Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Използвам Dermalogica. Много съм доволна. Скоро си купих и GARNIER BB cream, miracle skin perfector.
Използвам го върху Dermalogica, прави кожата перфектна и е с spf15

# 481
  • sofia
Аз ползвам ВВ крем на Клиник и наистина кожата изглежда перфектна, пак с 15 фактор.

# 482
Аз ползвам ВВ крем на Клиник и наистина кожата изглежда перфектна, пак с 15 фактор.

Този продукт има ли го в БГ и става ли за мазна кожа?
  bouquet

# 483
  • Варна

Този продукт има ли го в БГ и става ли за мазна кожа?
  bouquet

И аз питам същото,но за нормална кожа и каква му е цената?!

# 484
  • sofia
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Clinique+moisture+tinted&a … t=0&_from=R40

Ето ги в и-бей, в Бг го има около 50лв е.

За мазна кожа не мога са кажа, но за нормална е ок.
Вероятно и за мазна ще стане, защото попива себума.

Страхотен е.

# 485
Здравейте, момичета! Включвам се в темата с въпрос. Скоро ми попаднаха тестери на кремове Шейседо. Много ми допаднаха, но в България цените  им са високи /особено за околоочния контур/. Тъй като ми предстои пътуване до Белгия искам да питам запознаните дали в шоповете на аерогарите ги има и какви са цените, а също така и извън България.
На мен ми препоръчха крем на Лиерак /в аптека/ - пълна скръб.

# 486
  • Бургас
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Clinique+moisture+tinted&a … t=0&_from=R40

Ето ги в и-бей, в Бг го има около 50лв е.

За мазна кожа не мога са кажа, но за нормална е ок.
Вероятно и за мазна ще стане, защото попива себума.

Страхотен е.

Това не е ББ-то на Клиник.  Peace

# 487
  • sofia
А какво е? Tinted - оцветен крем хидратиращ.
Нека да знам какво ползвам  Wink

Супердефенс също има оцветен, но не значи, че е само той.

Фен съм на Клиник от 10г.

# 488
  • Бургас
А какво е? Tinted - оцветен крем хидратиращ.
Нека да знам какво ползвам  Wink

Супердефенс също има оцветен, но не значи, че е само той.

Фен съм на Клиник от 10г.

Да, това е оцветен крем.  Peace
А ето това е ББ-то им.

# 489
Youth Surge на Clinique  Heart Eyes

# 490
Здравейте, момичета! Включвам се в темата с въпрос. Скоро ми попаднаха тестери на кремове Шейседо. Много ми допаднаха, но в България цените  им са високи /особено за околоочния контур/. Тъй като ми предстои пътуване до Белгия искам да питам запознаните дали в шоповете на аерогарите ги има и какви са цените, а също така и извън България.
На мен ми препоръчха крем на Лиерак /в аптека/ - пълна скръб.

Купувайте смело от белгийските летища. Миналото лято си купих комплект Шисейдо - околоочен, крем за лице и лосион за почистване от Брюкселското летище. Произходът е гарантиран, а цените  са същите като в България.

# 491
wilian, много благодаря!  bouquet

# 492
  • София
А ето това е ББ-то им.

Аз съм от доволните от ВВ крема на Клиник. Кожата ми е комбинирана /мазна Т-зона и сухи бузи/ и се повлиява много добре, без да лъсва. Понякога слагам и крем под ВВ-то, но това е когато прекарвам цял ден на открито.

# 493
  • Бургас
А ето това е ББ-то им.

Аз съм от доволните от ВВ крема на Клиник. Кожата ми е комбинирана /мазна Т-зона и сухи бузи/ и се повлиява много добре, без да лъсва. Понякога слагам и крем под ВВ-то, но това е когато прекарвам цял ден на открито.

Аз също харесвам ББ-то на Клиник, въпреки че ми идва леко по-мазнеещо, отколкото ми се иска. Писала съм за него в темата за ББ-тата.

# 494
Isis Pharma - teen derm concentrate и Aknicare cream Simple Smile Препоръчвам за смесена кожа, особено първия.

Общи условия

Активация на акаунт