И от тогава си представям как ще идем с малката
Имаше толкова много бебета по поляните, че няма как да го пропусна
А за студеното ще й взема един космонавт и посред лято ще я обличам
ама така е в гората.. планината и чистия въздух
Ах.. размечтах се

Пожелавам ви скоро6но оздравяване и болницата да ви се размине

Не ми се ходи в парк, искам малко цивилизация и сред хора

Мойта е един образ... нямам думи, мног ое свикнала да командва и да се меси и на мен мноого ми идва, пови6их и тон веднъж преди един месец, за което не съжелявам, разбира се, защото детето си е мое, а не нейно и сега стои по надале4е, ама мърмори сре6ту мен, 4е не сме я търсели, 6тото ве4е сме нямали нужда от нея и т.н... абе интригите ги владее. Другият цирко, който очаквам да спретнат е за Цветница, когато Калина има имен ден. Името и го предложи ММ и аз се съгласих. Идеята бе6е, 4е майка му ( свекърва ми се казва Катя) и ние решихме да я уважим и първата сричка да е на нея, пък и името на двамата ни харесва, но тя о6те в родилното докъто не ми бе6е приклю4ило секциото се цъфнала и в коридора ( макар, 4е предния ден, изири4нооо двамата я бяхме помолили по време на операцията, никой освен мъжът ми да не идва, да дойдат после, ако исакт )питала ММ как се казва детето ( 6тото не бяхме коментирали името с никой предварително, аз за пръв път на лекарите на операционната го казах) и като разбрала, 4е не се казва Катя или Катерина, или не6то от сорта , казала " мхмм то си е ва6ето да ви е живо и здраво, а здруго о4аквах и излязла" Съоб6тила на аку6ерката колко тежал ММ като го е родила и ММ ве4е не издържал и я изгонил
И другата глупост докъто бяхме с Кали в болницата свекърва ми и свекърът ми нито веднж не мисе обадиха по телефона, поне да ми акжат " Честита дъшеря!" Тя дойде само предния ден, когато бях на системи, ама тогава сигурно си е мислела, 4е детото Катя ще се казва. На изписването дойде само тя, от немай къде сигурно, а като се прибрахме в нас ( ние живеем в къща) свекърът ми само ни погледна с детето и каза " добре до6ла" Това още пове4е ме кара да не съжалявам, 4е не се казва детето то4но Кат, или Катерина. Вси4ки, които знаят тя как се казва и ка ксме кръстили Кали, ни казват--" ааа, на баба Катя" и ние -" да, на нея", само тя не разбра 

и сег незнам на къде сме-квартира,заем,бебе.... извинете ме 
дано си намери нова работа бързичко 
Това са ми спомените. дано оздравявате бързо Ники и Кати 
с Лили се корках защо не яде, сега пък се тревожа,че много яде Юлия. нямам угаждане и приемам идеи
Та така, угодия няма, хич не се тормози. Колкото иска- толкова, стига да не е половин кило де.
Повечето бебчета много обичат пътешествията и разнообразната обстановка и много често проспиват огромната част от пътя. Много малко са тези, на които излизането извън рутината не им понася, но се надявам вие да не сте от тях. Иначе ние гледахме и все още го правим при пътуване да тръгваме рано - към 5-6 часа. Багажът е готов от вечерта татито го сваля бързо в колата...и айдееее...докато се разбудеше Зори голяма част от пътя беше отметната. Сега с мънечкия само до Добринище сме ходили на по-сериозна дистанция, ама той си проспа огромната част от пътя. Браво за тиквата.
Дано скоро да си намери работа мъжа ти. Много неприятно и изненадващо е това съкращение. Ужас направо. Стискам палци нещата да се развият пак така бързо , но към добро 

Дано скоро си намери нова и по-хубава работа. 

може да е имало нещо ама как да им кажа нали после ще има