажа как на 14 избягах от болницата и отидох на дискотека, хората мислеха че имам пневмония - аз не бях на това мнение  Mr. Green

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:32 от anbibian

Общи условия

Активация на акаунт