Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 390
  • 704
  •   1
Отговори
# 510
добро ви утро, момичета! Делти, мерси за кафето.

И на мен настроението ми стана като времето навън.... затова човек не трябва да започва деня си с новини - било по ТВ, PC или радио...
Честита ни "синя зона" от днес. Още 2 седмици гратис и после по 1,20 на час. Хем си го знам и пак се вкиснах.

# 511
Привет момичета.
Вземам си от кафенцето на Делти,че с това време ме избива само на сън.
Делти-весели ти очички.И ние си чакаме татито,но все нещо става и засега закъснява.
Днес и при нас е начумерено времето,но на мен ми е весело.Голямата щерка имат традиция завършващите да затварят училището и сутрин да има купон и днес всички ходихме рано рано да танцуваме и да се веселим.Беше голямо джамбуре.
Изпращям ви от моето весело настроение и дано денят ви е хубав.

# 512
  • Varna
Надевааа,
Днеска тЪ ФанЪФ У крачкаааа Wink Таман излизам от масажа и гледам каляската ти паркирана до Стоматологията. Оглеждах, се, оглеждах се, но явно не си била на около smile3521

ХаДи, отивам да му дръпна един сън, че нпраУ съм ей така ooooh!

Най обичам да съм уморена така, щотУ спЪ кЪт Идин пън и сутринтЪ съм свежа кЪт маргаритка.

ГуТ ви найт, Русалчици

# 513
Делтииии,каляската беше там цял следобяд,а аз трамбовах из центъра по задачки и приятни срещи !Чак след 17 ч я подкарах към следващите дестинации newsm53.
Агирче,просто забрави улиците дето ще стават синя зона и няма въобще да ти действат!А колкото до телевизията,желателно е въобще да не се гледа,ако човек иска да е добре.Там само ни манипулират и психясват! smile3511
Гали,това е чудесна традиция.Тук във варненско не съм чувала за такава емоция!От сутринта да почнеш с танците е суууууперско!!  bigdance2
Хай лека вечер от мен!Отивам да се хоризонтирам с книжката. smile3529 smile3524

# 514
  • Варна
Здравейте ,от студен и дъждовен Лондон.Тук е прекрасно,но и ако печеше ще е 6+.Делти весели очи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 515

"Алиса се разсмя: - Няма смисъл да опитваш - рече тя. - Човек не може да вярва в невъзможни неща. - Струва ми се, че нямаш много опит в тези неща - отвърна Кралицата. - Когато бях на твоите години, всеки ден се упражнявах по половин час. Понякога се случваше да повярвам в цели шест невъзможни неща още преди закуска." - "Алиса в огледалния свят", Луис Карол

За всички Принцеси да сложа по една закуска....мого ангажименти мого нещо ....пък все пак закуската е най-важнат от дневното меню  Wink  Нали сме Принцеси, при нас няма невъзможни неща  Wink
Хубав и спорен ден!

# 516
Ах, Веси, изкусителка такава!!!!  Embarassed Как да устои човек на такова предложение?! Но, нали казваш - няма невъзможни неща!  Joy

# 517
  • Varna
Веселче,
еЙ сЯ шЪ си метна от твоите палачинки....за вИчеря  bouquet

Наде,
За малко сме се разминали. Аз малко преди това минах от там.

Мари  bouquet

# 518
Здравейте принцеси  Hug
Малко ви поизоставих, но сега съм тук Flutter отново сред вас, да ви се похваля, най-накрая стартирах процедурата си, надявам се /моля се Praynig/ да е последна и със здраво бебче/та да ме дари Praynig
Стискайте ми палци, днес ми е 2 ден от стимулацията, нямам търпение да дойде краят и, и най-красивият финал  Blush Heart Eyes
С вас съм, хубава вечер и прекрасни емоции на всички  bouquet Hug Веси, палачинките са страхотни  Peace

# 519
  • Varna
гЮтмЬОрнииинг Wink

Дездемонева,
Да става това, което е най-добро за теб  babydust7

# 520
Добро утро момичета! Hug Hug Hug
Делти,благодаря за кафенцето!Прическата и пижамата много ми харесаха.... Joy Joy Joy
Дезди,знаеш,че сме с теб и ти стискаме палци! : Praynig
Аз доизпих кафенцето и сега мятам задачите за деня.
Лек,спокоен и слънчев ден на всички морски принцеси!

# 521
Здравейте Русалки  Hug
Днес съм се пооспала  Wink , ама то и за къде да бързам да ставам  Wink  и аз съм още по пижама и с кафето  Laughing
Дезди,  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  , желая хепиенд от сърце  Hug  , ще се получат нещата щом го желаеш толкова силно.
Днес тук е слънчево и се очертава хубав ден  Wink , затова смятам да хвърлям пижамата и да хващам пътя  Wink
Желая и на вас приятен и спорен ден  Hug

# 522
Здравейте, момичета,

не съм ви забравила  Wink
Искам да ви почерпя макар и виртуално за първият рожден ден на моето малко съкровище, който беше преди няколко дни. Партито беше  6 точки, жалко че тати и деде ги нямаше, но какво да се прави професията им такава Rolling Eyes Дано е за добро!!! Praynig
На партито правихме и прощапулник. Едик след като се подпря на елката, хвърли най-демонстративно парите зад себе си (понеже му пречеха Mr. Green) хвана термометъра, след което посегна и хвана кораба  Mr. Green. Мама го нарече, че ще става доктор, други казаха, че може да е морски доктор - каквото Бог и Едик решат  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

А ние с Еди очакваме тати малко по рано да се прибере. Съвсем, съвсем скоро ще си го гушнем  newsm44 newsm44 newsm44

# 523
Гери,да ти е жив и здрав Еди и много да те радва! newsm59 newsm38  ura
Тортата ви е много красива,а Еди е голям сладур.

# 524
Гери Hug жив и здрав да ти малкия сладур  bouquet  Hug Много е сладък, тортата е страхотна а предполагам и вкусна. Дано стане лекар малкия дечко, каква по-хубава и благородна професия от тази на лекаря Heart Eyes И дано скоро се обзаведете и с тати и с деди Mr. Green
Как сте принцеси? Дойде топлото време и никой не се задържа тук вече  Mr. Green Наде, Маме вие нещо не списвате напоследъка, Надето я знаем с перката на дупето хвърчи по задачки и мероприятия Mr. Green
Хайде, мили дами, хубава и спокойна вечер ви желая и само хубави емоции  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт